172092
  • Joe004
    Még 1 dolog itt szavazhattok a BF2-re!!!
    GS fórum
  • Joe004
    elírtam sorry Dice :D
  • Joe004
    Nem tudom tudjátok e de a Bf1942 (road to rome, secret weapon)kiegeit + a BFV -t nem a profi dicosok csinálták hanem olyanok akik nem dolgoztak a BF2-őn + részt vesz a DC -s csapat is a munkákban egyértelmű rossz játék nem lehet már csak az a kérdés, hogy mennyire lessz jó!
    Ja és Gs ben úgytudom a 7. vagy a 6. haviban van benne a 2 oldalas BF2 előzetes!
  • TDC Geronimo
    nem tudom láttad-e a két nbrigad-os videót?
    Sztem nagyon fasza játék lesz!
    Meg amiket írnak róla meg a mapek is faszák
    BATTLEFIELD 2 VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • SinClaiR
    Szerintem azért előbb und meg alaposan oda vissza azt a tesztet, mielőtt kidobsz egy rakat pénzt. Nehogy BFV sorsára jusson a dolog. (Nálam süllyesztő)
  • TDC Geronimo
    Most néztem meg
  • TDC Geronimo
    NINCS az augusztusiba!!!!
  • TDC Geronimo
    Majd a következő GS-ben(Január 14) lesz BATTLEFIELD 2 teszt!!!!!!
  • Buci
    Köszi szépen
  • Nahar
    nekem az megvan...
  • Nahar
    Ha jól tudom az AUGUSZTUSI számba volt!
  • TDC Geronimo
    olyan sajna még nem volt
  • Buci
    Hé fiúk, azok közül aki járatja (régebb óta) a Gamestart, nem tudja vki, mikor volt benne először a Battlefield 2 megemlítve egy hosszabb lélegzetű (min. 1 old.) cikkben?
  • TDC Geronimo
    Ja az nagyon gáz a BFV-ben.
    Most olvastam: Lehet hogy havidíjas lesz a BF2-ő? íErröl még nem döntöttek.
    Hát nem lehetnek ennyire szemetek!
    Ha igen akkor ba***ák meg!!!!!!!
  • Cobra.
    Majd meglátjuk, milyenek lesznek a rakéták, csak ne szúrják el úgy, mint a BFV-ben, ahol szemből még helikoptert se lehet lelőni, mert meg akarja kerülni a rakéta a célpontot.
  • Joe004
    Az előbb írtam, hogy heliken lessz hőkövetős! Meg gondolom máson is! Van lézer irányítású is de van sima hőkövetős is!
  • TDC Geronimo
    Rögtön ott fogok figyelni a bolt elött amikor megjelenik és már megy is bele a kosárba
  • TDC Geronimo
    Szerintem tuti fasza lesz.
  • TDC Geronimo
    az biztos
  • t0Mi
    Énis várom nagyon, régi nagy Bf-es vagyok, de sajnos meguntam.. a Vietnamban meg csalódtam 1 nagyot.. Remélem ezt összehozzák!
  • TDC Geronimo
    AZ 1 dolog,hogy ő irányítja attól még nem fog a célra menni
  • haxoror
    Már DC-ben is simán ki lehet lőni a hummer sofőrjét az ablakon keresztül :)
  • haxoror
    De ha az antitankos irányítja végig a rakétát a célkereszttel akkor mi értelme a csalinak?
  • Joe004
    Valahol olvastam, hogy véletlenül jött össze amikor éppen a bemutatóra készítettek 1 videót! Szóval van rá esély! Remélem heli pilótákat,autóbol a sofőrt ki lehet szedni erősebb gépkarabéllyal állítólag egy szaros AK47 átlő egy vasúti sínt keresztbe akkor egy OICW vagy M8 simán átlőheti a golyóálló plexit! Szerintem lessz sima hőkövetős is legalábbis az 1 ik videóbol azt vettem ke amikor 1 BA szovjet heli rálő 1 Abramsre, és a rakéta össze vissza cikázik!
  • TDC Geronimo
    én láttam nagyon állat
    gondolom hányszor próbálták meg hogy kijöjjön. Vagy lehet,hogy csak script?
  • BurnBaby
    jah ez nagyon durva kép :) ha láttátok azt a mozijukat nem véletlen büszkék rá - gondolom nem sűrűn jön össze, h pont az utastéren megy keresztül egy rakáta a gémben :)))
  • TDC Geronimo
    ja
    kicsit be fogjuk járatni a fórumot mire kijön!
    Több helyen a neten 2005 március 1 van írva megjelenésnek!!!
    (IGN.com,Gamespot)
  • fugitive1
    Hmmm... Hőkövetés. Lesz is benne, meg nem is. Mármint nem kifejezett hőkövetés lesz, hanem a rakétás makinak kell a kilőtt rakétát úgy irányítani, hogy a célkeresztet rajta kell tartani a likvidálni kívánt járművön (de előtte még egy kis idő kell ahhoz, hogy "befogja" a célt). Valahogy úgy, mint a HL-ben. De ezzel még nincs vége a dolognak. Mivel ilyenkor a járműben veszettül villog a nagy piros gomb és visít a hangszóró, hogy gyün a rakéta. Ekkor a pilóta kiszórja a csalit és imádkozik...
    Hasonló képen fog működni a légelhárító löveg is.
    Mármint SZERINTEM , ha jól értelmeztem az eddigi híreket.
    Ha ez így működik, akkor látható, hogy repülőket nehéz lesz befogni, ha gorsan mozognak, ellenben helikopterek ellen használhatóbb lesz. Viszont a relatív "hosszú" célratartási idő miatt (amivel a viszonylagos mozdulatlanság velejár) a rakétás elég nagy kockázatnak lesz kitéve.
    Reméljük a legjobbakat!
  • Tomeee
    végre ír vki erre a fórumra is
  • Joe004
    A titkos elhárító :D !!!
  • Joe004
    Na meg elterelők is! Meg hát végső esetre ott az ajtó! ;D
  • Beers
    Javasolnám a Battlefield 2 elnevezés helyett a Desert Combat 2-öt!
  • SinClaiR
    napersze meg a hiányzó élmény, ami a bf/dc ben benne van.
    Számunkra.
  • SinClaiR
    Ne adja azég, hogy legyenek, BFV is azért merült feledésbe a BF esek nagyrésze közt, mert ilyen szarságok is vannak benne.
  • TDC Geronimo
    Ja
  • Cobra.
    A BF Desert Combat modja játszódik az öbölháborúban.
  • Buci
    =( kössz
  • TDC Geronimo
    nem tudod jól! Az alternatív jövő!! 2006 környéke. Lesznek benne olyan fegyverek és járművek is amik még csak prototípusok!
  • Buci
    Jól tudom h a 93-as öbölháború az aalapja a játéknak, ugye?
  • TDC Geronimo
    faszák mi?