Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zerénd
Ez attól függ, hány éves vagy.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Zerénd
Töltsd le a tetrist helyette.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Zerénd
Hopsz, mégis. <#whatever>

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Zerénd
Ezzel nem tud idecsalogatni te f@sz!

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Frissítened kell a punkbuster-t. Faq-ban le van írva hogy kell.

Ben007
hogy kell a voip-ot baállítani úgy hogy halljanak

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D

Boxer HUN
Semmi hibaüzenet???...

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Boxer HUN
Utólag is köszönöm Joe Tata, hogy kicserélted a kedvemért!!! <#puszis>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Hello!

Egy olyan problémám volna, hogy megvettem a BF2t eredetibe felraktam töltöttem lehozzá patchet a legújabbat. Interneten szeretnék vele játszani de mindig kidob a PUNKBUSTER! Mit csináljak?
schrank
b+ mûködik az a szerver map kijelzõizé itt felettem ...

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

schrank
mivan ezzel akarod idecsalogatni a zolly-t <#hehe><#felkialtas>

SigS

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

schrank
valjad bew hogy azt hitted egy cigányasszony mutassa hogy neki is ilyen lábikó kõ ...

jaa, azt hittem az másnak a keze

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

schrank
most mi van az a saját keze ne higgyé az árnyalatni bõrszínkülönbségnek

<#szomoru1>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

schrank

atomboy
+1
Akartam is irni, hogy van erre CS, de inkabb kihagytam.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

havercsotány
te :)gyere héttéhába<#nezze>

SigS
<#schmoll2>

schrank
".... hiába annyi légy nem tévedhet " <#hehe>

Felnézek én is a szerverre :)

Promi
Meg annyi,hogy nem veletlenul jatszanak meg a mai napig oj sokan a cs -vel.
Promi
Ott a pont, en is igy vagyok vele.
schrank
nnnna ma megin ki vót a király ... <#vigyor5>

SigS
BF2 összetett játék. Mivel te/ti fõleg infantryztok nem is csodálkozom ezen. Viszont ha én inf-zni akarok, elmegyek CS-zni mert azt arra találták ki..
<#wave>

HTS s3rg1nh00
le lehet azt szedni iglával is,ha nem figyel...mobillal meg pláne(Boxi ennek mestere<#hehe>)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

OrionHungary
nem tudok repülni engem azzal is lelõnek vagy leesek magamtól... mondhatsz bármit a légvédelem elég gyatra a játékban még a mobil AA jó valamire de ha spotolva van gépfegyverrel szétszedi azt is a repülõ

Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

OrionHungary
azaz <#nevetes1>

Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

SigS
Következõ körben nálad lesz a mindenvivõ...

Solid Snake
DZSIHAAAAAD <#idiota>
OrionHungary
azaz dzsungel, mocsár, csónak, tow, sunnyogó sniperek <#hehe>

OrionHungary
ja songua nem rossz fõleg azt szeretem mikor 2 csapatszállító helivel bandázunk azt légicsata srawal meg mindennel ami az ember kezében van szórni a másikat közben meg huzzák a technikát a szerelõk

koschwarz
azt én is megszerettem egy idõ után, elõször kifejezetten utáltam, de aztán azok a tow-ok amivel a csónakokra lehetett vadászni, meg sunnyogni a pálya szélén...megkedveltem (ez az, ugye?)<#fejvakaras><#hehe>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

mégis, mostanában mindig repcsis mapok vannak. :( és meghalok állandóan.<#sir>

dronkZero
Ja, ezeket szeretem én is. 32-es méretben.
De úgy jó még a Dragon, Oman, Zatar is. Ezeken még teljesen játszható a földön, meg gyalog. Mondjuk az Oman necces a SU-val... Na meg amit mindenki utál, nekem az a kedvencem: Songhua. Rinyál a sok faszláma, hogy ködös, meg dzsungeles, meg nincs semmi repülõ/heli. Hát, ja, ott az ember számít, nem a gép. Meg mellesleg lófasz ez, nem dzsungel, Vietnámhoz képest... :D

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

koschwarz
nálam ez ilyen ciklusonként váltakozott (mármint nem havibaj-ciklusonként)

infantriztam orrba-szájba, majd meguntam, és conquesteztem, majd meguntam amikor agyongyaláztak a repülõk-helik...

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

OrionHungary
nálam legjobb pályák mastur, sharki, karkand, jala. a helit meg 2 vodnikkal ki lehet csinálni elég gyorsan annyira nem para

OrionHungary
http://www.youtube.com/v/ao5n9FdjwaE&hl=en&fs=1
az utosó 25 másodpercet imádom nagyon beleélik magukat a srácok <#hehe><#eljen>

OrionHungary
valami ehhez hasonlo gyalogsági légvédelem elkelne a játékban ami repülõket is leszedi

atomboy
A 7th-nal nem tapasztaltam ilyensmit, sot, elveztem is a jatekot, igaz, max 2 orat jatszottam. Es epp az inf miatt untam meg a BF2-t a nyaron, utalok sokat maszkalni gyalogoskent.
Koszonom is Boxernek, hogy teremtett egy jo szervert, es remelem, az adminok igyekszenek majd korlatozni az altalad irt buzulasokat.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

OrionHungary
megnéztem az opk oldalt ott se játsza le a videót de még opera se mindegy megpróbálom majd otthonról...

dronkZero
Mondjuk ezért rühellem a 64-es mapokat. Sok a buziköcsög pilóta.

32-es mapokon annyira ez nem jellemzõ, legalábbis gyalog nem szokott nagy gáz lenni a repülõ. Az is igaz, hogy fõleg azokat a mapokat szeretem 32con-ban, amin nincs repülõ, hát még amelyiken még heli se.

Csak ott meg a sok faszláma pilóta meg a tankért tékázik...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

<#eljen><#nyes>

OrionHungary
bazz nem tudok képet mutatni mert megint zárolták a tárhelyem nem rendeltetésszerû használat miatt <#kuss>

OrionHungary
most néztem meg IE ben és ugy se megy 1 perc dobok be képet

uHs Gerzson
Érdekes nálam pedig megy és FF-t használok :S

Talán a hivatalos oldalon megtudod nézni.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

OrionHungary
FF természetesen, nem vagyok elég bátor hogy IE-t használjak

OrionHungary
jó az infantry abban kevésbé lehet cigánykodni mint a konkvesztben hogy felmegyek egy szerverre azt van egy überskilles f@szláma aki kb egyedül játszik a 30 embrbõl mert szerzett egy j-10 et azt kicsinálja az egész szervert se földön se levegõben nem lehet vele ellene mit tenni mer nála van a mindenvivõ...

uHs Gerzson
FF vagy IE alatt nem megy?

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?