172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#748 Nagyon jó kis videók! -
#747 a mázlista svéd illetőségű klántársaim jártak a dicenál és kipróbálták a bf2-t. erről írnak egy kis szösszenetet, illetve megnézhető 2 ingame mozi by KOiN http://www.northernbrigade.com/bf2.php -
#746 hörgh! -
#745 Beony ám! -
#744 battlefield 2 powa! -
#743 annak is a vége... -
#742 -
#741 kösz!:) -
#740 2.negyedév -
#739 kú kettő?
mire gondolsz?
kvék kettő?
-
haxoror #738 Én meg abban csalódnék kellemesen ha elsőre egy normális játékot tudnának kiadni ahol nem kell a balance patch-et várni mint a messiást :P -
#737 Az Eletronic Arts-ban szerintem meglehet bízni!A Vietnamot is adták időben,bízok benne h ezt is!Csalódnék ha nem... -
#736 akkó nyár lesz belőle... sniff... :( -
#735 Q2 -
#734 ... én márciust hallottam :P :-) -
#733 ok thx
az még sok idö :( -
#732 2005 április! -
#731 Biztos kérdezték már de mikor jelenik meg? -
Hamlet #730 mint IQ-ban? :) Akkor nincs mitől félnünk! -
#729 :D -
#728 Annyira übereni foglak benneteket ebbe is... -
Hamlet #727 Videó az (le)játszható, ha megfelel :) -
#726 Lehet már vmit letülteni a BF2-vel kapcs.?Játszhatóra gondolok -
#725 -
#724 -
#723 Hááát....öööö..... hülye vagy!
-
#722 pörögjön a téma, mondok vmit:
a játék a hl2 motorját fogja használni.
vélemények? -
#721 Naná! -
#720 Mármint hogy jobban bejön mindenkinek?! :) -
#719 heh, ez egyértelmű :)) -
#718 Jaja! Szerintem töltse le mindeki azt a kis LanVegas-os videót, mert az ahogy a hőkövetős rakéta áthalad a heli nyitott utasterén hát... szóval már csak alig több mint 1/2 év van hátra a megjelenésig és remélem jobban bejön majd nekem/mindenkinek mint a BFV. :) -
#717 -
switch #716 azért a LanVegas videó sem kutya -
#715 Képek
Bárcsak pakolnának bele értelmes single player részt. -
#714 + lesznek még kínaiak is,őket se haggyuk ki!(Jo öreg AK :D -
#713 A korai (még az első) infórmációk szerint a jelenben fog játszódni (tehát főleg USA kontra Irak). Eszerint háromféle területen játszhatunk majd: városban, sivatagban, erdőben(?). Nem tudom, hogy lesznek-e erdős pályák, ezeket elég rég hallottam, de poénos lenne :) Szóval a város és a sivatag az tuti, ja és a területrombolás is tuti (legalábbis a "tankkal szétlövöm a homokzsákbunkert" dolog tuti). -
#712 Sztem nem egy konkrét háború, hanem az általános amcsi-közelkeleti ellentét. -
#711 Ez engem is érdekelne :D -
JUVE Gabe #710 Hi! Bocs a hülye kérdésért, de ez a game melyik háborúban játszódik? (A képek alpján az Öböl háborúnak tűnik...) -
#709 Mint az első.