Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
ha tied lesz a 148k törölve lesz!!
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
(megj:10-bõl 9-szer lõtt le miközben repcsivel repültem rá a helijére...egy idõ után már hátulról is féltem a közelébe menni:D!)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Ha azt nézzik igazatok van keny lestatolt minket oilon fõleg mikor amcsik voltunk, azért mert van heli skill je, oké aláírom . Sõt ha nem lettem volna ott East Oilfielden a zászlónál szó nélkül neki is adnám a mi helinket, mert tényleg jól lõ ! DE valószínûleg nem voltál(gémóver) ott és nem láttad hogy abból ált az 50 (vagy 30 most nemtom meik kép volt az) killje hogy lõtte a felszálló helit vagy ha valaki beült az iglaba vagy jármûbe ami õt zavarta , vagy esetleg tömegbombázott a zászlóhoz mivel tudta hogy úgyis a környéken vagyunk mert védjük a zászlónk ,szal majd jót ingyenfragelhet rajtunk ! Ezek után viszont a büdös kurva életbe nem adnám a kezébe a helit amíg gyakwaron abból él hogy startkempeli a helit, tegyük hozzá nem egyszer lõttem le favval ködhatárról (kétszer :D)...! Másik nagy problémám , hogy akárhányszor jött felénk valahogy mindig egyedül volt a (jelzem KÉT személyes) heliben, ami megint csapatmunkaépítõ dolog! Mivel ennyire csapatjátákos kezébe adom a vadászt és mennyen azzal abban nem kell másra figyelnie csak magára meg a fragjeire.
Konklúzió : Keny jó helis , szar csapatjátékos. Waron csapatmunka a fontos --> Keny ne kapjon helit!
<#heureka>#heureka>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
Hogy ki döntené el egyébként, hogy Kenny a legmegfelelõbb helis? Nem tudom, hogy ki dönti el, hogy ki milyen jármûvet vihet. Én nem.
Mellesleg egyúttal egy késõbbi hsz-ra is reagálva: nekem nem a Fujiék helijével van bajom. Én is neki(k) adnám az egyik helit, mert tudom, hogy jó, és mert nagyon jól ismeri ezt a pályát. Tökéletesen meg vagyok róla gyõzõdve, hogy nála jó kezekben lesz a heli. Szóval ezzel a helileosztással a legmesszemenõbbik egyetértek, a másikkal viszont legalább ugyanennyire nem.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Az rozsda b34..
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Szeretett városunkat terroristák fenyegetik!
Kérek mindenkit aki a sokkoló telefonhívásokat hallgatja, hogy nézzen mélyen szét a családjában, és ha felismeri a hívó hangját ( Sanyibá, vagy lehet hogy Józsibá a makkászból, esetleg Erzsiné a csapos...) jelentkezzen a legközelebbi rendõrnél!
Nem vicc, már C4-ük is van!
Hallgassa meg a fenyegetõzõ betelefonálót!
GOD SAVE US!

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
Az enyém meg elgurult a pajzsom mögé... a köcsög.. <#hehe>#hehe>
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Minél nagyobb a pilóta arca, annál nagyobb a gáz.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D