Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
a lényeg annyi volt hogy MEC el mentem (medic) és annak sorozat lövö fegyvere van.. nos ki nyirtam egy amcsi medicet és fel vettem a cuccát és az M16 is automata lett.. durca volt.. lehetett vele apritani 😊
Köszi és bocs!
Pofámat befogtam<#zavart1>#zavart1>
A 40 kommand pottal mi a gáz?<#fejvakaras>#fejvakaras><#bohoc>#bohoc>
Ennyi<#duma>#duma>
Gondolom az egyszeri 100 ponttól<#hehe>#hehe>
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Logitech Hardware Tester
Épp ez az, hogy egyszer kell csinálni 100 felett, nem százszor száz felett!!!!!
Logitech Hardware Tester
Amúgy meg kösz, hogy foglalkoztok az ügyemmel<#eljen>#eljen>
Gyere fel
Logitech Hardware Tester
Itt a játékosom:katona
Lefutott ügy.
Logitech Hardware Tester
Logitech Hardware Tester
Gondolom kezdik majd a hülyének nézéssel <#ejnye1>#ejnye1>, meg a magyarázással <#nezze>#nezze>, majd jön a mellébeszélés <#miaz>#miaz><#nemtudom>#nemtudom>
Nézd csak meg a statodban az egyes pályákon vagy csapattal eltöltött br (best round) -odat.
Logitech Hardware Tester
vagy még senki nem vette észre,hogy a bf2s.com-on az "Army" cellában az oldalak B.R.-je megegyezik a Navy Cross/Golden Scimitar/People's Medallion-hoz beírt Best Rounddal?<#wilting>#wilting><#vigyor5>#vigyor5>
eredetivel nem játszok, csak poe2, aix 😊
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Mostantól gyakrabban fent admin, és repül aki nem tartja be a szabályokat.
Esténként elég jól össze szoktunk jönni.
Gyertek!
Köszi
Logitech Hardware Tester
A lényeg hogy 100 felett kell lennie.
Logitech Hardware Tester
Majd holnap megzavargatom egy kicsit õket <#phone>#phone>
Amúgy meg a 40 parancsnoki pontért járó plecsnit sem adta meg <#felkialtas>#felkialtas>
Faszom, hogy meló után hazamegyek fáradtan, leülök még második mûszakként pontokat vadászni, erre nem írják jóvá?
Hát akkor faszér szenvedek vele? Útálom már mint a szart, de csak kell a stat, erre nem adnak pontot? Ajókurvaannyukat.
Hívd fel õket sztem is...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Ma lekalapálom az ellent és ha nem változik ez a szar, valakit felhívok az illetékesek közül<#ticking>#ticking>
<#boxer>#boxer>
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
azt tudom, hogy az alap késes badge-em sincs még mindig meg<#hehe>#hehe>
Akurvaannyát...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...