172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#466 Szvsz DC-ben volt eddig a legjobb. Vitnamban sztem nem olyan jo. Ugyhogy olyasmi kéne amilyen a DCben volt. -
#465 Én csak azt várom tőle, hogy normális legeyen a helikopterek irányítása. Bár ahogy a legutóbbi videókat elnéztem, ezt várhatom :D -
#464 Már sajna megvették, de lassan ez is elavul, majd szolok ha elado lesz. -
#463 most nezem csak h uj videokarit vettel.
a regi radeon 9999pro elado?
en megvennem -
#462 Biztos valami tudatalatti üzenet. :-D -
#461 enyémen...
miért irtam egyémet??? -
#460 Én is öszekaparok majd valamit rá -
#459 Egyémet elmegy majdcsak (aláírás )! -
#458 Miután megnéztem a videókat nem tom h fog elmenni a jövendőbeli gépemen... -
#457 Ja már tudom csak most néztem meg őket mert elbaszódott a windows media playerem.... -
#456 -
#455 Ez a pálya volt benne a videokban :D -
#454 remélem lesz benne ilyen helyszín is -
#453 htx
amugy igazad van, police, nem 2 m-re van hanem van az 20 is, de egy ilyen helikopternél ez iszonyatosan kicsi táv.
A hid leszakadás sztem ugy van hogy van néhány sebzési pontja a hidnak. Ha robbanás van, a robbanáshoz közeli ponton sérül meg a hid. És gondolom egyik készitö játszott vele a videoban igy azt láthatjuk hogy pont a sebzési pontra teszi az aknát. Ez igy nagyon hatásos, de mi van a tank kilövésénél? Rálő egy rakétát a repülő és tőle kb 10-15 m-re szakad le a hid... Ez sztem nem valami igényes... Bár mondhatjuk, hogy "legalább leszakad". -
#452 Ahogy megoldották a kodolást Bf42-höz igaz az még az elején igen rosz volt de remélem tanultak a hibákból és elfogadható munkát fognak végezni. Én bizok bennük. -
#451 persze, ez egyertelmeu h jo munkahoz ido kell. -
Mossberg #450 Jó az aláírásod
-
#449 Lehet hogy mégis csak játszol majd vele? -
#448 Hát szerintem 2 dolog miatt van ez. Szerinted hogy lehet a "legtöbbet kihozni" a BFV-ból? Csak úgy, hogy nem egymás nyakára adnak ki többféle "battlefield-es" game-t. A másik meg az, hogy remélhetőleg tényleg a legjobb eddigi netileg/fizikailag optimizált game-t szeretnék összehozni. Ehhez pedig idő kell. -
#447 egy baj van ezzel a jatekkel. meg egy evet varni kell ra. -
#446 videok* -
#445 Be kell vallanom a video alapján egész jó. :) -
#444 A videók nem semmik,a grafika...huhh! A pilóta milyen durván nézett már ki,amikor töltött az nagyon élethű volt+minden élethű volt! -
#443 Audio újítások: Továbblépnek az 5.1-es,térben pozicionált hangok fölötti örömködésben:a BF2-ben debütáló új ficsör a Doppler-effektus számitogépes szimulációja lesz,amelynek segítségével mostantól nemcsak a hangforrás adott pillanatára vonatkoztatott helyzetét ,hanem a mozgásának irányát is megállapithatjuk ,anélkül hogy szemkontaktusba kerülnénk vele! >> Vagyis nagyon ne löjjetek felém amjd mer kiszurlak titeket :D -
#442 Szereztem pár infót a mi kis játékunkról! Írom is!! -
#441 az neked 2 m? -
#440 szép kép!!!
De azért az hogy 2 m-ről lövi a blackhawk a rakétákat... khm :D
Nembaj, DC-t übereli majd, ami kurva jo volt (nekem volt). szal lesz egy pár játékora. -
#439 Ha nagyon nem rontják el,akkor ez lesz az a játék ami miatt abbahagyom a DC-t! -
#438 Jó kis concept art. De csak a gát tetszik :) -
#437 -
#436 LOL! -
#435 Az egy szmájli? Én akkor szebb vagyok -
#434 Bercy:kösz most már megtudtam nézni a videokat.
KIRÁLY-ak voltak a videok.
Ehhez a játékhoz vajon milyen gép kell majd? -
#433 poenbol irtam te puta
azert van ott a smiley -
#432 A havoc az a rongybaba fizika :) -
#431 havoc? melyik vidoeban van, nekem fol se tunt
(persze en MI-28ra gondolok) -
#430 Hát igen az már alap szerintem egy játékban. -
#429 De lehet hogy az a másodlagos tüzelés lesz vagy berakják valamilyen gombra. Ugy is van elég használaton kivüli gomb az ujjaim mellet el fog az férni :) -
Bat #428 Tyűűű
Loptak ők is Havokot? Kúúl
-
#427 en csak attol felek h egy kicsit tul lesz bonyolitva....
a repulos videonal beszeltek olyasmirol, h a hokovetos raketakt flare-ekkel el lehet haritani...kezd bonyolodni a dolog, de lehet h jo sul ki belole