Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
a szerény vélemények az hogy kábé ennyire szavahihetõen végeznétek a dolgotokat egy waron is 😞( páblik pöcsök voltatok eddig is és ezután is ha rajtam múlna a büdös életben nem kerülnétek bele egy ilyen összecsapás emberkéi közéé
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
egyébként meg csak van jogom azt mondani(írni),amit gondolok,vagy tán nem?ja bocs,itt te vagy a májszter...
de remélem egyszer Gergõvel összehoz a sors,és sírva fogod a párnádra hajtani a fejed<#eplus2>#eplus2>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
http://www.youtube.com/user/McKennyHUN

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Én speciel azért jelentkeztem erre az egészre, mert szerettem volna kipróbálni, hogy milyen is egy ilyen viszonylag szervezett keretek között zajló war ÉS mert úgy érzem, hogy tankban ill. heliben a csapat segítségére lehetnék. Õszintén szólva én kis naivan azt hittem, hogy itt majd minden arról fog szólni, hogy a jelentkezõk közül kiválasztják a legjobbakat, aztán majd olyan szinten rúgjuk szét az ellenség seggét, amennyire csak lehet. Aztán rájöttem, hogy itt bizony nem egészen errõl van szó... Mikor végignézetem a jelentkezõk listáján, és nem egy olyan nevet láttam, akik nem sokkal korábban még büszkén ecsetelték a fórumon, hogy fél éve nem is játszottak a játékkal, akkor kezdett megvilágosodni elõttem, hogy itt néhányan inkább csak a buli kedvéért jelentkeztek.
Az elõzõ, spanyolok elleni meccsre én nem is jelentkeztem, mert tudtam, hogy az infantry lesz, annak meg nincs értelme, hogy én infantryzzak. Úgy tûnik, vannak olyanok, akik ilyen apróságokból nem csinálnak lelkiismereti kérdést, és az sem zavarja õket, hogy már azt is elfelejtették, hogy melyik gombbal kell zúmolni, ennek ellenére bátran jelentkeztek. Lelkük rajta...
Mindegy, van egy jó taktikánk, aztán meglátjuk mi fog kisülni az egészbõl. Én kíváncsian várom.<#taps>#taps>
én nem is arról beszéltem, hogy én milyen jó vagyok, hanem arról, hogy aki viszi a helit, az nem a legalkalmasabb...
soha nem lesz ennek vége<#unalmas>#unalmas>
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Horda_ [HUN]MRPN - Horda_ Yeti http://battlefield.clanwar.hu
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
helibe tanulgatok játszani
mai 2õ
http://www.youtube.com/user/McKennyHUN
Ezek után van némi kételyem afelõl, hogy majd Te fogod leszedegetni az ellenség helijét...Magam és a csapat szórakozásának érdekében õszintén remélem, hogy azóta (október közepe) rengeteget fejlõdtél.
Egy szervezett meccs az tök más. Nem árt ha az illetõ játszott pár igazi meccsen.
Én is azért maradok ki a mókából, mert már elég régen csak publikozok, nincs is kedvem gyakorolni, meg készülni ahogy azt illik.
Szerintem akkor jó egy war, ha tényleg mindenki komolyan odateszi magát, én lusta lennék energiát belefektetni.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Ha vennéd a fáradtságot és visszaolvasnál, mielõtt leoltasz mindenkit, akkor láthatnád, hogy pusztán az került szóba, hogy ki használja a HELIT az ENG vs. HUN meccsen. Ennek kapcsán én azt kifogásoltam, hogy véleményem szerint nem a legjobbak kapták azt a magyar jelentkezõk közül. Na most, hogy ebbe Te hogy kombináltad bele Ivánékat, arról speciel fogalmam sincs.<#nemtudom>#nemtudom>
jobb ma egy sör mint holnap kettő
xfire: lsjag , ha esetleg játszanátok. <#worship>#worship>
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Azon csodálkozom, hogy egyáltalán játszik az angolon...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
jobb ma egy sör mint holnap kettő
Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
Mi ugyanis heliztünk már együtt (vagy az ott nem Te vagy a gunner ülésben?<#rolleyes>#rolleyes>) Az akkor tapasztaltak alapján van az a véleményem, ami.
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯

大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Az ilyen McKenny félék meg egyébb "lone wolf" játékosok kerüljék!
0 frag a király
Kösz.
<#hehe>#hehe>
Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"