172092
![bf2hun3.jpg](http://www.battlefieldcommunity.hu/SG/bf2hun3.jpg)
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Még 1 dolog itt szavazhattok a BF2-re!!!
GS fórum -
elírtam sorry Dice :D -
Nem tudom tudjátok e de a Bf1942 (road to rome, secret weapon)kiegeit + a BFV -t nem a profi dicosok csinálták hanem olyanok akik nem dolgoztak a BF2-őn + részt vesz a DC -s csapat is a munkákban egyértelmű rossz játék nem lehet már csak az a kérdés, hogy mennyire lessz jó!
Ja és Gs ben úgytudom a 7. vagy a 6. haviban van benne a 2 oldalas BF2 előzetes! -
nem tudom láttad-e a két nbrigad-os videót?
Sztem nagyon fasza játék lesz!
Meg amiket írnak róla meg a mapek is faszák
BATTLEFIELD 2 VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
Szerintem azért előbb und meg alaposan oda vissza azt a tesztet, mielőtt kidobsz egy rakat pénzt. Nehogy BFV sorsára jusson a dolog. (Nálam süllyesztő) -
Most néztem meg -
NINCS az augusztusiba!!!! -
Majd a következő GS-ben(Január 14) lesz BATTLEFIELD 2 teszt!!!!!! -
Köszi szépen -
nekem az megvan... -
Ha jól tudom az AUGUSZTUSI számba volt! -
olyan sajna még nem volt -
Hé fiúk, azok közül aki járatja (régebb óta) a Gamestart, nem tudja vki, mikor volt benne először a Battlefield 2 megemlítve egy hosszabb lélegzetű (min. 1 old.) cikkben? -
Ja az nagyon gáz a BFV-ben.
Most olvastam: Lehet hogy havidíjas lesz a BF2-ő? íErröl még nem döntöttek.
Hát nem lehetnek ennyire szemetek!
Ha igen akkor ba***ák meg!!!!!!! -
Majd meglátjuk, milyenek lesznek a rakéták, csak ne szúrják el úgy, mint a BFV-ben, ahol szemből még helikoptert se lehet lelőni, mert meg akarja kerülni a rakéta a célpontot. -
Az előbb írtam, hogy heliken lessz hőkövetős! Meg gondolom máson is! Van lézer irányítású is de van sima hőkövetős is! -
Rögtön ott fogok figyelni a bolt elött amikor megjelenik és már megy is bele a kosárba -
Szerintem tuti fasza lesz. -
az biztos -
Énis várom nagyon, régi nagy Bf-es vagyok, de sajnos meguntam.. a Vietnamban meg csalódtam 1 nagyot.. Remélem ezt összehozzák! -
AZ 1 dolog,hogy ő irányítja attól még nem fog a célra menni -
haxoror #887 Már DC-ben is simán ki lehet lőni a hummer sofőrjét az ablakon keresztül :) -
haxoror #886 De ha az antitankos irányítja végig a rakétát a célkereszttel akkor mi értelme a csalinak? -
Valahol olvastam, hogy véletlenül jött össze amikor éppen a bemutatóra készítettek 1 videót! Szóval van rá esély! Remélem heli pilótákat,autóbol a sofőrt ki lehet szedni erősebb gépkarabéllyal állítólag egy szaros AK47 átlő egy vasúti sínt keresztbe akkor egy OICW vagy M8 simán átlőheti a golyóálló plexit! Szerintem lessz sima hőkövetős is legalábbis az 1 ik videóbol azt vettem ke amikor 1 BA szovjet heli rálő 1 Abramsre, és a rakéta össze vissza cikázik! -
én láttam nagyon állat
gondolom hányszor próbálták meg hogy kijöjjön. Vagy lehet,hogy csak script? -
jah ez nagyon durva kép :) ha láttátok azt a mozijukat nem véletlen büszkék rá - gondolom nem sűrűn jön össze, h pont az utastéren megy keresztül egy rakáta a gémben :))) -
ja
kicsit be fogjuk járatni a fórumot mire kijön!
Több helyen a neten 2005 március 1 van írva megjelenésnek!!!
(IGN.com,Gamespot) -
Hmmm... Hőkövetés. Lesz is benne, meg nem is. Mármint nem kifejezett hőkövetés lesz, hanem a rakétás makinak kell a kilőtt rakétát úgy irányítani, hogy a célkeresztet rajta kell tartani a likvidálni kívánt járművön (de előtte még egy kis idő kell ahhoz, hogy "befogja" a célt). Valahogy úgy, mint a HL-ben. De ezzel még nincs vége a dolognak. Mivel ilyenkor a járműben veszettül villog a nagy piros gomb és visít a hangszóró, hogy gyün a rakéta. Ekkor a pilóta kiszórja a csalit és imádkozik...
Hasonló képen fog működni a légelhárító löveg is.
Mármint SZERINTEM, ha jól értelmeztem az eddigi híreket.
Ha ez így működik, akkor látható, hogy repülőket nehéz lesz befogni, ha gorsan mozognak, ellenben helikopterek ellen használhatóbb lesz. Viszont a relatív "hosszú" célratartási idő miatt (amivel a viszonylagos mozdulatlanság velejár) a rakétás elég nagy kockázatnak lesz kitéve.
Reméljük a legjobbakat! -
végre ír vki erre a fórumra is -
A titkos elhárító :D !!!
-
Na meg elterelők is! Meg hát végső esetre ott az ajtó! ;D
-
Javasolnám a Battlefield 2 elnevezés helyett a Desert Combat 2-öt! -
napersze meg a hiányzó élmény, ami a bf/dc ben benne van.
Számunkra. -
Ne adja azég, hogy legyenek, BFV is azért merült feledésbe a BF esek nagyrésze közt, mert ilyen szarságok is vannak benne. -
Ja -
A BF Desert Combat modja játszódik az öbölháborúban. -
=( kössz -
nem tudod jól! Az alternatív jövő!! 2006 környéke. Lesznek benne olyan fegyverek és járművek is amik még csak prototípusok! -
Jól tudom h a 93-as öbölháború az aalapja a játéknak, ugye? -
faszák mi?