172092
  • fugitive1
    Reggelt mindenkinek! Most olvastam reggel a hardwired-en.
    "- a támogató feladatokat ellátó játékosok (szanitéc, utász) hasonlóan kapnak pontokat, mint a harcolászó katonák, azonban ők gyógyításért, illetve javításért. A fegyvertárukat is fejlesztették, annak érdekében, hogy hathatósabban meg tudják magukat védeni (az utász pl. géppisztollyal rendelkezik).

- bármikor lehetőség lesz szakaszt létrehozni egy oldalon belül. A szakasznak nevet lehet adni, a csapattagok voice-over-IP módszerrel könnyen kommunikálhatnak egymással, míg a szakaszvezetők hotkey segítségével teremthetnek egymással közvetlen kapcsolatot. Szakaszvezetők képesek célpontot megjelölni füstgránát segítségével.

- a már korábban említett parancsnoki tisztség betöltése egyszerűen működik. A játékosok jelölhetik, hogy "pályázni" kívánnak a tisztségre, és ranguk függvényében kapja meg a kiválasztott szerepet.

- a parancsnoknak speciális képességei lesznek, melyeket bizonyos időközönként lehet használni, ezek a következőek:

műholdas felderítés - öt másodpercre az összes ellenséges egység látható lesz a térképen, csak a parancsnok számára

UAV Predator - egy játékosok számára láthatatlan felderítő robot a pálya kis részét feltérképezi, az összes egység számára láthatóvá téve az ellenséges egységeket

Hadtáp - a parancsnok meghatározhat egy területet, melyre ejtőernyővel muníciót és elsősegélyes dobozt dobnak le repülőgépről

Tüzérségi támogatás - Magától értetődő, baráti egységekre is hat, úgyhogy nem árt óvatosan használni"

Tudom, nem sok dolog, meg aki figyeli az ide vonatkozó híreket annak ez már nem nagy újdonság, de mégis csak BF2 hír!!!
    Ja, és még kiemeli, hogy a fizikai rész még csiszolásra szorul. Ha még a friss videókon láttotaknál is jobb lesz, el leszünk kényeztetve!
  • haxoror
    Ign preview, írnak a commander rendszerről és a dinamikusan változó térképről stb.
    klikk
  • uHs Gerzson
    Vagy már lehet hogy a béta lesz :)
  • Skiper
    BF2 készítők :)
  • Skiper
    Inkább demót adnának ki a készítők!
  • TDC Geronimo
    Biztos az alpha
  • TDC Geronimo
    Benne lesz 1 Battlefield 2 teszt a Januári Gamestarba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Tomeee
    nagyon királyak a videók
  • Tomeee
    jaja
  • Skiper
    *még a decembernek is ...
  • Skiper
    Hát ja. Szerintem inkább mondjuk 4 hónapot, akkor kiadják szvsz,
    mert én márciust hallottam, de ég a decembernek is el kell telnie, szóval 4-5 hónap.
  • skorpio7
    Talán olyan 50? Csak nehogy sokat mondjak így is.
  • Beers
    Az biztos,majd nézd meg 3 hónap múlva hány hozzászólás lesz itt!
  • BurnBaby
    de kell a reklám mindig ,)
  • Beers
    Lehet,hogy már láttátok,de azért is belinkelem :) ! 82M!
  • Skiper
    jah, eddig én is ilyen voltam, de most megtörik a jég!
    amúgy szerintem továbbra is lesz, hogy csak olvas, nem ír.... :)
  • dronkZero
    Vagy csak elolvassa, és aztán nem ír.

Hopp, azt hittem, én is ilyen vagyok, de ezek szerint nem... :)
  • Skiper
    Igen, mert mindenki ránéz, elolvassa a max 3 db üzit, ír, majd elmegy :)
    Teháta fórum nem látványosan pörög, hanem pörgetve van - a csekkolások által ;-)
    Ha kijön egy csepp hír, máris megy a körmölés :)
  • TDC Geronimo
    jó jó igazatok van
    De látjátok ahogy beírtam,hogy "Miért nem megy jobban a fórum?" máris lett 3 új üzi
  • uHs Gerzson
    Meg média anyagokat is szorványosan kapunk
  • skorpio7
    Miről kéne itt pörögni(e) amúgy, amikor a játék még meg se jelent. ;)
  • Cobra.
    Talán mert még azt se tudni pontosan, hogy mikor jelenik meg a játék?
  • TDC Geronimo
    Miért nem megy jobban a fórum?
  • uHs Gerzson
    Csatlakozom az elötem szolohoz
  • Beers
    Úgy legyen!
  • TDC Geronimo
    Néztétek a gamespotot?
    Megjelenési dátumnak 2005 márcus 21 van írva!!!!!!!!
  • Zs0lt1
    Hát azért ezt így kijeélenteni, kissé durva, nem gondolod.
  • Tomeee
    remélem drága Buba mestert majd nélkülözni fogjuk :DDD
  • Tomeee
    jaja nagyon várom már
    hasonló lesz a bfv PoE módjához???
  • fugitive1
    Tuti, hogy fasza lesz!
    Remélem mindenki látta a "nagyobb" játékoldalakon a pályát bemutatóját. Ha jól értelmeztem (legalább is remélem) létszámfüggő lesz a pályákon elfoglalható pont.
  • TDC Geronimo
    hi

Amúgy nem is rossz ha 2 havonta jön ki hozzá patch. Gondoljatok bele kapunk temérdek új pályát meg kiegészítőt!
    Ha szemetek lennének várnának 1 évet és ezeket kiadnák kiegészítő formájában 12000 Ft-ért. Az jobb lenne?
    amúgy meg nagy fasza játék lesz és kész
  • fugitive1
    Meg a Dyna Blaster!
  • haxoror
    Van bugmentes játék pl. tetris :P
    A BFV patchekről meg jobb nem beszélni az egész úgy szar ahogy van...
  • fugitive1
    Maximálisan igazad van. Bugmentes játék szerintem se lesz úgy mondjuk a következő 3000 évben minimum. :-) A patch-elés meg azért kétélű dolog. Olyan ez, mint az én autószerelőm. Amikor kijavít a kocsimon egy hibát az felhoz két másikat. A BF'42 sem véletlenül tart az 1.6-os patchnél és még azért (valjuk be) rá is férne egy.
    A demóban meg csak reménykedhetünk. Manapság a "nagyobb" játékok megjelenés előtt nem adnak ki demót.
  • spacepunk
    Így volt! Így volt!
  • TneX
    "A demó meg a battlefieldekhez híven szinte biztos,hogy csak a játék megjelenése után jön ki :("

Ezt most miért mondod?
    A Bf-nek jóval előtte volt demója,mindenki azt nyomta,máig emlékszem Wake Island-i felejthetetlen csatákra:)
    A Bf Vietnamnak meg talán nem is volt demója,nemhogy előtte...
  • Tomeee
    nem azt szeretnénk hogy tökéletes játék legyen de mint a bfv-nél kiadták az új patchet és még bugosabb lett
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    amúgy meg lehetne kicsit pörgössebb a fórum!
  • TDC Geronimo
    hi

nem tudom miért írtok megjelenési dátumokat amikor még maguk az EA-sek sem tudják,hogy mikor jön ki!!!!
    Annyit tudni csak,hogy jelenleg 70%-os a játék és KB.(kiemelve) 2005 február-március,de ez egyáltalán nem biztos!
    A másik:
    Mit akartok? Bugmentes játékot? Elment az eszetek? Szerintetek van, és lesz valaha bugmenetes játék?

Ami tuti,hogy nagyon fasza játék lesz! Azok az új alpha videók phhh ŰBERBRUTÁL!!!!! Én tuti megveszem eredetibe. Azon viszont nem kell aggódni,hogy nem lesz tört szerver. Nyugodjatok meg lesz. Bár ez engem nem fog érinteni :) csak azt remélem nem 4-5 magyar szerver lesz csak,mint a BFV-nél.A demó meg a battlefieldekhez híven szinte biztos,hogy csak a játék megjelenése után jön ki :(