172092
  • Skiper
    jah. én gyűjtök rá bazeg, csak most is mp3-lejáccót kell vegyek, heh, majd addig úgyis összegyűlik a zseton, remélem.... :))
  • Rafia
    8-10ezer forintos összeg össze sem hasonlítható azzal az idővel, amit el fogunk rá b...ni. Tehát egy vagyont áldozunk rá így is úgy is. Akkor meg inkább a support, tele külföldi szerverek, mentesülés crack-keresgéléstől stb.
  • Tomeee
    én megveszem
  • TDC Geronimo
    Én azt mondom,hogy aki bf-ezik és megteheti vegye meg eredetibe!!!
    Akinek meg nincs rá pénze azokat is megértem.Azoknak marad a warez.Szerintem tartozunk annyival a DICE-nak,hogy megvesszük ha már ennyi munkát és pénzt beleöltek!
  • Skiper
    én letőtöm a warezt, eldöntöm, hogy megveszem, de mégse teszem, mert lesz legalább egy magyar szerver, ahol a jófej, szűkpénzű magyar emberek jáccanak és elfeledkezem az eredeti megvételéről. na meg diák révén nincs mindig lém az ilyen mulatságoka :)
    viszont ha annyi fasza dolog lesz az originalban, ami nagyon kell a warezba, de nem bírták a krekkerek belegyúrni, természetesen gyűjtök az eredetire és elcserélem pénzre. :)
  • TDC Geronimo
    Mi van itt? Én meg tuti megveszem eredetibe!!!! És nem szedem le a warezos verziót. Haxoror neked meg azt mondanám,hogy ha elolvastad volna figyelmesen az interjúkat akkor tudnád,hogy nem kötelezően bünteti majd a játék a TK-t!!!!! Akit leTK-zol az dönti el,hogy büntet-e vagy sem!!!
  • Skiper
    :DDDD
  • Skiper
    droid..
  • Tomeee
    lol
  • TLD Robi
    Ha jó lesz a game,akkor én is megveszem eredetibe és VÁÁÁÁ-zok :)

U.I.:Biztos jó lesz,úgyhogy ez lesz életem első eredeti játéka :)
  • TLD Robi
    Nem igazodok ki ezen az interjún.Angolból béna vagyok.
    De biztos jó interjú.VÁÁÁÁÁ
  • uHs Gerzson
    A napi kicsi interju :)
    interjú
  • Deniboj
    +egy DC-s jelen. Videó kúszik lefelé...
  • haxoror
    Főleg az tetszett hogy a "legjobbak" kedvenc fegyvere a Mi8 :P
  • haxoror
    Oké oké nyugi :D
    Hiába van több profilom ha a TK fesztivál spontán jön :)
    És ezután is simán rá fogok ugrani minden ellenséges tankra csőre töltött taposóaknával ami ugye alapból -2 de nem érdekel mert szeretek hősies lenni :D
  • uHs Gerzson
    Én ahogy tapasztaltam és szerintem nem vagyok egyedül a stat nélkül is jo a bf és a legjobb példa erre a bf42-ö amit máig is játszanak ésa vilgon a 5-dik legnépszerübb multi játék, de az is igaz hogy a bf2-öben is jok lesznek a statok emlékszem amikor a vietnam'o'matic-on statisztikát vezetek a játékosokról és király volt viszanézni hogy mit használsz és kiket ölsz meg legtöbször vagy kik szeretnek a legjobban olomal megáldai :)
  • Joe004
    Ez a baj! Itt kezdődnek a problémák! A stat rendszer miért lenne hülyeség?! És ha elolvasnád amit pl én is leírok az oldalunkra nagyon jól tudnád, hogy több profilod lehet, pl csinálhatsz 1 fan profilt 1 klán profilt meg 1 public profilt és akkor ha te késelni akarsz akkor a fan profiloddal mész fel játszani ilyen 1szerű! Próbáld ki a Wolf Et-t milyen király a fejlődés rendszer és az nyomába se ér a BF2-nek! Hidd el 1ből rá fogsz kattani!
  • haxoror
    A statrendszer szvsz hülyeség mert ha lesz egy jó kis késparty máris zuhan a rangom a sok TK miatt de majd meglátjuk mi sül ki belőle :)
    Egyébként ha meg tényleg bejövős lesz a game úgyis megveszem (ezért van meg eredetiben a BF42 és ezért nincs meg a BFV) de először mindenképp warez mert olcsóbb és ami a legfontosabb HAMARABB LESZ KINT MINT AZ ORIG
    VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ LOL
  • Joe004
    Ne legyetek már hülyék! Ott van 20 videó, ott lessz a demo, miért lenne zsákbamacska????
    Ráadásul benne lessz az újságokban is! Szerintem a warezosoknak most kicsit több idő fog kelleni mert a statos szerverekre csak eredeti kulcsal kell reggelni! Jó erre mondjátok, hogy nem kell stat de a BF2 ben az az 1ik meghatározó ellem! Anélkül a gamer sokat veszít a játékélményből!
  • polak
    a játékpiacon nem tudod eldönteni tetszik e vagy nem, odairnak sok maszlagot ami aztán kiderűl nem is ugy van...
    ha warezen meglesel 1 gémet és tetszik akkor persze vedd meg de zsákbamacskának mindenki tudja mennyi értelme van
  • polak
    :))) jah kb:)
  • haxoror
    Erről van szó, warezre fel!
    A tört szerver nem lesz gond tehát VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :)
  • Mortel
    asszem akkor fogom én is kipróbálni...
  • polak
    nem is arrol beszéltem hogy én ugyan nem:) le fogom tölteni amint lehet!
    tizenezer forintot csak ugy kidobni 1 ugymond zsákba macskára...
    ea- mostanság nem igen teljesiti amit igér, jo politikus az aki képes elhitetni az emberekkel hogy mit fog csinálni...
  • haxoror
    blabla
    Te is ott fogod tolni a többiekkel ahogy lesz szerver
  • haxoror
    És mi van a HungarianEmpire-el?
  • t0Mi
    Én meg akkor veszem meg eredetibe, ha lemegy 4000-re mint annó a bf42 :P
  • polak
    nomeg a várakozásokkal ellentétben nem lesz akkora durranás:)
    ea-nek már az is megérné ha csak az előrendelőknek adná el,
    soklátatlanba megrendeli miközben lehet hogy az es az előzetesekkel csak get csinál a szájábol...
  • Bercy #1696
    ezzel enis igy vagyok.
    nem birnam ki azt a 2 napot
  • Zs0lt1
    Én már előrendeltem, de tuti, hogy le fogom tölteni a w@rezost.
    Az a 3-4 nap nagyon sok, és megölne a tudat, hogy emberek a warezossal már játszanak, én meg ott kuksolok a postásra várva :Ð

Pláne, ha a gémszpáj megint eljátszik egy olyat, mint a BFV-vel volt.
  • Mr Manson
    megjelenés elött 3-4 nappal már warezba lesz, akkor kezdik el szállítani ugyanis
  • Mr Manson
    Igen. Szóltam nekik!

TESSÉK ELŐRENDELNI, NEM CSAK IROGATNI!
    576.hu - BF2

én már megtettem...
  • TDC Geronimo
    Én nem hiszem hogy le fogom tölteni(sőt biztos).Meg azt sem,hogy 20-ára kinn lesz!
  • TLD Robi
    már csak 29 nap,39 óra,19 perc és 23 másodperc
  • t0Mi
    Hm.. azt mondom h kezdjünk visszaszámolni.. :P Gondolom h nem csak én leszek úgy h a játék megvétele előtt letöltöm warezba a gémet, azért számoljunk a warezos (FELTÉTELEZETT!!!) megjelenésig.. Ha 24.én jelenik meg a game, azt mondom h 20.án már tölteni lehet.. akkor azt mondja h már csak. 68 nap és 49 perc van hátra!!!
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    Ciao üdv neked. Gyere játszani sokszor poet!!!
  • joebacsi
    kötelező agyatlannak lenni, és szétbarmolni a fórumot??
    sztetek minek hoztam létre ezt a szinvonalas topicot:
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105283282& ?
  • TLD Robi
    már csak 29 nap,40 óra,20 perc,23 másodperc és így tovább.....:)
  • TLD Robi
    Üdvözlet!És sok VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :)(nem vagyunk idióták,csak BF2 hiányunk van:D)BF VÁÁÁÁÁÁÁ Á Á Á ÁÁÁ Á Á Á ÁÁ Á Á Á