172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#1684 Hali!
Üdv a BF társadalomban.VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!:) -
#1683 GoGo Demo gyere már!VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!:)És teljes game is te is jöhetnél már. -
#1682 Üdvözlünk A BF2 Fanok köszött! Mi úgy várjuk a BF2-tőt, hogy olyan hosszú vÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁT
írunk ami kifér 1 levgőböl !
BF2 VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! -
2005 Maxi #1681 Látom mindeki nagy izgalmakkal várja a Battlefield 2-öt
Én még új vagyok az sg-n is meg a BF-be is hello -
#1680 Na végre észhez tért a 576 és levitte a Battlefield 2 árát 11 999 Ft-ra. :) -
#1679 Lehet,hogy már 1 hónapon belül ÁÁÁÁÁ.Remélem -
#1678 VÁÁÁÁÁÁÁÁ majd csak jön az a demó :) -
#1677 jaja gyenge ez a nap.Nincs videó,meg semmi:(
-
#1676 -
#1675 Szerintem most inkább dolgoznak a fiuk mint interjuznak -
#1674 Semmi interjú,semmi videó? hát milyen nap ez???? -
#1673 Ja , ja DEMÓT AKARUNK!!!!! -
#1672 váááá -
#1671 :D -
#1670 én már leszarom a videjókat, már csak a demot, vagy a fullt fogok leszedni! :P -
#1669 THX az infot de egy pár körditésel lejjeb még többet is találszde azért kösz -
#1668 Üdv Mindenkinek!
Megjelent 6 (remélem) új videó az IGN-en. Igaz, hogy kézikamerás, de akkor is vidijó!
Az első négy itt van, a maradék kettő pedig itten.
-
#1667 jaj.. mikor lesz már március 24? Meg előtte 1 nappal úgyis halasztanak 1 hónapot :P -
#1666 Abban tényleg nem forog a rotor de ha megnézed a 60 megás videot és ott lehet látni amikor beszál a hapek akkor forog rendesen a rotor :) -
#1665 esetleg könnyebb lenne észrevenni ha nem lenne szétbarmolva a fórum a sok "vá" val... -
#1664 300 hír halmozódott fel elolvasásra és mivel most kezdtem hozzá (előbb a játékhíreket mazsolásztam át az egyes oldalakon), így pont most értem ahhoz a részhez, ahol tegnap már valóban belinkelték egyszer ezt a videót. -
#1663 Van törlés jogod 4 percig.
Vagy nem? -
#1662 Bocs a két üziért -
#1661 Ez már volt,de azért köszi -
#1660 Ez már volt,de azért köszi -
#1659 Na emberek itt egy új videó lehet tölteni (alig 250 MB csak mindössze).
HARDWIRED -
#1658 aaaahh, jóéjt ÁVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
haxoror #1657 "kb ismerem a scene embereit meg a DC és a BFV embereit"
"DCnél már nem mondható ez el, BFVről meg nemtom"
Na ez LOL
Egyébként már lemorzsolódtak csak a BFVsek a fórumokon hülyébbek mint a többi szakosztály :D
Az agynélküliek meg mindaddig lesznek amíg kellőképen kompenzálja egy-két script a hülyeségüket és amíg elegendő embernek meg nem lesz a game hogy origos szerverek is legyenek :) -
#1656 [IMG]http://www.my-smileys.de/smileys2/40[1].gif[/IMG] -
#1655 a mostaniban sem forog [img]http://www.my-smileys.de/smileys2/40[1].gif[/img]
azt hiszem, a 60megásban van ez, amikor a blach (ami white:D) hawk üldözi a motorcsónakos menekülteket :) -
#1654 itt is hasonló, 1 video 1 orgazmus
és a valóságra vagyok csak kiváncsi -
#1653 Vannak és mindig is lesznek!! Nem tudom nézted-e a gamestaron a battlefield 2 hírhez írt kommenteket??? Hát szánalmasak mondhatom
Fikázzák a grafikát meg ilyeneket (LOL)
Nem kellene magamat az ilyen embereken felidegesíteni,de nem tudok mit csinálni basszák(elnézést a kifejezésér :D) a csőrömet.
Ja meg hogy tiszta bug,mert nem forog a rotor. Hát nem tudom mikor nézett utoljára bf2 videót,mert az kb fél éves videó amiben még nem mozgott. Ennyi -
#1652 Meggymag ha ez megnyugtat engem ismerhetsz JCSR t0Mi néven.. :P Csak meguntam a bf-et.. -
#1651 na csinálj, kérdés? mikor jelenik meg -
#1650 lol ez teccik, ezt nem is tudtam :) -
#1649 így volt, bizony. ezért tették meg ama szigorú intézkedést, hogy aki a faq-ban leírt kérdésekre akar a fórumban választ kapni, kap egy -t (büntipont). szerintem ha ramaty a helyzet, ide is bevezetik ezt a szabályt, elvégre teljesen érthető a dolog, csak fasza faq-oldalt kell csinálni. -
#1648 jaja olvastam amikor kijött a HL2. Dúrva volt nemkicsit. kb minden 2. kérdés arról szólt amit leírtak 1 sorral lejjebb meg ilyesmik. + volt 1-2 kérdés amit egész nap kb 50* feltettek a lammák. Édes volt :) -
#1647 (nov16-án jelent meg a játék, ezért volt olyan pörgős időszak) -
#1646 te, nem tudom olvastad-e a hl2 fórumot november-december időszakban. ha valahol, hát ott özönlettek az ilyesfajta, elme'építő' kérdések....
én akkor is kibírtam, most is ki fogom :-)
-
#1645 Az első hónap a demó és a végleges megjelenése után tuti káoszos iszonyat lesz itt SGn sok láma kérdéssel és spammerrel. Azt túl kell élni és utána talán.. ;)