Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"hova is raktam a kék pirulát?"

😉)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

jappy
punacsula

jobb ma egy sör mint holnap kettő

Kovács legény
Emlékszem hogy hányszor lelõttelek😄

www.czekoart.hu

Boxer HUN
<#puszis>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Kovács legény
PUNCI

www.czekoart.hu

Boxer HUN
Hát ez a baj, hogy a legtöbb ember az elért eredményeivel van elalélva. Van aki büszke rá, mások kevésnek tartják... azok pedig akik az utóbbi egy-másfél évben kezdtek neki ennek a játéknak, csak a saját "fejlõdõ" tehetségeiket látják, és tartják szem elõtt. Ez az ominózus vs. meccs pedig arról szól, hogy összejöjjön a társaság egy közös mókázásra. Vannak köztünk olyanok is, akik már több mint egy éve nem játszottak vele. Persze, hogy azokat részesítjük elõnyben akikkel idejét sem tudjuk mikor játszottunk utoljára, és nem az újgazdag túlbuzgó mócsingokat. Ez a közösség nem egy éve alakult ki. Nem is kettõ... Ebbõl kifolyólag nem is lehet befolyást gyakorolni ránk. Sokat megélt topik ez a miénk... De ezt olyan emberek soha nem fogják megérteni, akik csak a saját statisztikájukkal vannak elfoglalva napestig. Vannak akik sikeresen beilleszkedtek, de jóval többen vannak, akik fennakadtak a rostán. Ezekkel az emberekkel a játékon belül sem lehet szót érteni, és csak saját maguknak köszönhetik a kialakult helyzetet... (de, hogy ne csak papoljak, lásd #147843 -as hsz.-t) Ugye, Kenny... Most is csak a tehetségedet ajnározod. Még rágódom a dolgon, de ha sokáig fogsz vergõdni az eredményeiddel, összehozhatok neked egy találkozót az egyik tagunkkal, aki olyanokat reggelizik mint te vagy, és J10-el öblíti le (persze helibõl), és soha nem kérkedett vele.

A fõmakinak meg azt üzenem, hogy a feledékenység, az impotencia korai jele... <#ravasz1>

jappy
hát akkor jáccogass magadnak. Ajánlom még a zsebhokit:-)

Kovács legény
Gratulálok, de ezt most ki nem szarja le😄
Van még 10 hozzád hasonló próhasáb és mindenki szeretne játszani.
Ha pénzdíjjas mérkõzés lenne hidd el lenne válogató és csak a legjobbak kapnának teret a mérkõzésen.
DE EZ EGY FUN WAR!

www.czekoart.hu

McKenny
Napi szinten kb 3-4 kört 1v1 ezek (oilon 10-10killig)
és 1 óra alatt eldõlne kiérdemli meg<#felkialtas>

http://www.youtube.com/user/McKennyHUN

Running
Segíccsetek plíííz. Nem tok belépni a huncup oldalra, ezért a régi eredményeket se tudom megnézni. Aki emlékszik az I. conquest, I. infantry, II. conquest és 1v1 kupák eredményeire azt megkérem hogy postolja: ide írd looooool

Kovács legény
ez nagy tévedés kéremalásan, te is tudod, hogy én vagyok a legjobb!

www.czekoart.hu

Running
Hagyjuk már ezt ki miben a legjobb, mindenki tudja hogy mindenben én vagyok a kirájjjj.

Kovács legény
Jah csak mindenki tud egy legjobb játékost, és 10 legjobb helist nem lehet egy helyre ültetni:/
DÖnteni kell, van 4 kör tehát 4 ember tudja elfoglalni azt a posztot.
A következõ 4 majd kövi ilyen meccsen villoghat (reméljük lesz rá alkalom)

www.czekoart.hu

jappy
egy kicsit nem nézitek le a többi játékost?? Azt ki döntötte el, hogy kenny a legmegfelelõbb helis?? Te? És mi alapján??

Boxer HUN
Még a végén benõl a fejed lágya... de ez akkor is izzadságszagú volt.. <#hehe>

Running
Ha mindenki azt csinálná a pályán amit szeretne, akkor 32 különbözõ szerveren játszanánk.

Maak

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

havercsotány
<#szomoru1><#idiota>

Akkor meg min? Szvsz más szempontnak nem lenne szabad szerepet játszania a döntésben. Vannak itt páran akikkel finoman szólva is rühelljük egymást, de ha én úgy látnám, hogy a jelentkezõk közül egy bizonyos dologban õ a legjobb, akkor én igenis azt szeretném, hogy õ csinálja azt a valamit a meccsen. Leszarom, hogy 3 éve anyázzuk egymást a fórumon, a meccsen egy dolog számít: piros az ellenség, kék a cimbora. És mivel másik 31 ember szórakozása múlhat rajta, én kizárólag skill/ügyeszség alapján osztanám ki a jármûveket.

Én is pályáztam volna a helire, de mondta Running hogy most nincs, talán majd legközelebb, így én tudomásul vettem, és letettem róla. Kenny még nem adta fel. Én csak azt tudom, hogy az egy vicc, hogy Kenny nem repülhet. (Ez kb. olyan mintha egy focicsapatot kellene összeállítani: ha gyõzni szeretnék Kahnt a kapuba tenném, ha bohóckodni, akkor a mezõnybe…😉
vsly
eztakissöpredékbfszégyenegémóvertmegmijjapikcsáértvettétekbe?.....<#nemtudom>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

mackosajt
megvan. <#idiota>

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

mackosajt
bocsi, hol volt az a popcorn+cóla szmájli?
Elkérhetem, mert jó a mûsor. (csak azt nem értem, miért vitatkoznak egyesek)

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Boxer HUN
Nem is az ügyességen volt a hangsúly... <#ravasz1>

Fujiryu
Atwe heliben is klasszis tanusíthatom xD

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Ö legalább akkora klasszis heliben, mint Te infantryban, szóval STFU! Thx...
mackosajt
Itt meg az ég zajlik? Olvadás van és a jég?

Emberek, ez egy játék, mi a fenét vitatkoztok, amikor verekedni is lehet?<#banplz>

Aki beleolvas a topikba, egy életre elmegy a kedve a bf2-tõl.

Running
Nyitottam nekik egy picit nagyobb játszóteret.<#vigyor5>

Tökéletesen egyetértek! Tuti, hogy mindenki anyázna, ha nagyon elpicsáznának minket. Szóval én is abszolút támogatom a komoly hozzáállást, felkészülést. Ha már egyszer játszunk, akkor játszunk komolyan. Senkinek sincs kedve 40 percig a spwanképernyõt bámulni. Az nem szórakozás. Így én egyáltalán nem tartom túlzottnak a felkészülés komolyságát.

Itt minden egyes játékosnak ugyanolyan fontos szerepe van. Az utolsó szerencsétlen gyalogosnak (aki látszólag keresztbe szalmát nem tesz egész meccsen, mert védi a "semmit"), éppúgy mint a killek tucatjait szállító helisnek, repcsisnek. Szóval szerintem egyáltalán nem baj, ha mindenki pontosan tudja, hogy mi is a dolga. Ész nélkül szaladgálni publikon is lehet. Ez viszont egy olyan alkalom, ahol, mindenki számára közös a cél, aminek az eléréséhez feltétlenül kell némi összhang. És meg kell, hogy mondjam, hogy én a magam részérõl maximálisan elégedett vagyok mind a szervezõk munkájával (na jó, a jármûveket talán máshogy is eloszthatták volna), mind pedig a játékostársak hozzáállásával.<#eljen>Tényleg le a kalappal mindenki elõtt, bármi is lesz a vége, én örülök, hogy jelentkeztem.<#wink>
Üdv.!
Nem tudnátok abban segíteni, hogy miért akad be a játék pár pillanatra menet közben? Ha állás és menet közben a karakter máshogy tartja a fegyóját... Én folyamatosan megyek mégis ide-oda pattog a fegyóm, mivel laggom van... Szerintem a netem a ludas pedig atomgyors... Valaki tudna segíteni?
MrYeti
isten vagy, köszi!<#worship>

Horda_ [HUN]MRPN - Horda_ Yeti http://battlefield.clanwar.hu

ebbõl egy kis részletet megcsinálna valaki nekem logónak?

OrionHungary

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

JAG1
:-DDD

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

mán rájagyüttem hogy noob vagyok és összekevertem õket valaki másokkal 😞

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Herold
Mi történt itt? Csak nem a BF-rõl szól a topic? Hallatlan <#wow1>

SigS
Gyógyászati segédeszközöket gyártanak és adnak el dél-ameriaki országoknak némi könnyûdrogért cserébe. Fejlett bûnszövetkezetben dolgoznak, azonosításuk lehetetlen, és mostanában a játékiparban is felbukkantak.

Más kérdés?

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Baráti társaság!:p Tsen megtalálod öket .P:

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

errõl a THC medik faszom klánról mit kell tunni??

Mielött valaki félre érteni ,nem sértödtünk meg ,és sajna nem tudunk(tudtunk )eljönni a gyakokra, és igy nem láttam értelmét hogy játszunk.
Kivánok sok sikert a szervezöknek és a játékosoknak .
Legközelebbire biztosan eljövünk ..
Különben a svédeket kénne megkérdezni hisszen ott ,még elég sok játékos áll rendelkezésre...(aktiv klán is van böven )

Livius meg a felszinre törr. XD(Livius lemaradt az elmúlt 2 év történéseiröl)
Simán egyéni vélemény szerint
Mivel egy Oilfield csak a kezdésen és a repülökröl szól az egész ezért próbáljátok ezt erröltetni .Lehetsz te chuck norris ,is ha szará bombáznak 10 másodpercenként.😄
Másik meg egy sima inf map ,amit szerintem el rontani nem lehet.
Többi már fán 😄
Sötét Apátok úgy is figyel. A hülyéket hajcsátok már ell 😄(mckenny és barátai ) 😄

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

jappy
<#nemtudom>

Fujiryu
Nemfélek tõle mert viszitek a meccsre 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Boxer HUN
Hobbit lábú... <#hehe>

Boxer HUN
De mindenképp BIG FOOT legyen az alap téma!!! <#hehe>

JAG1

<#mf1>

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Boxer HUN
...mik azok az Angolok??? <#fejvakaras>

JAG1
Mennyé rakjá rendet a szégyenfalná' mer az egész cod4-es csíra csíter puhapöcsû ott bassza a rezet...:-)

MrYeti
az egyik tehetséges emberkét megkérhetem, hogy csináljon nekem egy picike képecskét a nevem helyére, mert gyökér vagyok hozzá<#hawaii>

Horda_ [HUN]MRPN - Horda_ Yeti http://battlefield.clanwar.hu

gbc csabika
Te bolond vagy vaze😊)

Bogdogege
<#nemtudom>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;