Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JAG1
Jobb ötletem van. Ma szépen felcsattogunk egy serverre, Jallablabblabán csak frx van usa oldalt és ki kell jönniük...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

de így nem derül ki, hogy a kenedi gyilkosságot is õk szervezték e<#rinya>

[modi totyik-10k] kulabácsi haverjának haverjának haverja -.-

A szitává lövés nem fáj.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

JAG1
Jóvanmá faszom...
FRX nyasgem, Ránning meg <#puszis> oszt kész...

Ne egymást baszogassátok má!

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

fájni fog?<#rinya>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Hát igen, vannak dolgok amiért nem jár semmi, pedig jó.
És vannak dolgok amiért büntetés jár, mert roszz. Ez most pont olyan. Falhoz lesztek állítva<#bdead>

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

MrYeti
az ötlet jó, de aki egy fotózást nem bír ki, az ezt se fogja cseszekedés nélkül

Horda_ [HUN]MRPN - Horda_ Yeti http://battlefield.clanwar.hu

nem is neked akartam ezeket felsorolni...csak pár ember nincs tisztába mit is csináltunk mi a múltban

Running
Nekem nem kell sorolni ezeket, tisztában vagyok ezekkel. Ezért csodálkozom a viselkedéseteket. Ti se örültetek neki mikor fikázták a munkátokat, vagy elbaszták. Én úgy érzem nem kértem sokat azzal, hogy megint egy kis plussz szervezést várjak tõletek, fõleg úgy h majdnem minden adott és pénzbe se kerül. Arról meg h más mit dönt, nem tehetek.

mi ""4"éven keresztül nem csináltunk semmit ,csak romboltunk, mások munkáját semmibe vettük, de nem baj ,akinek nem tetszik...az elmehet, el lehet innen menni<#puszi><#pias>

mesor
a közelmúltból néhány példa:
Szerinted az utolsó bf2 LAN-t a Népligetben ki hozta tetõ alá? Szerinted kinek a szerverein játszotattok? Szerinted a coRDHA-nak ki szerezte a kölcsöngépeket a MM-ból?
Szerinted a bf2142 lan-t (a helyet stb) ki szervezte le. Persze a játékosok toborzásában taktikában ti is oroszlán részt válaltatok.

Még rengeteg példát mondhatnék...

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Nem kell a rinya, ki lesztek végezve.

gps8/véletlenül se KTC,Mesor szaladgált gépekért hogy tudjanak jönni az emberek játszani...szervereket véletlenül se DonCék szerezték.../bf2142 nemezetközi war...véletlenül se a mi idõnket pazaroltuk el arra ,hogy minden kész legyen idõre mire oda érnek az emberek...
Elsõ magyar ranked servereket véletlenül se DonC intézte.../aztán mindenki fikázott minket hogy milyen szarok a serverek, de lenyeltük.../és még lehetne sorolni a dolgokat...

<#gonosz1>

jóötlet. :D

mármint képet, nem lépet

Szerintem a legtisztább az lenne, hogy legközelebb olyan lépet csináltok, ahol a bûnösöket falhoz állítva megszégynítõ kivégzésben részesítitek, és kirakjátok a bannerre elrettentés képpen.

Természetesen kivégzés elõtt el kell venni a fegyvereiket<#hehe>
Kicsit macerás, de majd megoldják.

Running
Jogod van ezt gondolni, de lehet más nem így érzi majd.

mesor
Erre csak azt tudom mondani, hogy nem kell itt szavazgatni...
Ha nem látnak minket szívesen nem megyünk. (nem fogunk bele halni, pedig jól szórakoztunk).
A második bekezdéssel kapcsolatban:
Azt hiszem az FRX már letett szervezés terén jó pár dolgot az asztalra, nem kell bízonyítani semmit se.

Running
És egyébként nincs harag, lenyeltem a békát. DonC-rõl meg nem nyilatkozom, úgyis mindenki tudja mi a véleményem róla...

Running
Mondanék néhány szót a tegnapi eseményekrõl.
Igen tudom, senki sem halt bele abba, hogy elmaradt a fotózás, van pár ember akit ez nem is érdekelt, de ugyanakkor mégis 64 ember maradt fent a szerveren egy közös esemény megörökítése céljából. Tisztelettel megkértem 4x mindenkit, hogy ne rontsa ezt el, mert van akinek fontos lenne, vagy jó élmény, ez a közös kép. Nekem és másoknak pedig nem csak abból áll egy funwar, vagy akármi megszervezése, hogy feltolom az arcom idõre és letolom a meccset. Jó pár ember pazarolja el erre az idejét, hogy TI jól szórakozzatok és élményekben gazdagodjatok. Nem értem azt meg, miért kell a munkánkat semmibe venni. Miért nem lehet megtisztelni a másikat azzal, hogy kibírom azt a 3 percet, amíg elkészül 3 kép, és utána baromkodni.
Se én se más nem fog belehalni abba hogy ez a kép nem sikerült, talán a legközelebbi meccsen sikerül megcsinálni, DE.
Egyet mondhatok. Én úgy érzem, a szervezõk munkáját, és a funwaron résztvevõ emberek nagy részének akaratát vettétek semmibe ezzel a megmozdulással. Viszont nem vagyok én senki, hogy eldöntsem, mit tegyek az frx csapattal, eldönti majd a bf2 scene.

Személyes véleményem:
Én azt gondolom, hogy a szervezõket, fõleg engem vettek semmibe, ezzel a megmozdulással, és természetesen sok játékostársamat is, de nem akkora kaliberû probléma ez, hogy eltiltsam õket. Szerintem ha leszerveznek maguktól egy 32v32 funwart egy külföldi csapattal, leszervezik a beosztásokat, (Természetesen a hírezésre adunk jogot a bf comm oldalon) megcsinálják a taktikát, szereznek szervert hozzá, azzal megint egyensúlyba kerül a mérleg és bebizonyítják, hogy hozzá is tudnak adni valami plusszt, nemcsak elvenni. Ha nem vállalják és inkább nem vesznek részt többet ezekben az eseményekben, akkor meg mindenki levonhatja a megfelelõ következtetéseket velük kapcsolatban.

Ennyit tudok mondani, mindenki mérlegeljen, mit talál a legjobbnak és szavazzon a szerint.

Szavazás itt...

mesor
Különben is te ki a faszom vagy, hogy ilyen hangnemet engedsz meg magadnak?
Mert ha Running elküld a picsába meg vissza akkor tõle eltûröm, de egy ilyen kis álnick mögé bújó paraszt ne ugasson már...

Bogdogege
Én már letöröltem , ha lesz Bf3 ott találkozunk.<#vigyor0>
kellemes karácsinyi ünnepeket és boldog új évet <#pias><#puszis>
sziasztok

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

SigS
Broki a robbantós getzikbe

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

<#taps>

JAG1
Lett vóna egy 64-es késparty.

KáTéCé
Bazzeg, most ezen a közös fotó faszságon vagytok kiakadva? Ha nektek ez a fontos, akkor ott sem akarok lenni a következõn <#mf2>
Boldog Karácsonyt meg egyebeket mindenkinek, BF3-ban találkozunk!

schrank
akkor most leülhetsz egyes <#mf1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

JAG1
Egész éjjel nem aludtam, hogy ezt ki tudjam mondani. :-)

schrank
ezért kár volt felkelned ilyen korán <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Runing-nak igaza van jó volt nagyon az egész és köszi a serverezést. A porbafingó kis köcsögöt és csapatát meg hanyagolni kell legközelebb
JAG1

Külön grat a Vénynek, profin tolták.

JAG1
Rajtad má csak Rubintréka segíthet egy cidázással. <#hehe>

JAG1
Jóvót ez, egész végig Sandra seggébe voltam. <#hehe>

FRX, meg bekaphassa...<#duhos2>

Köszönjük a lehetõséget!Boldog karácsonyt!Januárban jövünk!!
Running
A többieknek meg köszönjük a lehetõséget, januárban találkozunk ismét, majd hírezem a dolgokat.

DonC
rendkívül érzékenyen érint, megyek pókerezni akkor :) szerintem nagyon komolyan veszed a vasárnapi funolást

MrYeti
nem, csak ha néhány egyszerû kérést nem tudtok teljesíteni, hogy 2 percig ne nyomjátok meg azt a krva egeret, akkor nincs értelme, hogy gyertek a következõre is.

Running
Most is az elõzõn is tõletek robbantott legelõször vki, megvan a felvétel, de nem kell aggódni legközelebb már nem fog elõfordulni, ez nem az óvoda.

DonC
"legközelebb nem számítunk rájuk"
nemzethalál meg minden? :D

mackosajt
aztaqrva, enyém volt elõbb, enyém a sorszám. <#boxer>

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

DonC
:) azért örülök, hogy megint csak minket emeltél ki :D

mackosajt
<#worship><#worship><#worship> Köszönjük!
Ebbõl érzésem szerint részünkrõl valaki biztos csinál múvit.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

<#mf2><#mf1>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

mackosajt
az éles helyzetben elkövetett tk-k száma szerintem nálam volt a csúcson.
Olyan jól ráéreztem a gránátokra ezzel, hogy többnyire a már megtisztított területre, a társaimra hullott.
Nem kis meglepetésünkre. Végül inkább nem dobáltam õket.

MrYeti
amint megkapom a demokat, szokás szerint feltöltöm. a robbantgatos gyökereknek meg annyit, hogy legközelebb nem számítunk rájuk

jóvanna faszavót meg minden ügyivagy meg köszönjük .. pipa :DD

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Running
Nektek 1 gombnyomásba került elbaszni a munkám, nekem meg 20 órám ment rá 1 hét alatt h megszervezzem. Köszönömm szépen. Megérdemeltem.

Boxer HUN
Bennem csak az tudatosodott még jobban, hogy "éles" helyzetben elkövetett TK-ban király vagyok... Voltunk annyian, hogy egymásba ért a faszunk... Kivéve Szandrát... <#hehe>

De legalább a csapatomban bízhattam!! Lásd: csoportkép, és újfent vérbeli köcsögök módjára érvényesítették jogaikat. <#kocsog> <#worship>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

nOOb-nak akart menni