172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#708 Ez csak multi game lesz, vagy lesz single küldetés is? Vagy pedig olyan Multi-szerű single lesz, mint az első Battlefieldek (respawn, stb)? -
#707 amúgy meg egy kiegyensúolyozott gyalogos szekció sem ártana a játéknak. szvsz szerint doba rajta 20-30%ot, ha remekül megcsinálnák a gyalogos részét is a játéknak.
szinglinek én is nagoyn örülnék, hangulata annak is meglenne. és miután azt megcsinálnám, beülnénk egy apacs helcsi előre felmelegített székébe és alászállnék a városokba. :) -
#706 a sztori elején irták hogy lesz város, puszta és erdő. -
Rafia #705 Én is. A küldetéseket/kampányt lesz...m, de legyenek normális botok, tudjanak célt adni stb. A LAN-cooperative játék is nagyon élvezetes tud lenni, ahhoz kellenek a jó botok. A mostaniak szintje egyébként már elég. Bízom benne, hogy erre, meg a dinamikus battlefieldre, teamworkre költik a sok pénzt, és nem eye candyre. -
#704 sztem nem lesz nagy szam -
#703 Felőlem lehet növényzet, csak le lehessen taposni/égetni/stb -
#702 Cobra...én a Battlefield vietnamra gondoltam....ott van növényzet is nem csak kopasz pusztaság -
#701 Jaj, ez nem olyan jaték. Ez multi alapú. Remélem nem erre cseszik el az időt.
Mint irták arra lesz ezzel a motorral másik játék! -
#700 Engem a single player abszolut hidegen hagy, a multi hosszabb távú, izegalmasabb és van benne kihivás. A single olyan hogy végigtolod 2 nap alatt és kész. -
#699 Én annak örülnék ha tennének bele normális single player részt. -
#698 Ennek a játéknak ez a lényege, amire te gondolsz, arra ot a Quake meg az UT. -
#697 Nekem csak az nem jön be , hogy olyan lesz mint a 1942...nem sok tereptárgy van a gameben....magyarul ez most megint csak a gépek csatájáról fog szólni....... nagy pusztaság mindenütt......A vietnam jobbnak tűnik......... -
#696 mint eddig -
#695 Szerintem még nem érdemes véleményt alkotni!Ez még lesz jobb is!!!NEKEM MÉG IGY IS BEJÖN :) -
haxoror #694 Néhány apróságban azért eltér, pl. ebben lesznek JÁRMŰVEK :) -
spacepunk #693 Én úgy nézem, a modellek, a környezet stb. atmoszférája hajaz az America's Army-ra. (sztem ez nem is olyan nagy baj, nekem eléggé bejött az AA)
Tévedek? -
#692 Nekem akor is ez a kép tetszik a legjobban
http://www.planetbattlefield.com/image.asp?/images/news2/bf2101304.jpg -
#691 -
#690 Pont ezeket a képeket láthatjuk 2 hozzászólással lejjebb a HARDWIRED-es cikkben. :) -
#689 Képek -
#688 -
#687 Hát bakker ez a bf2 tiszta ronda lesz
tessék nézni a hardwired-en az ingame képeket :P -
#686 -
#685 A pcgames egy csapata kiment és készitetek egy interjut és közben mutatnak ezt azt a játékból. -
#684 Ez miylen videó?! -
#683 Uj video került ki a közönséghez:
http://www.fileplanet.com/dl.aspx?/planetbattlefield/bf2_vid_pcgames.zip
Ja és ha nem találja elöször nyugi másodszora megtalálja. -
#682 A Digital Illusions CE kölcsönösen elõnyös kontraktust kötött a svéd AerotechTelub céggel, amely a jövõben szabadon felhasználhatja a Battlefield 2 mögött álló technológiát fejlesztéseihez. Az AerotechTelub azonban nem a játékpiacon kívánja kamatoztatni a kincset érõ linceszet, ugyanis a honi légierõvel szentesített megállapodás értelmében szimulációs és kiképzési célokra szolgál majd a roppant népszerû széria alapanyaga.
http://576.hu/ -
#681 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1088672487
:P -
jó ez -
#679 jah, nyilvan vmi olyasmi lesz mint a bfv... egy feltupirozott mod amit kulon jatekkent adnak el. -
#678 mint ahogy a szept 1 sajtóanyagukban (dice-trauma) is írták már, új gém bf2 motorra, bővebb info nincs :) -
#677 azt hiszem ez egy külön játék lesz a bf2 motorjával. -
#676 Van azonban egy sokkal érdekesebb hír is... talán a BF2-nek már most egy új kiegészítőt fabrikálnak?! Vagy lesz BF3 is?!
HARDWIRED
Trauma Studios interjú
Birdy, 11:37
(Homelan) Barny: A HomeLan mai mikrofonvégre kapott áldozata Frank DeLise, a Trauma Studios egyik alapítótagja. Az interjú apropója nem is lehetett más, mint a a Desert Combat mod készítőinek a DICE által eszközölt felvásárlása.
HomeLan - Mit jelent a felvásárlás a Trauma számára?
Frank D. - A Trauma Studios megszűnik létezni. A felvásárlás során a cég nevét is megszerezte a DICE.
HomeLan - Hány alkalmazottja van a Traumanak jelen pillanatban, illetve szándékoztok további embereket alkalmazni?
Frank D. - A cégnek 9 alkalmazottja volt, mindegyikük átment ddolgozni a DICE NY-hoz. Szándékaink szerint körülbelül 20 fõsre bõvül a csapat egy éven belül. Programozókat, technikai igazgatókat, vezetõ grafikusokat keresünk, többnyire azonnali munkakezdéssel.
HomeLan - Az egyik press release-ben olvashattuk, hogy a csapatotok egy új játékot készít, mely a BF2-n alapul. Adnál errõl bõvebb információt?
Frank D. - Sajnos errõl nem beszélhetek. Minden, amit mondhatok az az, hogy egy új játékról van szó, mely a Battlefield 2 technológiáját használja. (köszi :))
HomeLan - Hogyan befolyásolja ez az akvizíció a Desert Combat mod jövõjét? Esetleg találkozhatunk egy megvásárolható verziójával a modnak?
Frank D. - A dolgok jelenlegi állása szerint a Desert Combat megmarad egy ingyenesen letölthetõ modnak a jövõben. -
#675 Nyara lesz az inkább... -
#674 2005 tavasz -
#673 Kezd el gyűjteni egy jobb gépe, és mikor összejön,m kb akkor jön ki :D -
#672 mikor jön má a gamma ? -
#671 Az 1 és 0-ák harca megkezdödöt :D -
#670 állítólag erre is jobban odafigyelnek most. de h ez mit jelent... -
#669 Lesz single része is? Vagy úgy lesz, mint a battlefield single?