Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
[modi totyik-10k] kulabácsi haverjának haverjának haverja -.-
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
FRX nyasgem, Ránning meg <#puszis>#puszis> oszt kész...
Ne egymást baszogassátok má!
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
És vannak dolgok amiért büntetés jár, mert roszz. Ez most pont olyan. Falhoz lesztek állítva<#bdead>#bdead>
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Horda_ [HUN]MRPN - Horda_ Yeti http://battlefield.clanwar.hu
Szerinted az utolsó bf2 LAN-t a Népligetben ki hozta tetõ alá? Szerinted kinek a szerverein játszotattok? Szerinted a coRDHA-nak ki szerezte a kölcsöngépeket a MM-ból?
Szerinted a bf2142 lan-t (a helyet stb) ki szervezte le. Persze a játékosok toborzásában taktikában ti is oroszlán részt válaltatok.
Még rengeteg példát mondhatnék...
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Elsõ magyar ranked servereket véletlenül se DonC intézte.../aztán mindenki fikázott minket hogy milyen szarok a serverek, de lenyeltük.../és még lehetne sorolni a dolgokat...
jóötlet. :D
Természetesen kivégzés elõtt el kell venni a fegyvereiket<#hehe>#hehe>
Kicsit macerás, de majd megoldják.
Ha nem látnak minket szívesen nem megyünk. (nem fogunk bele halni, pedig jól szórakoztunk).
A második bekezdéssel kapcsolatban:
Azt hiszem az FRX már letett szervezés terén jó pár dolgot az asztalra, nem kell bízonyítani semmit se.
Igen tudom, senki sem halt bele abba, hogy elmaradt a fotózás, van pár ember akit ez nem is érdekelt, de ugyanakkor mégis 64 ember maradt fent a szerveren egy közös esemény megörökítése céljából. Tisztelettel megkértem 4x mindenkit, hogy ne rontsa ezt el, mert van akinek fontos lenne, vagy jó élmény, ez a közös kép. Nekem és másoknak pedig nem csak abból áll egy funwar, vagy akármi megszervezése, hogy feltolom az arcom idõre és letolom a meccset. Jó pár ember pazarolja el erre az idejét, hogy TI jól szórakozzatok és élményekben gazdagodjatok. Nem értem azt meg, miért kell a munkánkat semmibe venni. Miért nem lehet megtisztelni a másikat azzal, hogy kibírom azt a 3 percet, amíg elkészül 3 kép, és utána baromkodni.
Se én se más nem fog belehalni abba hogy ez a kép nem sikerült, talán a legközelebbi meccsen sikerül megcsinálni, DE.
Egyet mondhatok. Én úgy érzem, a szervezõk munkáját, és a funwaron résztvevõ emberek nagy részének akaratát vettétek semmibe ezzel a megmozdulással. Viszont nem vagyok én senki, hogy eldöntsem, mit tegyek az frx csapattal, eldönti majd a bf2 scene.
Személyes véleményem:
Én azt gondolom, hogy a szervezõket, fõleg engem vettek semmibe, ezzel a megmozdulással, és természetesen sok játékostársamat is, de nem akkora kaliberû probléma ez, hogy eltiltsam õket. Szerintem ha leszerveznek maguktól egy 32v32 funwart egy külföldi csapattal, leszervezik a beosztásokat, (Természetesen a hírezésre adunk jogot a bf comm oldalon) megcsinálják a taktikát, szereznek szervert hozzá, azzal megint egyensúlyba kerül a mérleg és bebizonyítják, hogy hozzá is tudnak adni valami plusszt, nemcsak elvenni. Ha nem vállalják és inkább nem vesznek részt többet ezekben az eseményekben, akkor meg mindenki levonhatja a megfelelõ következtetéseket velük kapcsolatban.
Ennyit tudok mondani, mindenki mérlegeljen, mit talál a legjobbnak és szavazzon a szerint.
Szavazás itt...
Mert ha Running elküld a picsába meg vissza akkor tõle eltûröm, de egy ilyen kis álnick mögé bújó paraszt ne ugasson már...
kellemes karácsinyi ünnepeket és boldog új évet <#pias>#pias><#puszis>#puszis>
sziasztok
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
Boldog Karácsonyt meg egyebeket mindenkinek, BF3-ban találkozunk!
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Külön grat a Vénynek, profin tolták.
FRX, meg bekaphassa...<#duhos2>#duhos2>
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Ebbõl érzésem szerint részünkrõl valaki biztos csinál múvit.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Olyan jól ráéreztem a gránátokra ezzel, hogy többnyire a már megtisztított területre, a társaimra hullott.
Nem kis meglepetésünkre. Végül inkább nem dobáltam õket.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
De legalább a csapatomban bízhattam!! Lásd: csoportkép, és újfent vérbeli köcsögök módjára érvényesítették jogaikat. <#kocsog>#kocsog> <#worship>#worship>
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)