172092
  • ghost cb
    Szvsz DC-ben volt eddig a legjobb. Vitnamban sztem nem olyan jo. Ugyhogy olyasmi kéne amilyen a DCben volt.
  • Lacc
    Én csak azt várom tőle, hogy normális legeyen a helikopterek irányítása. Bár ahogy a legutóbbi videókat elnéztem, ezt várhatom :D
  • ghost cb
    Már sajna megvették, de lassan ez is elavul, majd szolok ha elado lesz.
  • Bercy #463
    most nezem csak h uj videokarit vettel.
    a regi radeon 9999pro elado?
    en megvennem
  • Bandew
    Biztos valami tudatalatti üzenet. :-D
  • ghost cb
    enyémen...
    miért irtam egyémet???
  • uHs Gerzson
    Én is öszekaparok majd valamit rá
  • ghost cb
    Egyémet elmegy majdcsak (aláírás )!
  • Police88
    Miután megnéztem a videókat nem tom h fog elmenni a jövendőbeli gépemen...
  • Police88
    Ja már tudom csak most néztem meg őket mert elbaszódott a windows media playerem....
  • ghost cb
  • uHs Gerzson
    Ez a pálya volt benne a videokban :D
  • Police88
    remélem lesz benne ilyen helyszín is
  • ghost cb
    htx

amugy igazad van, police, nem 2 m-re van hanem van az 20 is, de egy ilyen helikopternél ez iszonyatosan kicsi táv.

A hid leszakadás sztem ugy van hogy van néhány sebzési pontja a hidnak. Ha robbanás van, a robbanáshoz közeli ponton sérül meg a hid. És gondolom egyik készitö játszott vele a videoban igy azt láthatjuk hogy pont a sebzési pontra teszi az aknát. Ez igy nagyon hatásos, de mi van a tank kilövésénél? Rálő egy rakétát a repülő és tőle kb 10-15 m-re szakad le a hid... Ez sztem nem valami igényes... Bár mondhatjuk, hogy "legalább leszakad".
  • uHs Gerzson
    Ahogy megoldották a kodolást Bf42-höz igaz az még az elején igen rosz volt de remélem tanultak a hibákból és elfogadható munkát fognak végezni. Én bizok bennük.
  • Bercy #451
    persze, ez egyertelmeu h jo munkahoz ido kell.
  • Mossberg
    Jó az aláírásod
  • skorpio7
    Lehet hogy mégis csak játszol majd vele?
  • skorpio7
    Hát szerintem 2 dolog miatt van ez. Szerinted hogy lehet a "legtöbbet kihozni" a BFV-ból? Csak úgy, hogy nem egymás nyakára adnak ki többféle "battlefield-es" game-t. A másik meg az, hogy remélhetőleg tényleg a legjobb eddigi netileg/fizikailag optimizált game-t szeretnék összehozni. Ehhez pedig idő kell.
  • Bercy #447
    egy baj van ezzel a jatekkel. meg egy evet varni kell ra.
  • traXion
    videok*
  • traXion
    Be kell vallanom a video alapján egész jó. :)
  • Nahar
    A videók nem semmik,a grafika...huhh! A pilóta milyen durván nézett már ki,amikor töltött az nagyon élethű volt+minden élethű volt!
  • Nahar
    Audio újítások: Továbblépnek az 5.1-es,térben pozicionált hangok fölötti örömködésben:a BF2-ben debütáló új ficsör a Doppler-effektus számitogépes szimulációja lesz,amelynek segítségével mostantól nemcsak a hangforrás adott pillanatára vonatkoztatott helyzetét ,hanem a mozgásának irányát is megállapithatjuk ,anélkül hogy szemkontaktusba kerülnénk vele! >> Vagyis nagyon ne löjjetek felém amjd mer kiszurlak titeket :D
  • Nahar
    Szereztem pár infót a mi kis játékunkról! Írom is!!
  • Police88
    az neked 2 m?
  • ghost cb
    szép kép!!!

De azért az hogy 2 m-ről lövi a blackhawk a rakétákat... khm :D
    Nembaj, DC-t übereli majd, ami kurva jo volt (nekem volt). szal lesz egy pár játékora.
  • Beers
    Ha nagyon nem rontják el,akkor ez lesz az a játék ami miatt abbahagyom a DC-t!
  • uHs Gerzson
    Jó kis concept art. De csak a gát tetszik :)
  • Mr Manson
  • Robogo
    LOL!
  • uHs Gerzson
    Az egy szmájli? Én akkor szebb vagyok
  • Robogo
    Bercy:kösz most már megtudtam nézni a videokat.
    KIRÁLY-ak voltak a videok.
    Ehhez a játékhoz vajon milyen gép kell majd?
  • Bercy #433
    poenbol irtam te puta
    azert van ott a smiley
  • uHs Gerzson
    A havoc az a rongybaba fizika :)
  • Bercy #431
    havoc? melyik vidoeban van, nekem fol se tunt
    (persze en MI-28ra gondolok)
  • uHs Gerzson
    Hát igen az már alap szerintem egy játékban.
  • uHs Gerzson
    De lehet hogy az a másodlagos tüzelés lesz vagy berakják valamilyen gombra. Ugy is van elég használaton kivüli gomb az ujjaim mellet el fog az férni :)
  • Bat
    Tyűűű
    Loptak ők is Havokot? Kúúl
  • Bercy #427
    en csak attol felek h egy kicsit tul lesz bonyolitva....
    a repulos videonal beszeltek olyasmirol, h a hokovetos raketakt flare-ekkel el lehet haritani...kezd bonyolodni a dolog, de lehet h jo sul ki belole