172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#586 Néztem a második képet, mondom mér van a csavó hátán pótkerék... kicsit közelebbről már rájöttem hogy akna... -
#585 Ki lesz a 3 fél? Ami, kina, és orosz??? -
#584 Kurvajól néz ez ki kérem! -
#583 Fasza! -
-
haxoror #581 az 1.-es képen mintha az amcsi humwee DTK-zná a saját embereit :DD -
#580 illetve lesz :D -
#579 JEAAAAAH van benne Tunguska!!!!!!!!44444444444 -
#578 csak ez az 1 map van? :D -
#577 Battlefield 2 képek és modell
Birdy, 18:38 - Játék: Team-MOHA
(Worthplaying) Néhány új kép és egy részletes karaktermodell a jövő év nagy durranásának ígérkező Battlefield 2-ből:
1280x960-as képek:
1.2.
3.4.
info: Hardwired -
#576 Akkor játsszál egy pár klán-war-t és megérted, hogy a taktika győzni tud egy erősebb csapaton. Nem kell hozzá mega skill-esnek lenni, sőt...
Egyébként meg vannak gyenge stratégiák, amiket legyőz a skill, de a jókat elég ritkán. -
Mossberg #575 Nem játszottam klán wart.
Laikus véleményem annyi, hogy minden terv végrehajtásának az az (egyik és elég fontos) végső stádiuma hogy puskával, tankkal, akármivel oda kell menni és ki kell nyírni az ellent hogy végre lehessen hajtani az előre eltervezetteket.
Nem azt mondom hogy a stratégia lényegtelen hanem azt, hogy megfelelő játéktudás nélkül hiába van brilliáns terved ha a csapatod azt nem képes végrehajtani, ha a repülőid az első fél perc után már felszállni sem tudnak és a tankjaidat fényévekről kilövi az ellenfél. -
#574 mikor jelenik meg a gamma ? -
#573 nem igaz... jatszottal már BF klán war-t? -
#572 Nem osztom. -
Mossberg #571 arra céloztam hogy egy szervezetlenebb de szkillesebb csapat győzni fog a szervezettebb de rosszabb ellen mivel hiába a jó taktika ha azt a csapat nem tudja végrehajtani mert a létszám fele mindig a respawnra vár vagy pl. hiába "kapja parancsba" valaki hogy őrizzen egy zászlót HoShiMinh-en, ha elsőre nem szedi le a támadót akkor második esélye már nem lesz és borul a terv -
#570 Szvsz igenis számít a taktika. Persze a refelexek, meg egyéb skillek a meghatározóak a legtöbb helyzetben, de ha egy csapat nyerni is akar, akkor bizony nem mindegy milyen taktikájuk van. -
#569 Ez igy nem igaz. Ha egy csapat egy zászlót betámad amit csak egy ember véd, csak akkor tudja az az egy ember legyőzni őket, ha a másik valami nagyon noob láma team.
És jó taktikával lehet nyerni jobb csapat ellen! A dc-ben meg pláne, pedig az is fps, és az áll legközelebb a BF2-höz. -
Mossberg #568 Hát nem :)
de a taktikázás fps-ekben amúgy is csak másodlagos, a gyorsabb reflex és jobb célzás bizonyos szintig kompenzálhatja az ellenfél csapatmunkáját sőt le is győzheti -
#567 Azért senki nem kap agysérvet a nagy taktikázástól. :-) -
Mossberg #566 az UT-t ne...
kepcsördöflegben tímvörk nélkül biztos a vereség nem is beszélve az onslaughtról...
szerintem lecsengett azoknak a játékoknak amik tényleg csak a megyek-ölök-halokról szólnak inkább azt mondanám hogy a játékok a csapatmunka hangsúlyosságában különböznek pl. a BF sorozat kimondottan csapatigényes de néhány összedolgozó ember UT-ben is meg tud szívatni bármilyen progamert -
#565 #559:
Ha valaki jól játszik, akkor nem ennyiből áll a játék. De ez egyénfüggő dolog, ha az UT és Quake sorozatot nézed, az is sok embernek tetszik, pedig azokban aztán tényleg csak menni kell és ölni, semmi foglalgatás, taktika (na jó újabban van ilyen is). -
#564 Ezt a véleményt nem osztom! -
#563 igen, lesz vmi kommandőr feleseg. ezert irtam zarojelben h "esetleg ritkan" -
#562 Publicon taktika nuku, vagyis csak egyéni taktika van ez tény. De ha jól tudom, most ebben az új részben lesz komándör, és így néhány igencsak szélsőséges esetben, amikor épp normális banda gyűlik össze publicon, még valahogy el tudnék képzelni takikát.
War-okon pedig szerintem nagyon frankó kis feladat lesz commandernek lenni.
Vagy csak én vagyok ilyen hülye hogy keverem valami másik játékkal amiben lesz ilyen lehetőség.
Megjelenés mikor is? :)) -
#561 publicon ne varj osszeszervezett taktikat(esetleg ritkan).
klan war az mar mas kerdes. ott szukseg van taktikara. -
#560 Ja most meg akarunk ölni, de azt biztosra veheted hogy sg ban!!! SŐT net ban... -
#559 Nagyon várom a battlefield2-t csak remélem lesz benne egy kis taktika mert unalmas ez a: megyek-ölök-megállok-védem a helyszínt-meghalok-megyek-ölök. Nem tuom ki ,hogy van vele, lehet ,hogy most megakartok ölni de az elöző bf részek egy idő után rohadt unalmasak voltak
-
#558 Az a kácc hogy mikor majd megjelenik a game, olyan lesz ez a topic, mint a DOOM3, hogy mindenki ír, és egy napa alatt ötmilliárd uj hozzászólás... -
antijedi #557 minden játék réteg játék, csak kérdés mekkora a réteg... :) -
#556 ... -
#555 hmm...
biztos jobb lenne, ha full reális lenne a helik irányitása és akkor föl se birna velük szállni a legtöbb ember -
#554 :D mond meg nekik BB :D -
#553 tekintve h cca 1 év van a játék megjelenéséig túl nagy pörgésre ne számíts :) -
#552 Punyadás van?! Bekéne szüntetni ezt a topicot! -
#551 http://www.dc-central.com/users/news/Tracer/BF2/9large.jpg
Jó kis kép nézzétek meg! -
#550 Erre meg azt tudom mondani, hogy szerinted nem alkalmas ilyenre 1 mai helikopter se? Az lehet hogy szerinted nem, én nem tudom, és azért nem mert nem próbálták ki mert életveszélyes. GTA-ban nem próbáltál meg magas helyről leugratni kocsival? Az hogy nem csinálják a való életben az nem azt jelenti hogy nem tudnák. -
#549 Nem kell azt elvárni, hogy a maximális reálitás irányába tolják el a készítők a helit, mert ez azért mégsem rétegjátéknak készül. De azért valamit "nehezítsenek" már az irányításon, a fizikai részén is lehet gyúrni valamit, be lehet ezt lőni jóra. Csak hát nem egyszerű, és szvsz inkább megint kapuk az arcunkba egy ugyanolyan leegyszerűsített dolgot. -
#548 OK, akkor azt próbáld ki, hogy felmész magasra, és elkezded valamelyik irányba húzni a joyt, közben forogni. Elég érdekes látvány lehet lentről, amikor percenkénti ezres fordulatszámmal sodródik valamerre a levegőben...
:P -
#547 ez igy van.