Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zerénd
Pont ezt csinyátad, amiért ezt írtad? 😄

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Zerénd
Öööö, linket hozzá!

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Zerénd
Menek! 😄DDDDDDDDDDDD

Zerénd
Ja és b34

Zerénd
basecamper

Zerénd
ha leakarsz cumizni, gyere te b3444444

Vadembör
Sejtettem nem ez de kipróbáltam. Jól sejtettem. <#mf1>

Bogdogege
Masturbate

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Vadembör
Feltettem beállítottam úgy ahogy oda van írva. De valami nem jó mert azt írja ki bad login (name and/or password wrong) gondolom jelszavas. Mi a jelszó?

Énvagyokazapád
rgr

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Kovács legény
bannerban a megoldás

www.czekoart.hu

Running
1.41-es peccsnél járunk.

szevasztok!

sima bf2 van fent 1.3-as patch-el, single-ben megy, de multiplayerben 62%-nál megáll. EZ miért van?

pls help!

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

koschwarz
picsába<#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Kovács legény
ezt mondom...

www.czekoart.hu

"Az elsõ hozzászólást kizárólag a témanyitó teheti meg!" aztakúrva 😞(

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Kovács legény
elsõ bemutató hsz nélkül úgyis törölve lesz

www.czekoart.hu

schrank
fél a kis ribi hogy egybõl visszavágunk a hüvelygombával <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Running
link?

Running
hüje<#hehe>

schrank
gyertek flémelni az " ugye büdösek a férfiak" c. friss topikba <#integet2><#hehe>

Kovács legény
mé szeded le? pont hogy felkéne rakni<#mf1>

www.czekoart.hu

schrank
ha esetleg a szokásos nyári villámkárok miatt nem lenne neted tudod hol érhecc el ...<#mf1>

Running
Ha a szerverrel nem lesz gond, beállítottuk, megtörtük, és sikerül visszaszerezni azokat a térképeket, amiket régen módosítgattam versenyekre, akkor jövõhét hétfõn 30-án 20:00-tól tartunk egy fõpróbát. Még a fõpróba elõtt kiteszem a letölthetõ térképeket és a tutorialt hova kell felmásolni és milyen formában. Valamint azt is, mi várható, milyen térképen, stb...
Teamspeak-re várok fel mindenkit, meg is tudjuk beszélni egybõl ha valaki elakadt valahol.

Running
a magyar kámjuniti teamspeak-je.
beállítás itt

Zerénd
Jaaa, leszedem a DCont akko én is. 😊

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Zerénd
Miko miko miko?????????????????????

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Zerénd
Hunts, az hun ts. Magyarul a Magyar teamspeak. Azon vannak inkább a betlöfildesek, játék közben tudnak egymással beszélgetni, nem kell a játék voipja. Nem DCon kiegészítõ.

Vadembör
Akkor mégegyszer felteszem a kérdést. Mi az a HUNts? DCon kiegészítõje?

Vadembör
Neked is köszönöm a kimerítõ választ <#kocsog>.

JAG1
Nem...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Vadembör
Nem tudnál érthetõbben válaszolni <#lama>

az nem hunta?! 😄D mert Ráning a fõdiktátor-dominátor-banáninsertor! 😄

schrank
a GERTs nek a szinkronizált változata <#lama>

Vadembör
Engem érdekel le is szedtem már a dcont. De mi az a HUNTs?

schrank
ha nálam alszol használhatod a netemet de csak a kábelemen keresztül <#vigyor5>

Kovács legény
nekem tetszik az ötlet, sajnos nincs netem, mennék szivesen😞

www.czekoart.hu

Kovács legény
BF42re volt a DC, BF2 re meg a DCon, lényegében DC2

www.czekoart.hu

Running
Ebben van capture the flag ami nekünk kell és mint említettem gyorsabbak a homokfutó és még sorolhatnám, de nem fogom, akinek nem tetszik a rendszer az nem jön és kész.

Énvagyokazapád
ilyen is van hogy dcon? 😄
én a desert combatnál lemaradtam, és azt hittem arról trécseltek Oo
na sebaj, akkor is poe2 foreva 😄

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

teddymac
innen gyorsabban jön :
http://www.gameupdates.org/details.php?id=1481

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

schrank
annyival nem jobb a dcon mint amennyien ez miatt nem fognak fersenyezni menni -> nem kell mod <#nezze>

Running
A horda szerver ma átáll bf2-re, majd megpróbáljuk törni és feltolni rá a dcon-t 0.16b verziót. A térképeket a héten átnézem és próbálom megcsinálni, habár nem garantálom mert sokat felejtettem.

Akinek nincs meg a dcon az szedje le innen:
http://totalgaming.filecloud.com/files/file.php?user_file_id=585264

Természetesen majd a térképek is kellenek, kiteszem a linkeket arról amik már mûködnek.

Gyûjtsétek az embereket és készüljetek mert csapatversenyek is lesznek, különbözõ kategóriákban (heli, repcsi, tank, autó).

Akinek nincs jogosultsága a HUNTs-hez, vagy kérdése, panasza van, keressen meg.

Ja elneztem!Sry Project Reality mod-rol volt szo. 😊

ITT azt irjak, hogy Coop/Singleplayer
Removed team lock settings on all single player and coop map versions. this should fix most of the crashes in sp/coop mode

Kovács legény
nem hiszel nekem köcsög?😄

www.czekoart.hu

schrank
vakációs , éreccségin bukó, nyáriszönetben nyári gyakorlatot nem vállaló , muterékat lejmolós és derûs meleg napsütéses nyarat ...

mNzJean
Nem olvastam vissza ,tényleg elmarad a soproni lan?

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

vooow... ez nem lehet a Fuji, hisz õ csak fikázni tud xD Elrontja teljesen ez az iskola... 😊