172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#1724 jah. én gyűjtök rá bazeg, csak most is mp3-lejáccót kell vegyek, heh, majd addig úgyis összegyűlik a zseton, remélem.... :)) -
Rafia #1723 8-10ezer forintos összeg össze sem hasonlítható azzal az idővel, amit el fogunk rá b...ni. Tehát egy vagyont áldozunk rá így is úgy is. Akkor meg inkább a support, tele külföldi szerverek, mentesülés crack-keresgéléstől stb. -
#1722 én megveszem -
#1721 Én azt mondom,hogy aki bf-ezik és megteheti vegye meg eredetibe!!!
Akinek meg nincs rá pénze azokat is megértem.Azoknak marad a warez.Szerintem tartozunk annyival a DICE-nak,hogy megvesszük ha már ennyi munkát és pénzt beleöltek! -
#1720 én letőtöm a warezt, eldöntöm, hogy megveszem, de mégse teszem, mert lesz legalább egy magyar szerver, ahol a jófej, szűkpénzű magyar emberek jáccanak és elfeledkezem az eredeti megvételéről. na meg diák révén nincs mindig lém az ilyen mulatságoka :)
viszont ha annyi fasza dolog lesz az originalban, ami nagyon kell a warezba, de nem bírták a krekkerek belegyúrni, természetesen gyűjtök az eredetire és elcserélem pénzre. :) -
#1719 Mi van itt? Én meg tuti megveszem eredetibe!!!! És nem szedem le a warezos verziót. Haxoror neked meg azt mondanám,hogy ha elolvastad volna figyelmesen az interjúkat akkor tudnád,hogy nem kötelezően bünteti majd a játék a TK-t!!!!! Akit leTK-zol az dönti el,hogy büntet-e vagy sem!!! -
#1718 :DDDD -
#1717 droid.. -
#1716 lol -
#1715 Ha jó lesz a game,akkor én is megveszem eredetibe és VÁÁÁÁ-zok :)
U.I.:Biztos jó lesz,úgyhogy ez lesz életem első eredeti játéka :) -
#1714 Nem igazodok ki ezen az interjún.Angolból béna vagyok.
De biztos jó interjú.VÁÁÁÁÁ -
#1713 A napi kicsi interju :)
interjú -
#1712 +egy DC-s jelen. Videó kúszik lefelé... -
haxoror #1711 Főleg az tetszett hogy a "legjobbak" kedvenc fegyvere a Mi8 :P -
haxoror #1710 Oké oké nyugi :D
Hiába van több profilom ha a TK fesztivál spontán jön :)
És ezután is simán rá fogok ugrani minden ellenséges tankra csőre töltött taposóaknával ami ugye alapból -2 de nem érdekel mert szeretek hősies lenni :D -
#1709 Én ahogy tapasztaltam és szerintem nem vagyok egyedül a stat nélkül is jo a bf és a legjobb példa erre a bf42-ö amit máig is játszanak ésa vilgon a 5-dik legnépszerübb multi játék, de az is igaz hogy a bf2-öben is jok lesznek a statok emlékszem amikor a vietnam'o'matic-on statisztikát vezetek a játékosokról és király volt viszanézni hogy mit használsz és kiket ölsz meg legtöbször vagy kik szeretnek a legjobban olomal megáldai :) -
#1708 Ez a baj! Itt kezdődnek a problémák! A stat rendszer miért lenne hülyeség?! És ha elolvasnád amit pl én is leírok az oldalunkra nagyon jól tudnád, hogy több profilod lehet, pl csinálhatsz 1 fan profilt 1 klán profilt meg 1 public profilt és akkor ha te késelni akarsz akkor a fan profiloddal mész fel játszani ilyen 1szerű! Próbáld ki a Wolf Et-t milyen király a fejlődés rendszer és az nyomába se ér a BF2-nek! Hidd el 1ből rá fogsz kattani! -
haxoror #1707 A statrendszer szvsz hülyeség mert ha lesz egy jó kis késparty máris zuhan a rangom a sok TK miatt de majd meglátjuk mi sül ki belőle :)
Egyébként ha meg tényleg bejövős lesz a game úgyis megveszem (ezért van meg eredetiben a BF42 és ezért nincs meg a BFV) de először mindenképp warez mert olcsóbb és ami a legfontosabb HAMARABB LESZ KINT MINT AZ ORIG
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ LOL -
#1706 Ne legyetek már hülyék! Ott van 20 videó, ott lessz a demo, miért lenne zsákbamacska????
Ráadásul benne lessz az újságokban is! Szerintem a warezosoknak most kicsit több idő fog kelleni mert a statos szerverekre csak eredeti kulcsal kell reggelni! Jó erre mondjátok, hogy nem kell stat de a BF2 ben az az 1ik meghatározó ellem! Anélkül a gamer sokat veszít a játékélményből! -
#1705 a játékpiacon nem tudod eldönteni tetszik e vagy nem, odairnak sok maszlagot ami aztán kiderűl nem is ugy van...
ha warezen meglesel 1 gémet és tetszik akkor persze vedd meg de zsákbamacskának mindenki tudja mennyi értelme van -
#1704 :))) jah kb:) -
haxoror #1703 Erről van szó, warezre fel!
A tört szerver nem lesz gond tehát VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :) -
#1702 asszem akkor fogom én is kipróbálni... -
#1701 nem is arrol beszéltem hogy én ugyan nem:) le fogom tölteni amint lehet!
tizenezer forintot csak ugy kidobni 1 ugymond zsákba macskára...
ea- mostanság nem igen teljesiti amit igér, jo politikus az aki képes elhitetni az emberekkel hogy mit fog csinálni... -
haxoror #1700 blabla
Te is ott fogod tolni a többiekkel ahogy lesz szerver -
haxoror #1699 És mi van a HungarianEmpire-el? -
#1698 Én meg akkor veszem meg eredetibe, ha lemegy 4000-re mint annó a bf42 :P -
#1697 nomeg a várakozásokkal ellentétben nem lesz akkora durranás:)
ea-nek már az is megérné ha csak az előrendelőknek adná el,
soklátatlanba megrendeli miközben lehet hogy az es az előzetesekkel csak get csinál a szájábol... -
#1696 ezzel enis igy vagyok.
nem birnam ki azt a 2 napot -
#1695 Én már előrendeltem, de tuti, hogy le fogom tölteni a w@rezost.
Az a 3-4 nap nagyon sok, és megölne a tudat, hogy emberek a warezossal már játszanak, én meg ott kuksolok a postásra várva :Ð
Pláne, ha a gémszpáj megint eljátszik egy olyat, mint a BFV-vel volt. -
#1694 megjelenés elött 3-4 nappal már warezba lesz, akkor kezdik el szállítani ugyanis -
#1693 Igen. Szóltam nekik!
TESSÉK ELŐRENDELNI, NEM CSAK IROGATNI!
576.hu - BF2
én már megtettem... -
#1692 Én nem hiszem hogy le fogom tölteni(sőt biztos).Meg azt sem,hogy 20-ára kinn lesz! -
#1691 már csak 29 nap,39 óra,19 perc és 23 másodperc -
#1690 Hm.. azt mondom h kezdjünk visszaszámolni.. :P Gondolom h nem csak én leszek úgy h a játék megvétele előtt letöltöm warezba a gémet, azért számoljunk a warezos (FELTÉTELEZETT!!!) megjelenésig.. Ha 24.én jelenik meg a game, azt mondom h 20.án már tölteni lehet.. akkor azt mondja h már csak. 68 nap és 49 perc van hátra!!! -
#1689 -
#1688 Ciao üdv neked. Gyere játszani sokszor poet!!! -
#1687 kötelező agyatlannak lenni, és szétbarmolni a fórumot??
sztetek minek hoztam létre ezt a szinvonalas topicot:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105283282& ? -
#1686 már csak 29 nap,40 óra,20 perc,23 másodperc és így tovább.....:) -
#1685 Üdvözlet!És sok VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :)(nem vagyunk idióták,csak BF2 hiányunk van:D)BF VÁÁÁÁÁÁÁ Á Á Á ÁÁÁ Á Á Á ÁÁ Á Á Á