Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

uHs Gerzson
FF vagy IE alatt nem megy?

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

OrionHungary
köszönöm én meg cserébe kiolvastam a community oldal hireit csak az opk videót nem játssza le valamiért pedig az érdekelne

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

OrionHungary
nagyon jó kis szerverek ezek és sok magyar jár fel... nincs buzulás

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

atomboy
Blahh, mindketto inf... -_-

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

schrank
nnna mi van kirepült az isibõl a fiatalság az építkezésen meg nincs nethozzáférés ? <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Running
A community oldalra kitettem a két szervert hírbe, ha valami nem megfelelõ szóljatok.

schrank
ezek buz; szerverek buz; szabályokkal buz;knak <#nezze>

OrionHungary
akkor már ezek is mehetnek a fejlécbe kérem tisztelettel
=SKY= Infantry Only Server 80.64.134.76:16567
<SHS> Ranked Inf 80.64.134.69:16567

schrank
az nem az eledelük hanem egyfajta rituális társasjáték ami során az öregek bosszúból összeszabdalják a fiatalok fütyijét mert nekik is régen <#vigyor5>

Boxer HUN
...körül...??? <#hehe>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

aha jól elnéztem 😄DD

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Rákattintasz 2szer a szerverre, és az xfire kérni fogja a játékban a nevedet, és jelszavadat, beírod, ok, és már mész is a szerverre.

idézet a FAQ-ból!!
"The All-Seeing Eye (ASE) szerverkeresõ - csatlakozás account bejelentkezéssel
Ha valaki nem ismeri az All-Seeing Eye (ASE) programot, itt talál hozzá leírást.

1. Eloször is ha éppen fut az ASE, BE KELL zárni!
2. Az ASE mappájában lévo filters.txt fájlt meg kell nyitni
3. Meg kell keresni a következo sorokat:
Battlefield 2
ServerType: GS
4. Itt lesz egy ilyen sor:
JoinTemplate: {EXEPATH} +restart 1 +joinServer {ip} +port {port} [ +password "{PASSWORD}"]
5. Ezt a sort ki kell cserélni a következore:
JoinTemplate: {EXEPATH} +joinServer {ip} +port {port} +username felhasználóneved +playerPassword jelszavad [ +password "{PASSWORD}"]
A felhasználó neved ugyanaz, amilyen néven játszol és bejelentkezel az account szerverhez. Ezáltal a bejelentkezo képernyot is átugrod, egybol az EA üzenetét fogod látni, amit eddig külön be kellett zárni, de most bezárás nélkül pár másodpercen belül csatlakozni kezd a szerverhez. "

amúgy ha jóltudom már nem jó az All-Seeing Eye 1.3 patch óta használd a belsõ keresõt vagy x-fire-t!!!

b344

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Hi.

Hogy lehet az xfire-el tolni neten? Mert, ha rányomom az egyik szerverre, akkor csak ugyanúgy a játék indúl el, mintha simán a játék exe-jére kattintanék és a profil választási ablak jön be nem az adott szerver, amit választottam.

schrank
ünnepnap a kedvenc népi eledelük van az asztalon ... a metélt <#hehe>

tonyr
na régen jártam erre...
vany 7th-s szero ? na majd ma felmenek lámáskodni :f

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Boxer HUN
Ja, értem! Épp kipihenték az elõzõ napi izgalmakat... <#hehe>

schrank
szombat volt b + olyan nekik mint nekünk a vasárnap <#hehe>

Boxer HUN
"...ki lett kódolva..."??? <#fejvakaras> Nekem errõl más jut az eszembe... <#hehe>

...sõt! Tegnap keményen tolta is a szerverünkön! És te hol voltál bogárkám??? <#hehe>

schrank
minek kelsz fel ilyen korán ha csak 9-kor nyitnak vasárnap a zsainagógák <#mf1>

Zerénd
Mert faszvagyol azé b34

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Zerénd
Na mivan elõkerültél te láma? <#integet2>

Nem olvasok vissza! Hol a faszban voltál?

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Special forcesban nem lehet használni a p90-et, és az l96a1-et.

Törölt felhasználó
Na akkor nem voltam érthetõ ezek szerint, de azért kössz az inteligens választ! Szóval a BFHQ-ban ki lett kódolva a p90-is, de a szervereken a választó gomb (föl-le mutató nyilacska) is elérhetõ, viszont választani csak a shotgun illetve az alap között tudok. Direkt a 2 fejlesztést a shotgunra meg utána a p90re költöttem hogy ne azzal a shotival keljen mennem. remélem így érthetõ hogy KI VAN KÓDÓLVA a p90. Viszont a probléma még mindig az hogy semelyik szerveren nem tudom használni. Na akkor mostmár valami értelmes ötlet?
Boxer HUN
Talán azért, mert a kasztok jobb felsõ sarkában van a választó gomb (föl-le mutató nyilacska), ami egy kis ideig még villog is!!! Ha az a gomb nem elérhetõ, akkor még nincs ahhoz a kaszthoz unlock!!!

De ne add fel! Nyomkodd szorgalmasan! <#hehe>

Boxer HUN
Mindig van új a nap alatt... <#wilting>

Törölt felhasználó
Nagyom zsír lett ez a BF2õs kép! Nem tudom ki csinálta, de grat! Viszont valaki mondja már meg hogy mi a pi***ért nem tudom használni a Special Forcesba azt a rohadt kikódolt P90-est mert kb a 20. szerverre mentem fel és mindenhol csak azt a szutyok dobtáras shootgunt használhatom max! Valaki segítsen lécci mert már kiidegel!
odin cod4-ezik jean-al 😊

Boxer HUN
Ismét jó pár "régi" új arcot láttam ma!!! Csak így tovább! Talán még ODIN is elõkerül... <#hehe>

uHs Gerzson
😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

atomboy
Na koszi a jatekot. Lehet, holnap este is leszek. Kicsit megkopott a celzokepessegem...

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

neked már bevált?

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

adsl te surmó 😄

<#hehe><#taps>

schrank
kenegessed <#mf1>

nekem megszakad...😞

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

schrank
mert be kell dõnötök a reklámnak ugye digi és társai <#hehe>

basszameg az invitel 😞( 130-s pingem volt kibaszkodik a szerver 😞(

meg sok egyéb más ratyyanaté 😉

joebacsi
banner pedig a kepfeltoltes.hu miatt szarakodik

nincs meg valakinek lementve?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
done
fasza, hogy van megint õsköcsög szerver 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Ez nem a gbc ts-e?

<#puszi>

Bogdogege
Hun Ts
84.21.31.230:4567
basecamper

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

monnyatok ts címet!

késõbb j(L)övünk jag-el

a gúmíbotos Ráningnak 😉) de eccerûbb berakni a moditopigba õk megvasalják a dógot 😄

OrionHungary
hello hello <#wave>

havercsotány
Boxer HUN
Készül a hely a szerver logóknak? <#hehe> Mármint, hogy nincs kint a banner. Kinek kell küldeni a scripeket? <#hehe>