172092
  • Gfreiter
    Ez csak multi game lesz, vagy lesz single küldetés is? Vagy pedig olyan Multi-szerű single lesz, mint az első Battlefieldek (respawn, stb)?
  • Skiper
    amúgy meg egy kiegyensúolyozott gyalogos szekció sem ártana a játéknak. szvsz szerint doba rajta 20-30%ot, ha remekül megcsinálnák a gyalogos részét is a játéknak.
    szinglinek én is nagoyn örülnék, hangulata annak is meglenne. és miután azt megcsinálnám, beülnénk egy apacs helcsi előre felmelegített székébe és alászállnék a városokba. :)
  • Skiper
    a sztori elején irták hogy lesz város, puszta és erdő.
  • Rafia
    Én is. A küldetéseket/kampányt lesz...m, de legyenek normális botok, tudjanak célt adni stb. A LAN-cooperative játék is nagyon élvezetes tud lenni, ahhoz kellenek a jó botok. A mostaniak szintje egyébként már elég. Bízom benne, hogy erre, meg a dinamikus battlefieldre, teamworkre költik a sok pénzt, és nem eye candyre.
  • DarkHorSe
    sztem nem lesz nagy szam
  • Cobra.
    Felőlem lehet növényzet, csak le lehessen taposni/égetni/stb
  • gizzda
    Cobra...én a Battlefield vietnamra gondoltam....ott van növényzet is nem csak kopasz pusztaság
  • Mr Manson
    Jaj, ez nem olyan jaték. Ez multi alapú. Remélem nem erre cseszik el az időt.
    Mint irták arra lesz ezzel a motorral másik játék!
  • Lacc
    Engem a single player abszolut hidegen hagy, a multi hosszabb távú, izegalmasabb és van benne kihivás. A single olyan hogy végigtolod 2 nap alatt és kész.
  • grebber
    Én annak örülnék ha tennének bele normális single player részt.
  • Cobra.
    Ennek a játéknak ez a lényege, amire te gondolsz, arra ot a Quake meg az UT.
  • gizzda
    Nekem csak az nem jön be , hogy olyan lesz mint a 1942...nem sok tereptárgy van a gameben....magyarul ez most megint csak a gépek csatájáról fog szólni....... nagy pusztaság mindenütt......A vietnam jobbnak tűnik.........
  • Mr Manson
    mint eddig
  • Nahar
    Szerintem még nem érdemes véleményt alkotni!Ez még lesz jobb is!!!NEKEM MÉG IGY IS BEJÖN :)
  • haxoror
    Néhány apróságban azért eltér, pl. ebben lesznek JÁRMŰVEK :)
  • spacepunk
    Én úgy nézem, a modellek, a környezet stb. atmoszférája hajaz az America's Army-ra. (sztem ez nem is olyan nagy baj, nekem eléggé bejött az AA)
    Tévedek?
  • uHs Gerzson
    Nekem akor is ez a kép tetszik a legjobban
    http://www.planetbattlefield.com/image.asp?/images/news2/bf2101304.jpg
  • fitutufi
  • skorpio7
    Pont ezeket a képeket láthatjuk 2 hozzászólással lejjebb a HARDWIRED-es cikkben. :)
  • grebber
    Képek
  • Mr Manson
  • Skiper
    Hát bakker ez a bf2 tiszta ronda lesz

tessék nézni a hardwired-en az ingame képeket :P
  • BurnBaby
  • uHs Gerzson
    A pcgames egy csapata kiment és készitetek egy interjut és közben mutatnak ezt azt a játékból.
  • Nahar
    Ez miylen videó?!
  • uHs Gerzson
    Uj video került ki a közönséghez:

http://www.fileplanet.com/dl.aspx?/planetbattlefield/bf2_vid_pcgames.zip

Ja és ha nem találja elöször nyugi másodszora megtalálja.
  • Mr Manson
    A Digital Illusions CE kölcsönösen elõnyös kontraktust kötött a svéd AerotechTelub céggel, amely a jövõben szabadon felhasználhatja a Battlefield 2 mögött álló technológiát fejlesztéseihez. Az AerotechTelub azonban nem a játékpiacon kívánja kamatoztatni a kincset érõ linceszet, ugyanis a honi légierõvel szentesített megállapodás értelmében szimulációs és kiképzési célokra szolgál majd a roppant népszerû széria alapanyaga.

http://576.hu/
  • joebacsi
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1088672487
    :P
  • fitutufi

jó ez
  • Bercy #679
    jah, nyilvan vmi olyasmi lesz mint a bfv... egy feltupirozott mod amit kulon jatekkent adnak el.
  • BurnBaby
    mint ahogy a szept 1 sajtóanyagukban (dice-trauma) is írták már, új gém bf2 motorra, bővebb info nincs :)
  • Skiper
    azt hiszem ez egy külön játék lesz a bf2 motorjával.
  • skorpio7
    Van azonban egy sokkal érdekesebb hír is... talán a BF2-nek már most egy új kiegészítőt fabrikálnak?! Vagy lesz BF3 is?!

HARDWIRED

Trauma Studios interjú
    Birdy, 11:37

(Homelan) Barny: A HomeLan mai mikrofonvégre kapott áldozata Frank DeLise, a Trauma Studios egyik alapítótagja. Az interjú apropója nem is lehetett más, mint a a Desert Combat mod készítőinek a DICE által eszközölt felvásárlása.
    HomeLan - Mit jelent a felvásárlás a Trauma számára?

Frank D. - A Trauma Studios megszűnik létezni. A felvásárlás során a cég nevét is megszerezte a DICE.

HomeLan - Hány alkalmazottja van a Traumanak jelen pillanatban, illetve szándékoztok további embereket alkalmazni?

Frank D. - A cégnek 9 alkalmazottja volt, mindegyikük átment ddolgozni a DICE NY-hoz. Szándékaink szerint körülbelül 20 fõsre bõvül a csapat egy éven belül. Programozókat, technikai igazgatókat, vezetõ grafikusokat keresünk, többnyire azonnali munkakezdéssel.

HomeLan - Az egyik press release-ben olvashattuk, hogy a csapatotok egy új játékot készít, mely a BF2-n alapul. Adnál errõl bõvebb információt?

Frank D. - Sajnos errõl nem beszélhetek. Minden, amit mondhatok az az, hogy egy új játékról van szó, mely a Battlefield 2 technológiáját használja. (köszi :))

HomeLan - Hogyan befolyásolja ez az akvizíció a Desert Combat mod jövõjét? Esetleg találkozhatunk egy megvásárolható verziójával a modnak?

Frank D. - A dolgok jelenlegi állása szerint a Desert Combat megmarad egy ingyenesen letölthetõ modnak a jövõben.
  • skorpio7
    Nyara lesz az inkább...
  • uHs Gerzson
    2005 tavasz
  • Gfreiter
    Kezd el gyűjteni egy jobb gépe, és mikor összejön,m kb akkor jön ki :D
  • fitutufi
    mikor jön má a gamma ?
  • uHs Gerzson
    Az 1 és 0-ák harca megkezdödöt :D
  • BurnBaby
    állítólag erre is jobban odafigyelnek most. de h ez mit jelent...
  • Gfreiter
    Lesz single része is? Vagy úgy lesz, mint a battlefield single?