Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REPS0L
semmi még :|

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

schrank
kikné mi a ebéd <#miaz>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

joebacsi
tank: steel beasts
ótó pedig live for speed, dörtös töréssel 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

REPS0L
az új verzióban minden jobb lesz...

infantry rész: Armed Assault
repülõ: Lock On
hajó: Ship Simulator
heli: black shark

<#hehe>

Beers
Az új verzióban talán jobb lesz!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

REPS0L
nem lesz hosszú pályafutás 😄

OrionHungary
a support tizedelõje tényleg rohadt nagy csalódás közeli, távoli célpontra is hatástalan.

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

OrionHungary
már játszottam vele kb 50 órát akkor most nagy a baj? van 2-3 városi pálya ami nekem nagyon tetszik. A kézifegyverek szerintem pontosabbak mint az alap játékban, és a légi jármûvek közt is van jópár csemege amit érdemes kipróbálni.

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

Fujiryu
Hát végigpróbáltam az összes kasztot.Ami egyedül tetszett, hogy messzebb lehet dobni a c4-et.A fegyverek szarabbak és pontatlanabbak mint BF2ben, ami azért nagy szó(amcsi szupport chaingunja jól néz ki de azon kívül semmire nem jó.Az AT-nak meg a sorozatgránátvetõje kicsit durva).Poe és Dc jobban eltalálta a fegyvereket is a pályákról nem is beszélve(ott jó éjszakai sunnyogós mapok voltak, ahol az erdõõben c4es kocsival a tankok mögé lehet menni).Az egyetlen map amit betettek saját késztésûként olyan kritikán alulian szar volt , hogy nem is voltam kíváncsi a többire.Amelyik fejlesztõcsapat egy ilyet betesz a modjába attól én többet nem is várok, és végképp nem fogok napokat játszani vele(DC-ben csinált running mapokat amik jók voltak és nem kerültek be.Szóval el tudom képzelni hogy milyen a többi.Lehet, hogy van egy két jó map, de a szerverlistában átnevezett eredeti bf2 mapokat láttam és 2 aix-jelzésût.Szóval abból egy szar.A másik meg lehet, hogy jó, de én nem fogok azért napokat ülni a gép elött, hogy megvárjam azt az egy játszható mapot...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

joebacsi
ja, és? 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

bakvarnyu
Nekem nagyon bejön az AIX pályák színvilága a sötétkékes árnyalatok, és a fegyverek is tetszenek.

havercsotány
1 ezred másodperc alatt eltudtam dönteni hogy obama néger<#eljen>

schrank
basszátok meg egy néger nyerte meg azt amerikai versenyt <#duma><#vigyor1><#ticking>

Beers
Én 1 perc alatt eldöntöm, hogy megdugnám-e 😊!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

JAG1
Má bots' tesó, de akkor ír és olyan véleményt, amikor akar...
Én pl. ki sem próbáltam, de akkor is tudom, hogy egy kalap szar...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Running
Ne marakodjatok, különbözõek vagyunk.<#idiota>

nem jó a hasonlat. én pl 1óra múlva már bõven el tudom dönteni, hogy akarok e egyáltalán gyereket a nõtõl vagy senem. 😄

és már több játéknál bebizonyosodott, hogy ami elsõre nem tetszik az másodjára sem fog.(a nõrõl nem is beszélve.<#hehe>)

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

vsly
map...nem nap...LoL😄 mit szívtál?😄[õ is kér smile<#buck>]

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

2-t akartam írni.
De már az is egy barom aki 1 napot elkúr rá.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Szerintem nem normaális aki 3 napot játszik valamivel ami nem tetszik neki.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Hali!Már ne is haragudj,de 3 map után véleményt alkotni eg játékról,olyan mint megmondani az elsõ randi után egy nõrõl,milyen gyereket fog szülni.Játsz vagy két napot,aztán majd mondhatsz valamit róla...amúgy meg,hogy kevesen vannak??..nézd csak meg hányadik pl. a mi szerverünk a sorban és utána mondj róla valamit.De azért köszönöm,hogy vetted a fáradságot és kipróbáltad.

[IRAM] leader

schrank
<#miaz>

SigS
Nem kell ahhoz atom, pár jéger/vodka/sör kombó, azt tuti nem lesz csúnya nõ a világon <#hehe>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Fujiryu
ezzel az állításoddal vitatkoznék 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Running
A klánok megdobhatnának egy max 160 pixel széles logóval.

HTS s3rg1nh00
bah,a villanást még a vak is látja(és ezt a szó szoros értelmében írom😊)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

schrank

schrank
szerinted miért fejlesztették ilyenre az újjabb fajtákat hogy a füstkarika eltakarja a villanást b+ (turizmus ) <#nezze>

Ben007
ha felveszi a bf-ezõ szemüvegjét az is elég <#mf1>

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

Beers
Összesen 3 DCon szerver van, de mind üres 😞!

atomboy
Megvakul. 😊

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

mer leesik a mûszere???

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

ZTM
<#ticking><#guluszem1>

atomboy
Egyszer megnezed, tobbet nem lesz gondod ronda novel dugni....

schrank
egy ilyet megnéznék élõben <#ijedt>

1958 nov. pont 50 éve

specifikáció :
<#guluszem1>

Fujiryu
Na kipróbáltam az aixot.Sztem elég kevésben különbözik a BF2-tõl.POE2, DC jobban bejött abban több újdonság volt.Mapok ugyan azok(egy új mapot próbáltam ki, hát semmi új csak bénán egymás mellé rakott házak), csak a látótávolság nõtt és az ég más színû.Fegyverek érdekesek, de sztem szarabbak mint a bf2-ben.Jármûveknél repcsiket nem próbáltam, de a páncélosok és jeepek szarabbak.A gyors heli tetszik de az van DC-ben is.Szerverek meg alig voltak.2 volt amin annyian voltak hogy lehetett játszani.Egy német 30 fõvel 64es karkand.Ott egész jót játszottam a kis helivel.Kamikazesra kivalloan alkalmas, szóval pusztítottam a mec páncélosokat.A másik meg egy magyar szerver volt 16 fõvel egy szarul összerakot csõmappal.A lényeg, hogy szerintem a DC-is meg a POE is veri simán feelingben.30 perc és 3 map(oman, az a csõmap és karkand) elég volt hogy megunjam...

SZóval lehet hgy többen játszák mint DC-t meg POE-t, de amennyit én összeszámoltam az 40 fõ volt ma játszhatóan...Ami valljuk be egy szerverre elég...

elõtte leszel .. :[ és mögötte meg Ráning

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Ben007
csak utánad<#mf2>

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

schrank
nme mindegy úgyis te vagy a fasz rosszabik végén <#mf1>

Ben007
nem mindegy

Ben007
magán vagy magában ?

ZTM
lassan majd én is elindulok...talán jövõ ijenkorra odaérek<#hehe>

schrank
nnna léátom vannak a szerveren megyek aszt szétcsapok kösztük <#vigyor1>

schrank
akkor elõbb utóbb magában is <#miaz>

Ben007
ha minenben péniszt lát akkor a bannerben is XD

OrionHungary
izé nem oda hanem ide

OrionHungary
kösz mindenkinek a segítséget de nem lehetne mégis swf formátumban... <#hawaii>

Ben007
így van schrank úgyhogy inkább ne gépezz a munkahelyeden dolgozz <#vigyor1>

schrank
jóvammá nem a májkroszoftná dolgozik hanem a helyi TSZ-ben úgy hogy ne tömjétek a fejecskéjét holmi tudományos maszlaggal <#hehe>

atomboy
Esetleg adblock+.