Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként, ha van elég antitank, és nem snipa-medic láma a csapat, nem sok keresnivalód van azokon a szûk utcákon tankkal. Ja és dzsiháddzsippesekrõl sem szabad megfeledkezni.
A lapos, kissé dombos készen elég jó a terep, de ott nem nagyon van zászló.
A songhua a legjobb, de az is el van kúrva, hogy csak 1-1 tank van.
Tarpa lenne még jó, ha nem lenne tajta az a tetves vadász, azt is sikerült elkúrniuk a készítõknek.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Viszont itt azért más lenne a felállás, ha sikerülne 3-4 squadot bezavarni a hátuk mögé, és ezzel megosztania figyelmüket, akkor azért szerintem már lehetne keresnivalónk amcsiként is. Arról nem is beszélve, hogy olyan kajak tankcsatákat lehet ott vívni, hogy tisztára felizgulok tõle.<#violent>#violent><#vigyor5>#vigyor5>
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Tipikus vagy. Csak akkor jó a játék, ha nyersz. Te nem is élvezed a gémet, csak mint a robot hentelsz, hogy a végén, mikor kiírják az eredményt elélvezz a pontokra...Egy igazi kis senki vagy, az ilyenek szoktak csalni.
Nekem nyóc, hogy nyerünk e, vagy vesztünk. A játék a lényeg. Persze ez nem azt jelenti, hogy ne pörögnék be gém közben, ne lenne versenyszellem. Pont, hogy nagyon van. Jobban élvezem a gémet, ha van kihívás, ha jobbakat kell lelõnöm. Általában át is állok a vesztes oldalra, a beszorított pontról kijönni, majd foglalni egy újjászületõ helyet...Na az játék, kihívás, élvezet...
Nem a faszom fregek, te nyomorék...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
Én Target barátommal ventrin jókat beszélek, õ a squad feje többnyire, ha együtt meccselünk. És sosem veszem komolyan a dolgokat, még akkor sem, ha folyamatosan rá spawnolva, csak halok.
Sikerült már így 1-20-as k/d-s meccset is zárnom vele. Igaz ventrin picit anyáztunk, de mégis jól éreztük magunkat(na jó, azé nem olyan jól, de nem haltunk bele, hogy szinte csak haltunk, meg kikaptunk).
Nem ez a FUN?<#banplz>#banplz>
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Az meg a másik, hogy bennem dolgozik egy egészséges versenyszellem, vagy nem is tudom minek nevezzem azt, hogy ha már egyszer nem én kaptam a helit/tankot/akármit, akkor megnézem, hogy miért az kapta aki, és próbálom viszonyítani magamhoz. Szerintem az elsõk között voltam, aki leszedte a demókat, és nem árulok egy nagy titkot, hogy azon nyomban a heliseket kezdtem el nézni. Meg is dicsértem õket, ügyesek voltak. Nem azt mondom, hogy Kennyvel nem tudtunk volna hasonló színvonalú teljesítményt nyújtani, de összességében azt kell mondjam, hogy azért nem került rossz kezekbe a heli.
Ezt követõen leszedtem a Mashruuri demókat is, persze rögtön a tankosokra koncentráltam. Én itt is nagyon szívesen tankoztam volna, mert tankozni is imádok (és talán nem is megy olyan rosszul), de nem én kaptam. Azt hittem, hogy majd Drang fog tankozni (így nagyon nem is erõsködtem), vagy valaki más jó tankosnak tartott játékos, így alig vártam, hogy láthassam, hogy mit alkotott. Ehhez képest meg amikor néztem a demókat, csak annyit tudtam mondani, hogy itt valami nagyon nem stimmel...
Én továbbra is azt tartanám helyesnek, hogy bármilyen feladatról, jármûrõl is legyen szó, a legalkalmasabb, legügyesebb játékosra bízzuk azt. Most hogy XY-nak is adjunk lehetõséget csak azért, hogy õ is funnolhasson egy kicsit, szerintem hosszútávon nem kifizetõdõ. Na, de már lehet, hogy megint túlzásba viszem a dolgot. Sorry, én egyszerûen képtelen vagyok szimplán a szórakozást tekintve vizsgálni a dolgokat (illetve számomra is a szórakozás a legfontosobb, csak nekem a FUN azt jelenti, hogy a lehetõségekhez képest a leginkább az ellenfél felé kerekedünk, nem azt, hogy jót szórakoztunk a régi ismerõsökkel TS-en, miközben meg fél percet nem sikerült életben maradni, mert beledöngöltek a betonba).
Mindegy, ígérem, ezt követõen senkit sem fogok kritizálni jármûleosztás tekintetében (ennek ellenére a fenti kiválasztási elvemet ill. véleményemet tartom, max. nem fogok neki ezentúl hangot adni). Ha jut egy heli vagy tank akkor megköszönöm a lehetõséget, és próbálok rászolgálni a bizalomra, ha meg nem, akkor sok sikert kívánok annak, aki kapta.
jobb ma egy sör mint holnap kettő
Csak vicceltem... biztos lesz rá mód, hogy gyere...
Miután úgy fest te vagy a BF2-HUN Klán "halljakendje", ezért van egy tiszteletteljes kérdésem hozzád:
Van-e lehetõség csatlakozni a csapathoz ill. milyen feltételek szükségesek hozzá?
Captain Sonar 2024 Remake
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Cumi lesz, ha az ellenfél kelikopteresei jobbak lesznek a mieinknél.
Szerintem nem volna szabad 1 helis mapot választani.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
jobb ma egy sör mint holnap kettő
Nem is HEG szintû taktikát írtam.Egyszerûen 2 enginer per tank.tényleg bonyolult.Nem leírtam hol mozoghat, honnan lõjjön hava, mint ahogy azt anno leírtam a mi mashtur taktikánkban.Egyszerûen 2 engineert kértem és lett belõle medic.Szvsz semi értelme órákat beleölni egy leosztásba ha az elolvasását egyenlõnek hiszik a megvalósítással.Mondjátok meg nekik merre menjenek és a többit bízzátok rájuk.Engem nem igazán érdekel, csakl sok szerencsét kívánok, mert vizsgaidõszakban nemokos a bf2 😊
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Horda_ [HUN]MRPN - Horda_ Yeti http://battlefield.clanwar.hu
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Horda_ [HUN]MRPN - Horda_ Yeti http://battlefield.clanwar.hu
Svédek ellen remélem nyertek mert ilyen hozzáállással, szerintem ki fogtok kapni elég rendesen, ha értelmes emberekbõl álló svéd csapat lesz és nem ilyen public királyai ellenfél mint az angol volt.