172092
  • Robogo
    Hali!
    Üdv a BF társadalomban.VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!:)
  • Robogo
    GoGo Demo gyere már!VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!:)És teljes game is te is jöhetnél már.
  • Joe004
    Üdvözlünk A BF2 Fanok köszött! Mi úgy várjuk a BF2-tőt, hogy olyan hosszú vÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁT
    írunk ami kifér 1 levgőböl !
    BF2 VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
  • 2005 Maxi
    Látom mindeki nagy izgalmakkal várja a Battlefield 2-öt
    Én még új vagyok az sg-n is meg a BF-be is hello
  • Csuhai G
    Na végre észhez tért a 576 és levitte a Battlefield 2 árát 11 999 Ft-ra. :)
  • TDC Geronimo
    Lehet,hogy már 1 hónapon belül ÁÁÁÁÁ.Remélem
  • TLD Robi
    VÁÁÁÁÁÁÁÁ majd csak jön az a demó :)
  • TLD Robi
    jaja gyenge ez a nap.Nincs videó,meg semmi:(
  • Skiper
  • uHs Gerzson
    Szerintem most inkább dolgoznak a fiuk mint interjuznak
  • TDC Geronimo
    Semmi interjú,semmi videó? hát milyen nap ez????
  • TDC Geronimo
    Ja , ja DEMÓT AKARUNK!!!!!
  • Skiper
    váááá
  • Skiper
    :D
  • t0Mi
    én már leszarom a videjókat, már csak a demot, vagy a fullt fogok leszedni! :P
  • uHs Gerzson
    THX az infot de egy pár körditésel lejjeb még többet is találszde azért kösz
  • fugitive1
    Üdv Mindenkinek!
    Megjelent 6 (remélem) új videó az IGN-en. Igaz, hogy kézikamerás, de akkor is vidijó!
    Az első négy itt van, a maradék kettő pedig itten.
  • t0Mi
    jaj.. mikor lesz már március 24? Meg előtte 1 nappal úgyis halasztanak 1 hónapot :P
  • uHs Gerzson
    Abban tényleg nem forog a rotor de ha megnézed a 60 megás videot és ott lehet látni amikor beszál a hapek akkor forog rendesen a rotor :)
  • joebacsi
    esetleg könnyebb lenne észrevenni ha nem lenne szétbarmolva a fórum a sok "vá" val...
  • skorpio7
    300 hír halmozódott fel elolvasásra és mivel most kezdtem hozzá (előbb a játékhíreket mazsolásztam át az egyes oldalakon), így pont most értem ahhoz a részhez, ahol tegnap már valóban belinkelték egyszer ezt a videót.
  • Yan
    Van törlés jogod 4 percig.
    Vagy nem?
  • TDC Geronimo
    Bocs a két üziért
  • TDC Geronimo
    Ez már volt,de azért köszi
  • TDC Geronimo
    Ez már volt,de azért köszi
  • skorpio7
    Na emberek itt egy új videó lehet tölteni (alig 250 MB csak mindössze).

HARDWIRED
  • Skiper
    aaaahh, jóéjt ÁVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • haxoror
    "kb ismerem a scene embereit meg a DC és a BFV embereit"
    "DCnél már nem mondható ez el, BFVről meg nemtom"
    Na ez LOL
    Egyébként már lemorzsolódtak csak a BFVsek a fórumokon hülyébbek mint a többi szakosztály :D
    Az agynélküliek meg mindaddig lesznek amíg kellőképen kompenzálja egy-két script a hülyeségüket és amíg elegendő embernek meg nem lesz a game hogy origos szerverek is legyenek :)
  • Skiper
    [IMG]http://www.my-smileys.de/smileys2/40[1].gif[/IMG]
  • Skiper
    a mostaniban sem forog [img]http://www.my-smileys.de/smileys2/40[1].gif[/img]
    azt hiszem, a 60megásban van ez, amikor a blach (ami white:D) hawk üldözi a motorcsónakos menekülteket :)
  • Mr Manson
    itt is hasonló, 1 video 1 orgazmus
    és a valóságra vagyok csak kiváncsi
  • TDC Geronimo
    Vannak és mindig is lesznek!! Nem tudom nézted-e a gamestaron a battlefield 2 hírhez írt kommenteket??? Hát szánalmasak mondhatom
    Fikázzák a grafikát meg ilyeneket (LOL)
    Nem kellene magamat az ilyen embereken felidegesíteni,de nem tudok mit csinálni basszák(elnézést a kifejezésér :D) a csőrömet.
    Ja meg hogy tiszta bug,mert nem forog a rotor. Hát nem tudom mikor nézett utoljára bf2 videót,mert az kb fél éves videó amiben még nem mozgott. Ennyi
  • t0Mi
    Meggymag ha ez megnyugtat engem ismerhetsz JCSR t0Mi néven.. :P Csak meguntam a bf-et..
  • akyyy
    na csinálj, kérdés? mikor jelenik meg
  • Meggymag
    lol ez teccik, ezt nem is tudtam :)
  • Skiper
    így volt, bizony. ezért tették meg ama szigorú intézkedést, hogy aki a faq-ban leírt kérdésekre akar a fórumban választ kapni, kap egy -t (büntipont). szerintem ha ramaty a helyzet, ide is bevezetik ezt a szabályt, elvégre teljesen érthető a dolog, csak fasza faq-oldalt kell csinálni.
  • Meggymag
    jaja olvastam amikor kijött a HL2. Dúrva volt nemkicsit. kb minden 2. kérdés arról szólt amit leírtak 1 sorral lejjebb meg ilyesmik. + volt 1-2 kérdés amit egész nap kb 50* feltettek a lammák. Édes volt :)
  • Skiper
    (nov16-án jelent meg a játék, ezért volt olyan pörgős időszak)
  • Skiper
    te, nem tudom olvastad-e a hl2 fórumot november-december időszakban. ha valahol, hát ott özönlettek az ilyesfajta, elme'építő' kérdések....
    én akkor is kibírtam, most is ki fogom :-)
  • Meggymag
    Az első hónap a demó és a végleges megjelenése után tuti káoszos iszonyat lesz itt SGn sok láma kérdéssel és spammerrel. Azt túl kell élni és utána talán.. ;)