172092
  • Joe004
    Jó lenne! Még 1 nappal kevesebb a BF 2 ig! Jöhetne valami videó vagy kép!
  • fugitive1
    Mindig ez az anyagias világ...
    Szóljunk Szemlédi Andrásnak, hogy csináljon nekünk egy játékfejlesztő céget!
  • BurnBaby
    az ea üzleti alapon működik. ha nem teheti magáévá a dice-t attól kétlem feladná az igen sikeres bf sorozat terjesztési jogát. márpedig ha eladni akar akkor ugye a júzert kiszolgálni kell(ene).
    ha mégis egymásnak mennek azt gondolom akad más is, aki örömmel nevére veszi az árván maradt bf gyereket ,)
  • fugitive1
    Egy talán rövidke idevágó hír a Hardwired-ről:
    Svédország legpatinásabb üzleti lapja, a Dagens Industri megszellõztetett némi információt az EA-DICE üzlettel kapcsolatban (az EA szerette volna felvásárolni a svéd fejlesztõt, annak kanadai és new yorki stúdióival egyetemben). Korábban a DICE igazgatótanácsa azt javasolta a részvényeseknek, hogy fogadják el az ajánlatot, viszont a svéd lap értesülései szerint két részvényes elzárkózik a felvásárlástól (összesen 28%-nyi tulajdonrészt birtokolnak). Mivel a szabályok szerint a részvényesek 90%-ának igent kell mondania az ügyletre, ezért valószínűleg az EA hoppon marad. A lap szerint a részvényesek a DICE-ban rejlõ lehetõségek miatt nem akarnak lemondani a tulajdonrészükrõl.

Csak nehogy durcázás legyen belőle és mi igyuk meg a levét valamilyen szinten...
  • Beers
    A 814-es hozzászólásban az a movie van belinkelve!
  • fugitive1
    Ha jól sejtem erre a linkre vagy kíváncsi.
    NBrigade
  • SinClaiR
    Hol találom ezt a publikációt?
  • SinClaiR
    ne vesszetek már össze ilyen faszságon:)
  • Joe004
    :D
    Miért jobban örülnétek ha mondjuk inkább viedó kari kéne neki pl X800PE nélkül el se indulna? 16 nem sok számgépes körökben ráadásul itt a karácsony! És te kussolj te kis karácsonyi listás! 20 Rugós alaplap Adidas csuka meg mikrofonos fejhalgató 6 ezeré meg ilyenek! Én barátocskám a gépemet a saját pénzemből vettem amiért meg is dolgoztam 3000+ Athlon xp 512 ddr Shuttle alaplap Gef4 Ti4200 ( monitor+bill.zetet kaptam és mindkettőbe adtam!! De te az egész gépedet ajándékba kaptad! Most kezdtél csak dolgozni úgyhogy kuss!
  • SinClaiR
    alvilág?:)
  • TDC Geronimo
    Az a poén,hogy neki nincs 1-ik sem
  • SinClaiR
    Ha nincs barátnő, vagy család, de van meló, vagy szorgos dolgozó apuka, anyuka.. akkor nemsok. :)
  • TDC Geronimo
    csak 16? Az neked nem sok?
  • Joe004
    Ne legyé má majom de ha van már 512 ram(már pedig annak a gamernek akinek nincs az ne játszon ilyenekkel ott a mario) akkor már csak 16!
  • TDC Geronimo
    Ez neked nem drága?
    1 Giga ram potom 32 ezerért végülis tényleg nem sok
  • Joe004
    1 Giga ram szinte biztos vagyok főleg a nagyobb szervereken 64 fölött biztos fog kelleni! (ha nem több :D) mondjuk a ram nem 1 drága dolog 16 ezeré már faszát kapsz 512 333 as azt meg simán fel lehet húzni 400-ra!
  • Tomeee
    majd meglátjuk
  • Beers
    Nem olvastam,de mint köztudott a BF1942 1G rammal fut szépen!
    2 éves játék,mostanában kezd általánossá válni az 1G.
    Remélem a BF2-öt a nagy sietségben nem felejtik el optimalizálni (mint annak idején a BF1942-öt)!
  • Tomeee
    te ezt olvastad vhol????
  • Beers
    Hardware-ből sosem elég!
  • TDC Geronimo
    Ez lemaradt
  • TDC Geronimo
    Azon már biztosan jól fog menni.
    Sztem elég lesz neki 2 Ghz 512 Ram és 1 Radeon 9600/pró videókártya !!
    Ezen már tuti fog menni és nem kell teljesen lebutítani.
    Mondhatnának már infót a DEMÓ megjelenéséröl
  • Tomeee
    ez sztem egy kicsit sok lenne
  • TDC Geronimo
    Jó hogy kicsit pörög ez a fórum nem?
    Lehet itt miröl beszélni még akkor is ha nem jött ki a játék.
    Demó már jöhetne ki. Rongyosra játszanám az biztos
  • Beers
    Ez így van!
    Talán ez a garancia arra,hogy nem lesz az a sorsa mint a BFV-nek!
  • TDC Geronimo
    Igen,de akik a DC-t csinálták azok most a BF2 elkészítésében segédkeznek!!!! Ezt ne felejtsétek el. Őket azért vették fel,hogy segítsenek megalkotni olyan részeket a játékban,amikre vágynak a játékosok!!
  • TDC Geronimo
    igazat beszél
  • Beers
    Látszik is ,hogy a DC-t nem ők csinálták!
  • Pepti@work
    szerintem a 42-t is érdemes volt megvenni. Sőt a bfv-t is, akinek bejön a game (nekem pl bejön, bár azt megkaptam ingyen eredetiben, nem kellett megvennem :-))..
  • TDC Geronimo
    A BF2-őt azok készítik akik a sima BF-et!!!! A kiegjeit és a Vietnamot más csinálta!!! Ezért szinte garantált,hogy jó lesz!!! Amikor befejezték a BF-et rögtön nekiláttak suttyomban a BF2-nek!!!
    Hát ennyi volt a mese mára
  • TDC Geronimo
    jaj má.már megint a gépigény
  • Beers
    Hát igen :( !
    Valószínű,hogy nem fog ártani 3GHz-s proci,2G ram meg egy 6800 GT !
  • cam3l3on
    csak majdan meg fogja zabálni a gped
  • Joe004
    Jó lessz a BF2! :D Ezt már megéri megvenni!
  • t0Mi
    Gogo BF2! :)
  • fugitive1
    A megváltó szóljon belőled!

Reméljük, hogy a "véglegesítés" előtt azért még egy utolsó tesztelésre átengedik majd kispajtásaidnak!
  • BurnBaby
    hájah. de az, h bf játékosok általi tesztelés közben rögzített anyagot engedett publikálni dice/ea az talpraesett lépés tőlük. ugyanis ha a kisbarátaim így látták pár hete, akkor ennél rosszabb már nem lesz ,)
  • Cobra.
    BFV-t is hogy várta mindenki, a képek alapján úgy gondoltuk, hogy jobb lesz sokkal, mint a sima BF, erre elég nagy csalódás volt, már csak azért is, mert tele volt olyan bugokkal, amiket a BF-ben a patchekkel már rég kijavítottak. Ráadásul már eltelt 9 hónap és csak 3 updatet adtak ki, amik nem igazán javítottak a játékon.
    De optimista vagyok, remélem lesz legalább olyan a BF2 első verziója, mint a Bf42 az 1.4-es patch-el.
  • SinClaiR
    Láttam, de a BFV ről is láttam, és látni egy videót, meg játszani vele, az két külön dolog. Majd ha gépemen lesz, és megragad. Na majd akkor megveszem :)
  • Rafia
    Semmi gáz, a mostani engine a moddolhatóságával szerintem még 5 évig is kibírná. Addig meg mások úgyis csinálnak egy dobozos játékot, ami jobb lesz bf2-nél is. Egyébként WW2 témában már van havidíjas-online játék, nem ugrik be a neve. Topikja is van itt.