Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

norbis dvd-t kértem ,remélem használni fog...

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

mackosajt
Jó kis adok-kapok volt.
Köszönjük, hogy részt vehettünk benne.
A ránk bízott feladatot talán teljesítettük.

Végül mégis a B csapat térdelt. <#banplz>

a 4 kör és a fotós demokat mikorra tudjátok publikálni?

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

jahh tudod te mi a cél csak kicsi vagy te még ehez :DD kicsi hájas ronda .. kéne egy nagyobb fotel hogy gyarapodhass .. karira mit kapsz???

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Running
Köszönjük szépen az FRX csapatnak hogy meghiúsították a 60 fõs karácsonyi csoportképet. Kiemelve mesor-t, aki elkezdte.

Úgy érzem ha tõletek ennyi tiszteletet érdemlek, hasonlóan ennyi tiszteletet várhattok tõlem is.

atomboy
En inkabb az inf-t atkoztam. :)
Conq-ban nem szokott ram jonni ennyi granat, mint ma...
Koszi a wart meg kulon a szervezo(k)nek, de szerintem inf-t csak akkor eroltetjuk, ha alacsony a letszam. Annyira nem volt fun, hogy percenkent 3x haltam meg.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

#150097<#nezze><#mf2>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

<#hehe>

HTS s3rg1nh00
aki azt mondja,hogy gg,az
-az a-teamben volt
-hazudik
<#unalmas>
azé kösz a szervezõknek meg a résztvevõknek,de a ma este is csak megerõsítette bennem,hogy ennek a szarnak nincs helye a gépen

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

te kis puttó :DDD az én c4-met meg a cinóét nem ûberelted bibi .. bár azok már a feledés homájjába vesznek már :((((

mesor
Te biztos csúnyább vagy!
Meg különben is az én apukám erõsebb!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

<#pias><#integet2>

és mivan akó ha egész nap a gép elött ülök és zabálok?XD semmi közöd nincs hozzá hogy olyan kövér porbafingó vagyok aki a székbõl se tud felálni segítség nélkül...:D

Drang
Nyugi srácok csak FUN volt!

Köszi a wart! Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

havercsotány
jól van az végülis kecsegekhez méltón viselkedtek<#hehe>

Nagyon felemelõ, hogy még viccesnek is találod. Te biztos olyan csúnya kis kövér porbafingó lehettél, vagy vagy aki a homokozóban szétrúgja a többi gyerek homokvárát. Jó lenne ha te és haverjaid viszamennéntek a homokozóba mert ott csak 1-2 gyereket idegesítetek itt meg 60-at
Ráning fáj a fejed? :D

amúgy gyó vót leszámítva a bf fasságait :DD de arról ugyebár csak pár faszcsíra tehet akik játékfejlesztés címén ezt atták a kezüngbe :|

te te te hullagyalázóó :DD

atomboy
Ez azert nem kellett volna, legalabbis varhattatok volna par percet.

DonC
amúgy kikaptunk de funny volt, rég nem játszottam má bf2-t :)

<#eplus2>

DonC
takarodj má deq, én csak a hullákat robbantottam fel :)

nem kell visszanézni:D Mesor ,DonC ,Cino és jómagam....:D

Igazán Magyarokhoz méltóan viselkedett mindenki a HUNvsHUN meccs végén aki 4-5 felszólítás ellenére is tk-zott és lövöldözött. Wild a helyedben viszanézném kik is voltak ezek és nyilvánosságra hoznám a legnagyobb szégyenükre.... igazi gyökerek
Boxer HUN

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

GG, jó kis meccs volt!!!<#pias>

képet! :)

[modi totyik-10k] kulabácsi haverjának haverjának haverja -.-

Beers
cuki volt a cuccuk :P!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

schrank
ha valakinek szorulása van ...

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

akkor még nemvolt divat kitti..

aha :DD

EAB volt a nevük?!<#vigyor>

mackosajt
Hello Kitty?

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

a 7th szervereknek ez a nempublikus nevük .. ha láttad vóna lanon õket a cuki kis dresszükben akkor nem kételkednél <#hehe><#kuss><#taps>

de hogy télleg segijjek:
7th - shs - sky a keresõbe és violá ;)

mackosajt
<#hehe><#eplus2>
Mi lenne, ha így, ezen a néven létezne szerver.

atomboy
Szepen lebarnultal, miota nem lattalak. :)

ok

TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94

írd be a keresõbe :
my pimped little pony server by 7th
:DD

sziasztok
ti melyik szerveren szoktatok játszani ja és még az hogy melyik kiegészitõvel

TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94

SigS

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

Roger
Köszi, megoldódott, a monitorhoz adott driver aztat mondotta, hogy kapjam be, de a Bf-en kívül persze minden futott.<#falbav>
Boxer HUN
Jah... meg békanyál! <#hehe>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

havercsotány
és ha lesz búvár kaszt?<#hehe>

Herold
Én is azt hittem elõször, hogy Songhua-ról vannak a képek.

Herold
Kb. annyi esélyt látok amcsiknak kitörni a bézrõl, mint Jalalabad infantryn.

schrank
onnén hogy áálíccsátok <#ejnye1>

atomboy
Honnan tudjuk, amikor meg nem jelent meg? :)

schrank
hülyeség karkandon is van félkörhomokzsák a domteteji házon és azon még géppuska sem van <#nezze>
szeritem a képen az csak egy géppuska amúgy ez egy sanghua statmentpenninsula lesz <#hehe>

Metalmilitiakid
5. sor 1. kép tetõ homokzsák kör, igla ra utaló nyom

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417