172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#628 Ez miért hülyeség? Legalább nem kell fél évet várni a 0.000001-es verzióra... -
#627 Ezek hülyék vaze. Még ki se jött a BF2, de már modot írnak rá. -
#626 Challanger 2!!!!!!!!! -
#625 BF 2 Mod -
#624 BIG LÓÓÓL -
Hamlet #623 Nem is tudom miért fárasztom magam azzal, hogy beirjam, hogy hülyeség. -
#622 OFF:
A Microsoft szoftverfejlesztőitől kiszivárgott információk szerint az előzetes ajánlás például egy kétmagos processzort ír elő, amelynek az órajele 4-6 GHz! Mindemellett egy, a Longhornt futtató számítógépnek rendelkeznie kellene még több, mint 2 GB-nyi memóriával, legalább 1 TeraByte szabad merevlemez-területtel, valamint gigabites hálózati
csatlakozóval és IEEE 802.11g szabványú WlAN-adapterrel. -
#621 "hogy a Windows Longhorn alapja is 4GB proci lesz"
4 GB-os proci az jó??? -
#620 -
#619 Ha eleged van az arabokból, akkor amerikai oldalra állsz és lövöd őket -
#618 Faszér erőltetik azt a kurva irakot? Elegem van az arabokból;) Remélem a megjelenés után 1 nappal kijön a WWII mod:) -
#617 Ez az új Hardwired-es movie nagyon ütős lett! Ha ettől nem jön meg vkinek a kedve a játékhoz, hát akkor az már most felejtse el az egészet... -
Hamlet #616 Hardwireden a szélesvásznú moviet érdemes lecsekkolni...
Nagggyyon jó lesz! -
haxoror #615 WOW -
#613 Videjók -
#612 Induljunk ki abból hogy 2005 Q2 a megjelenés!
Az még "majdnem" fél, de inkább háromnegyed év.
Mire optimalizálni kezdik, már az nem az ATI 9x00 és GF FX lesz a mérvadó. Alapvetően nem azt mondom, hogy ezek már szarok lesznek, de már majdnem "alsó" kategóriásak.
Meg ugye nem csak szoftverről szólnak a játékok (lsád.
DOOM3), hanem hardverről is. Bár addig még sok gombócot kell megenni és sokat kell aludni...
(megjegyezném, itt az SGn is meg a MS-nél is lehetett olvasni már, hogy a Windows Longhorn alapja is 4GB proci lesz. És az is milyen messze van!) -
#611 igen, ez igaz. mondjuk ha "boven" nem is de eleg lesz.
majd vhogy biztos elfut a 9600-on is -
#610 Itten mé nem van banner ottan fönt? Kéne valami pofás darab. Mondjuk egy A-10 Thunderbolt ha a szívemre hallgatok. -
#609 Szerintem nem a proci fogja a súlyt nyomni a latba. Doom3-nál sem az számított. Izmos VGA és memória kell majd. Sztem az az 1.6 bőven elég lesz procinak. -
#608 Finom kis F-15. -
#607 az enyém 1.5... szerinted? ,) -
#606 ajaj....a gepem meglatta es ki akart ugrani az ablakon.
de nem engedtem neki.
hadd szenvedjen az 1.6 p4 -
#605 új ingame képeket adott ki az ign.com. feloltam őket a bf.hu galériájába -
#604 Hát ha X800 nem is de egy 9800 Pro meg 1024 Ram tartok tőle hogy szükséges lesz az élvezethez. -
#603 LOL -
#602 Jó kérdés....
Én se találtam...:( -
#601 Hol van itt uj kép???? :) -
#600 Hol??? én láttam sehol!! -
#598 Igy van Bercy! Engem sem nagyon izgat, milyen szép a game. Legalábbis annyira nem, h egy-két százezert ráb*sszak a gépre. Leveszem minimumra azt csá. Ugyis fut a játék. -
#597 engem nem kulonosebben zavar a gepigeny. ugyis minimum-on fogom nyomni(eleinte lesz csak fonn a graf h megnezzem milyen is). -
#596 Te miről beszélsz???? X800 lol
D3 hoz kell hogy ulra highon nyomjad.
Nem lesz nagy igénye.De majd meglátjuk. -
haxoror #595 az optimalizálatlan DC gépigénye szvsz még így is alatta lesz a BF2-ének már csak a szkrínshotokból ítélve is, az én gépemen a DC high beállításokkal simán fut de a BFV pl. már nem szóval szépen azon a gépen nem fog a BF2 elfutni -
#594 Osztom Ghost véleményét, már ami a konfigot illeti. Nézzétek már meg a képeket, ez alá majd kell bizony vas, és a Dice eddig se arról a nagy optimalizációjáról volt híres... -
#593 A DC-ről jobb ha nem beszélsz, mert az egy összedobott agyon mod-olt nem hivatalos kiegészítő, amit nem is optimalizáltak. Rossz a példa.
Szvsz azzal amit grebber leirt minden minimumon fog csak menni. -
#592 Szerintem kizárt!
Hasonló lesz szerintem egy D3hoz!
Ram mindenképp 1 giga! Uj generációs VGA pl. x800! <-hogy szép is legyen -
haxoror #591 Ezzel a DC most is éppen hogy csak megy el... -
#590 Szerintem nem lesz eget verő a gépigénye: 2000+ AMD Gef4 Ti4200 128MB 512Ram-on menni fog. -
#589 Szerintem nem oroszok lesznek benne, hanem valami keleti burnusz nép. -
#588 A gépigény kérem, a gépigény... -
#587 nembaj :D