172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#788 jaja -
haxoror #787 Az összes magyar szerver tört :) -
#786 Remélem lehet majd játszani interneten tört verzióval. A bf vietnámban lehetett?? -
#785 jaja inkább hogy rá egy vagy két hétre jöjjön a patch -
#784 Csak a nem csúszásnak nehogy bug-hegy legyen a vége... Inkább +1-2 hónap.
Szerintem! -
#783 jaja patch ügyben a bfv intő példa hogy még bugosabb lett a 1,1 után
de bizzunk majd a bf 2-ben hátha jobb lesz(remélem jobb lesz) -
#782 a ea sosem csúsztat -
#781 4 hónap -
#780 2005. marcius
(ha nem csusztatjak L) -
#779 remélem ebben az évben már úgy lövöldöznék interneten vele -
#778 mikor jelenik meg a game??? -
#777 Sajnos sejtettem, csak hát a remény hal meg utoljára! :-) -
#776 hát nem vszínű h lesz betateszt, vagy akár demo... nb-t is csak azért engedték a játék közelébe, mert ugye a klánban van az egyik dice-os hangmérnök... -
#775 Béta-tesztet a magyar társadalomnak! -
haxoror #774 Azért az alap BFV-ben az M60/LAW kombó egy akkora hiba amit bármelyik béta-teszter csapat vonyítva jelölt volna javításra, elég lett volna tartani egy egyhetes open bétát és akkor a BFV is talán népszerűbb lenne mert sztem egy csomóan nem várnak patchokra ha szar a játék hanem keresnek valami másikat. -
#773 Meg kell hajolnom előtted!
Igazad van (természetesen). Könyebb a mai játékokban hibázni, mint a Dyna Blaster-ben...
De reméljük a legjobbakat! -
#772 szerintem nem csak az üzletiesedésről van itt szó. a mai játékok lényegesen összetettebbek ugye. az egy másik dolog, hogy az üzletesedés okán a határidők rövidülnek, a prioritások változnak... bf nem kap már több patchet, pedig még egyet bőven elbírnánk mi is, ugye. bfv vszín még 1-2 patchre számíthat (főleg mivel nem a bf2-vel foglalkozó dice alakulat csinálta ugye), de utána asszem annak is annyi.
arról már ne is beszéljünk, hogy a hivatalos BF kiegészítőkhöz (RTR, SW) már szervert sem biztosít az EA, aki hajlandó volt fizetni értük most örülhet mint majom a farkának, ha talál egyáltalán szervert európában... -
#771 Miért? A "sima" BF is elment az 1.6-os patch-ig, és nem azért, mert hibátlan volt a játék... Tehát még van ideje a BF-V-nek is. Kár lenne leállni a javításával a BF2 kiadása után. Én speciel jobban szeretem a BF'42-őt, de sokaknak a BF-V jobban bejön.
De talán tényleg jobb lenne, ha bizonyos közösségeknek adnának béta-tesztelési lehetőséget (a'la World of Warcraft). Mint pl a magyarok zárt kis közösségének. -
haxoror #770 Elég lenne a kretén béta-tesztereik helyett normálisakat alkalmazni :P -
#769 ja, de pl az 1.1 bfv patch tobb bugot hozott mint amit kijavitott -
#768 A bug sajna a mai játékok "természetes" és sajnálatos velejárója. Ez az elüzletiesedett világ miatt van így, mielőbb pénzt csinálni a termékből. De az előzetes példák mutatják, hogy legalább a BF-nél odafigyelnek a javításokra (lásd 1.6-os BF'42). Tehát sztem nem kell aggódni. Patch forever!!! -
#767 -
#766 Hát szerintem ebbe is lesz bug!Sajna minden játékba van legaláb 1 bug ha nem több! -
#765 :D -
#764 Öööö...
Szvsz ez pont fordítva van. -
#763 nyugi csak a játékokról és nem a játékosokról -
#762 De ne ide nehogy gumiszobába kerüljön ez is :D -
#761 háááát én tudnék mesélni -
#760 No azért a mostani fps-ek nem olyan bugosak! -
#759 akkor lenne nagyon jó a játék ha nem lenne benne annyi bug mint a többi fps-ben -
#758 nem tudom. ha írsz a fórumba a srácok válaszolnak arra amire tudnak. mivel én nem voltam ott nem tudok :) sajnos... :( -
#757 Szerintem nyáron fog megjelenni. -
#756 ha lesz is, nem hiszem hogy nagyon izgalmas lenne :D -
#755 Tudtommal lesz Single rész,vagyis egy kis történet szerűség -
#754 kb mikor fog megjelenni??? -
#753 igyigy -
#752 Akárcsak az előd. -
#751 nem sok esély van rá
multira van hegyezve -
#750 És nem mondták lesz benne normális single player rész?? -
#749 Nagyon baba :), amugy király lesz ez a game :)