Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Team GIGABYTE

neee ne zabálj le ezzel.. istenem mekkora idiota lehet az a csaj aki azt irta

Metalmilitiakid
Nembaj de majdnem sikerült nekik :D azért kösz hogy gondoltok rám XD

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Running
Ha valaki tudja, vagy tud valakit aki tudja hogyan kell bf2 linuxos szervert törni, az keressen meg engem vagy barit. Kibaszottul nem létezik fingja sincs senkinek se errõl.

HTS s3rg1nh00
a lényeg,hogy "Metalmilitia" és "Metalmilitiakid" nem egy és ugyanaz a személy<#heureka>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

grat :DD

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

HTS s3rg1nh00
csak én tudom,de elbaszta,mert amúgy július 31-én született<#vigyor5>

Zs0lt1
vki nem tud gyorsabb linket az 1.41-es peccshez, mint ez a slyftp vagy mi a szar?
51 percig akar lejönni, annyi idõ alatt háromszor meggondolom h felrakjam egyáltalán a bf2-t :D

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

havercsotány
BéHDéHá!<#pias>

HáBéDé
<#pias>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Bódog szülinapot Metálmilka :D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Promi
Elso 2 sorig (nem sörig) birtam el olvasni.<#falbav>
Wreck86
jó lett a film <#eljen> JAG vmikor te is hallatszol a vidin? :) legnagyobb a "...segítség! égek bazdmeg" rész volt sztem :D:D

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

schrank

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

én szívesen belegondolnék... márcsak a sör miatt is ^^

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Énvagyokazapád
én ennyi szart még akkor sem írok ha nagyon akarok. :-|

A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor

schrank
bele sem merek gondolni hogy hová tûnhetett annak az análgyöngysornak a többi része ... <#miaz>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

A kiegészítõk után újra kell patch-elni az 1.41-el.
Szerintem az a gond.

Logitech Hardware Tester

Lol
joebacsi
Köszcsi, hú, már kezdtem félcsizni a písz jelentése miatt! Azt mondod, peace? Az békét jelcsizik. És megint csak a vilcsibékénél tartunk! A barinõim is szercsizik a vilcsibékét, nem ércsizem, egyesek miért nem szercsizik... Az õ probcsiuk. Talán azért nem a vilcsibékénél áll a szavi, mert nem akar semmiféleképp vilcsibéke lenni a bolycsin, pedig az olyan csupcsi lenne, hogy az már hû... Vagy csak félrenyomcsiztátok, és ezért nem vilcsibéke áll jobban. Am köszcsi a cuki szövegecskéket, mert legalább olvcsizza valaki, és az olyan szupcsi, hogy valakinek jobb kedvije lett a blogcsimtól!!! Am írcsiztem, h lesz ma egy bulcsi, vagyis már csak volt, mert vége van a bulcsinak, de az olyan szupcsi volt! Egy csomó aree srác szemcsizett velem, és az olyan szupcsi, a barinõi, néha ircsik voltam rám, amiért szermsiznek velem, de nem ércsizett annyira... Legyenek :) Indulás elött talcsiztam egy cukker minit, de az nem volt cukiszínû, vagyis rózsaszín, hanem zöldike volt, de nem baj, ollyan de ollyan szexy voltam benne, hûû... És a varázscipcsi! Elneveztem varázscipcsinek, mert ollyan édii, mint egy varázscipcsi! Meg megkóscsiztatták vlem a sörcsit... Fuj! Undi! Nem értem, a paseeek miért vannak oda tõle.. Én egyáltalán nem szercsizem, attól nõ a sörpoci, és én nem szercsiznék sörpocit, mert az olyan undi, mint a sör... De am jó kis bucsi volt! Asszem mencsizek alcsizni, aztán holnap talán írcsizek pár sort... na puxcsi!!

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Énvagyokazapád
véletlen nem bf2 szeróra akarsz csatizni? keress AF-es szerót. ha meg jóra csatiztál, akkor nincsenek átírva a fájlaid? vagy vmi módosítás?

A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor

jó ponty vadászatot! :)

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fûben és mégse szívja el\"

Kroati

megvettem az armored fury nevû kiegészítõt, de nem tudok játszani multiban, minden más részen fut a játék singleben és szervert is tudok létrehozni, a multi részt betölti, joinolni akarok, kiléptet, és ezeket írja ki, pedig eredeti a játék, meg azt írja ki nincs szerver kiválasztva

Promi
Mik vannak itt?!<#gonosz1>
koschwarz
kell neki az a két korsó sör, ilyen melegben megértem<#nyes>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

te meg ne nyalogasd a szád szélét me kipálik :D

uHs Gerzson
<#wow2><#puszis><#szeret><#finom>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Running
Ez legyen a legnagyobb bajod...<#mf2>

koschwarz
tök jó órája van<#miaz>

<#hehe>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Running
Asztakúrva, az tudod h ilyen nincs a valódi életben.<#hehe>

így megbocsájtható a késésed. <#hehe>

azért megdöbbent néha hogy az emberek milyen dolgokon akadnak itt fent néha<#banplz>

xD

Team GIGABYTE

joebacsi
jó meccs vót a mai

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

a hülyegyerek az te vagy ..

dcon?:D ugy toltam ahogy le irtam

OrionHungary
már én is találkoztam vele L85A1 -et ír mikor ölnek vele... és ellenségtõl vettem el szerintem valami csit hatása lehet

Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

Amúgy meg a tököm se akart zaklatni senkit, csak gondoltam kérdezek ezt azt, hátha itt tudják.
Megkaptam a választ amiért kösz, aki meg flegma volt, az nyalja ki a seggem.
Szevasztok.

Nem tudtam, te hülyegyerek.

már ne haraguggy / a f*szt haraguggy nyugottan de itt senkit nem érdekel a stat fõleg a te 0,5 kd-s statod :DD

Köszike <#boxer><#gunyos1>

ha tovább folytatod a statolást jobbhé leszen ;)) csak felebaráti gyógytanács :D

Tegnap lövöldöztem Karkand-on és megint csalt 1 patkány.
Ezeket nem bannolják?

JAG1
Ki a jó kurva annyát érdekli a szaros stat a faszom pontjaival b+...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Volt több is:az 57 ferdeszemû pont pl. onnan van.

És amikor leállt a statrendszer több hétre?
Aztán nyomtak 2000 pontot mindenkinek fájdalomdíjként....
Mennyit írtunk nekik, és egyszer se válaszoltak.

Logitech Hardware Tester

bakvarnyu
dcon-ba van automata M16 biztos azzal toltad

bakvarnyu
szereztem 3 heal pontot és nem irta jóvá EA most mi lesz <#confused>
bemegyek a hivatalba jól ráverek a zasztalra<#duhos2>

HTS s3rg1nh00
amúgy tiszta szerencse,hogy ilyen dolgokkal foglalkozom angol szóbeli elõtt 1 nappal,ahelyett h.legalább megkérdezném,vannak-e egyáltalán kiadva tételek...<#hehe>