Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A tankcsaták tényleg jók azon a pályán PUBLIKON.
Egyébként, ha van elég antitank, és nem snipa-medic láma a csapat, nem sok keresnivalód van azokon a szûk utcákon tankkal. Ja és dzsiháddzsippesekrõl sem szabad megfeledkezni.
A lapos, kissé dombos készen elég jó a terep, de ott nem nagyon van zászló.

A songhua a legjobb, de az is el van kúrva, hogy csak 1-1 tank van.
Tarpa lenne még jó, ha nem lenne tajta az a tetves vadász, azt is sikerült elkúrniuk a készítõknek.

„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz

Fujiryu
Sztem pont arra célzott, hogy akár mennyire hajtogatjátok azt hogy még ha kikapunk is bpoldogok lennéltek, ha az angoloknál játszottatok volna nem lett volna fun.Nem arra hogy õ akkora király hogy egyedül lenyom mindenkit...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

havercsotány
Ki lehet jönni Jallabadalabadonról nem kell hozzá semmi csak 3 kocsi zsinorban betolja magát itt ott kiugrik egy egy leader és már zászlójuk sincs<#hehe><#violent>

SigS
Gyere lõni <#lama><#violent>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Boxer HUN
fiatal én is voltam, de ennyire szemtelen nem...

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Szvsz Sharqi az egyik legundorítóbb pálya mind közül. Én a magam részérõl Jalalabadra szavaztam volna, csak arra ugye nem lehetett. Részben meg is tudom érteni az indoklást, hogy miért nem (miszerint amcsiként esélytelen kijönni egy szervezet ellenféllel szemben), mert egyszer volta alkalmam publikon úgy játszani ott egy kört, hogy a komplett MEC csapat ugyanazon klán játékosaiból állt, mi publik lámák meg odaát, és egyszerûen képtelenség volt kijutni a fõbézrõl. Ahogy kidugtad a fejedet a domb mögül, kaptál minimum 4 antitank rakétát, meg egy TOW-ot, meg még egy tank is lõtt valahonnan a picsából.

Viszont itt azért más lenne a felállás, ha sikerülne 3-4 squadot bezavarni a hátuk mögé, és ezzel megosztania figyelmüket, akkor azért szerintem már lehetne keresnivalónk amcsiként is. Arról nem is beszélve, hogy olyan kajak tankcsatákat lehet ott vívni, hogy tisztára felizgulok tõle.<#violent><#vigyor5>
OrionHungary
fiatalok és elismerésre vágynak pillanatok alatt... én nem tudok haragudni szoktam velük gyakozni néha és jó hangulat szokott lenni

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

mackosajt
Ja, hogy "Ánusz Vibrátor"ról van szó! <#banplz>

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

OrionHungary
tegnapelött csajoztam, tegnap meg koncerten voltam és beb@sztam de nagyon <#vigyor1> es ez csak a szabadidõm még dolgozni is kellet <#email>

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

Boxer HUN
...és még van arca kirakni a fõoldalra, hogy "THIS CLAN DOES NOT CHEAT"!!! <#falbav>

OrionHungary
utálom a statrendszert elß@$$z@ a játékélményt meg az olyan vérpistiket akik mást nem tudnak mint egyenlõtlen feltételekkel harcolva a kör végén arra verni a cerót hogy 50et ölt 0át halt

jappy
lecsuktak<#nemtudom>

jobb ma egy sör mint holnap kettő

Boxer HUN
Nem írtam semmit,... szimplán hánytam attól ami benne van! <#hehe>

OrionHungary
rendezzetek már infantry meccset mert akkor ezt a ki viszi a nagyvasakat szájtépést megspórolhatnánk... az meg hogy milyen kaszttal viszed a tankot szerintem annyira mindegy kommander dobja a csomagot ha kell amúgy se a lövésznek kellene kiszállni szerelni (mondjuk még szereli valaki tud lõni, ha kell elkerülni a sraw-okat, és mellesleg nem tud meghalni úgy hogy az ellenség kezére kerüljön a vas) ha van egy osztag aki kíséri a tankot szerintem ott simán lehet egy szerelõ a tank meg gyógyítja a gyalogságot... az egészben max annyi a hiba hogy ki volt osztva a szerep és nem azt csinálták de nem mindegy megvan a meccs. mastur demokat még nem láttam mert nem voltam 2 napja BF közelben

JAG1
Csak az elejét olvastam el, még ennyit se érnél, de az épp elég volt.
Tipikus vagy. Csak akkor jó a játék, ha nyersz. Te nem is élvezed a gémet, csak mint a robot hentelsz, hogy a végén, mikor kiírják az eredményt elélvezz a pontokra...Egy igazi kis senki vagy, az ilyenek szoktak csalni.

Nekem nyóc, hogy nyerünk e, vagy vesztünk. A játék a lényeg. Persze ez nem azt jelenti, hogy ne pörögnék be gém közben, ne lenne versenyszellem. Pont, hogy nagyon van. Jobban élvezem a gémet, ha van kihívás, ha jobbakat kell lelõnöm. Általában át is állok a vesztes oldalra, a beszorított pontról kijönni, majd foglalni egy újjászületõ helyet...Na az játék, kihívás, élvezet...
Nem a faszom fregek, te nyomorék...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

az nem ,az a fun ha szarrá alázod az ellenfelet és kurvajó a statod<#idiota><#pias>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

mackosajt
bazze. a FUN szót értelmezd. 😉

Én Target barátommal ventrin jókat beszélek, õ a squad feje többnyire, ha együtt meccselünk. És sosem veszem komolyan a dolgokat, még akkor sem, ha folyamatosan rá spawnolva, csak halok.
Sikerült már így 1-20-as k/d-s meccset is zárnom vele. Igaz ventrin picit anyáztunk, de mégis jól éreztük magunkat(na jó, azé nem olyan jól, de nem haltunk bele, hogy szinte csak haltunk, meg kikaptunk).
Nem ez a FUN?<#banplz>

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

mackosajt
Nem tudom, mit írtál a vendégkönyvbe, de vagy mégsem írtál, vagy véletlen törölték. <#banplz>

Elnézést kérek mindenkitõl, úgy látszik én egy kicsit tényleg el vagyok tévedve, és keverem a szezont a fazonnal. Én egy kicsit komolyabban veszem ezt az egészet annál, minthogy FUN az egész, aztán nem számít, ha egy kicsit felületesek vagyunk, a szórakozás mindenek felett. A Daqing-i meccs szórakozás volt, mert szétrúgtuk az ellenfél seggét, de biztos vagyok benne, hogy közel sem lett volna már akkora FUN, ha az ellenségnél játszok.

Az meg a másik, hogy bennem dolgozik egy egészséges versenyszellem, vagy nem is tudom minek nevezzem azt, hogy ha már egyszer nem én kaptam a helit/tankot/akármit, akkor megnézem, hogy miért az kapta aki, és próbálom viszonyítani magamhoz. Szerintem az elsõk között voltam, aki leszedte a demókat, és nem árulok egy nagy titkot, hogy azon nyomban a heliseket kezdtem el nézni. Meg is dicsértem õket, ügyesek voltak. Nem azt mondom, hogy Kennyvel nem tudtunk volna hasonló színvonalú teljesítményt nyújtani, de összességében azt kell mondjam, hogy azért nem került rossz kezekbe a heli.

Ezt követõen leszedtem a Mashruuri demókat is, persze rögtön a tankosokra koncentráltam. Én itt is nagyon szívesen tankoztam volna, mert tankozni is imádok (és talán nem is megy olyan rosszul), de nem én kaptam. Azt hittem, hogy majd Drang fog tankozni (így nagyon nem is erõsködtem), vagy valaki más jó tankosnak tartott játékos, így alig vártam, hogy láthassam, hogy mit alkotott. Ehhez képest meg amikor néztem a demókat, csak annyit tudtam mondani, hogy itt valami nagyon nem stimmel...

Én továbbra is azt tartanám helyesnek, hogy bármilyen feladatról, jármûrõl is legyen szó, a legalkalmasabb, legügyesebb játékosra bízzuk azt. Most hogy XY-nak is adjunk lehetõséget csak azért, hogy õ is funnolhasson egy kicsit, szerintem hosszútávon nem kifizetõdõ. Na, de már lehet, hogy megint túlzásba viszem a dolgot. Sorry, én egyszerûen képtelen vagyok szimplán a szórakozást tekintve vizsgálni a dolgokat (illetve számomra is a szórakozás a legfontosobb, csak nekem a FUN azt jelenti, hogy a lehetõségekhez képest a leginkább az ellenfél felé kerekedünk, nem azt, hogy jót szórakoztunk a régi ismerõsökkel TS-en, miközben meg fél percet nem sikerült életben maradni, mert beledöngöltek a betonba).

Mindegy, ígérem, ezt követõen senkit sem fogok kritizálni jármûleosztás tekintetében (ennek ellenére a fenti kiválasztási elvemet ill. véleményemet tartom, max. nem fogok neki ezentúl hangot adni). Ha jut egy heli vagy tank akkor megköszönöm a lehetõséget, és próbálok rászolgálni a bizalomra, ha meg nem, akkor sok sikert kívánok annak, aki kapta.
OrionHungary
- vodnik <#vigyor1>

jappy
Shranknak játszani kell. Õ a vodnik buzi...<#szomoru1>

Boxer HUN
Hogyne lenne... A fõmakinak 2 kg banán, és le van zsírozva a dolog... <#hehe>

Csak vicceltem... biztos lesz rá mód, hogy gyere...

OrionHungary

jappy
meg lesz az elsõ nagy Magyar szopás......

jappy
szijjá gázt<#mf1>

TitaniumRR
Running,
Miután úgy fest te vagy a BF2-HUN Klán "halljakendje", ezért van egy tiszteletteljes kérdésem hozzád:

Van-e lehetõség csatlakozni a csapathoz ill. milyen feltételek szükségesek hozzá?

Captain Sonar 2024 Remake

OrionHungary
se a heg se te nem leszel ott tuti kikapunk mert nem lesznek profik csak ilyen béna lámák mint mindenki más rajtatok kívül

uHs Gerzson
Gyurni kell a dzsipekre és azok fegyverzetére <#vigyor>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Kovács legény
majd gámóve viszi a helit és nem lesz gond<#idiota>

www.czekoart.hu

Nagyon veszedelmesen vezet a szavazáson a sharqi.
Cumi lesz, ha az ellenfél kelikopteresei jobbak lesznek a mieinknél.
Szerintem nem volna szabad 1 helis mapot választani.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

havercsotány
hé Sidac mégse küldi nekünk<#hehe>

atomboy
Teljes egyetertes. <#eljen>

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Running
Nyugalom este minden ki fog derülni.

Running
Nem.

jappy
Akkor lámulós mindenki megy amerre lát szét tékázok a jármüért mindenki fosok bele partizánkodás lesz?<#nemtudom>

Kovács legény
haggyátok Fujit tanulni, különben sok lesz a mûhiba😄

www.czekoart.hu

Fujiryu
Más dolgom van 😊
Nem is HEG szintû taktikát írtam.Egyszerûen 2 enginer per tank.tényleg bonyolult.Nem leírtam hol mozoghat, honnan lõjjön hava, mint ahogy azt anno leírtam a mi mashtur taktikánkban.Egyszerûen 2 engineert kértem és lett belõle medic.Szvsz semi értelme órákat beleölni egy leosztásba ha az elolvasását egyenlõnek hiszik a megvalósítással.Mondjátok meg nekik merre menjenek és a többit bízzátok rájuk.Engem nem igazán érdekel, csakl sok szerencsét kívánok, mert vizsgaidõszakban nemokos a bf2 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Kovács legény
Csinálok én taktikot😊

www.czekoart.hu

jappy
fuji ne bassz ki velünk! Csinájjá taktikát!!! Értetted?

jappy
<#hawaii>:-)

MrYeti
az oroszok nem esznek csigát<#mf1>

Horda_ [HUN]MRPN - Horda_ Yeti http://battlefield.clanwar.hu

büdös lesz a heliben .. mehecc egyedül!!

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

jappy
franciák?? beszarnék ha igen.

MrYeti
ettõl függetlenül meg lehet kérni téged a taktikára záros határidõn belül, vagy lámuljak én az ATCben? 😊

Horda_ [HUN]MRPN - Horda_ Yeti http://battlefield.clanwar.hu

Running
Egyébként ki mondta neked h a svédekkel játszunk, én úgy tudom hogy a csigazabálók a kövi ellenfél.

Running
Értelek, ha kikapunk kikapunk, akkor sem történik semmi, természetesen azért igyekszünk tartani a taktikát. Ez nem HeG, ez egy nagy publik hent, némi taktikával, ennyi. Kicsit keveritek a szezont a fazonnal.

Fujiryu
Sry Running.Csak megszoktam hogy ami a taktikában van azt csinálom.Kicsit fura hogy ez itt nem így volt.Ennyi.Részemrõl téma lezárva.
Svédek ellen remélem nyertek mert ilyen hozzáállással, szerintem ki fogtok kapni elég rendesen, ha értelmes emberekbõl álló svéd csapat lesz és nem ilyen public királyai ellenfél mint az angol volt.

Kovács legény
Szerintem meg kussoljál...

www.czekoart.hu

jappy
fontos feladat?? Már el van döntve minden?? Kijáccik kiellen mivel hol?