172092
  • Meggymag
    Premier Manager 99(előkerestem gyorsan ;)). Még kézikönyv is van hozzá, csak tudnám minek mert a managergémek legjobb része míg kitapasztalja az ember a részeit nem pedig könyvből jáccik :)) Most a Total Club Manager 2005 és a Football Manager 2005 a nyerő ;) Gondolom vágod őket ha szereted a manager gémeket...
  • haxoror
    Persze azok a BF-esek akik ott fikázzák a BFV-t ahol érik azok csalódni fognak a BF2-ben is :P
  • TDC Geronimo
    Na erről van szó.Itt a pont!!!!!!
  • haxoror
    Egy biztos hogy nem lesz szarabb mint az előző részek szóval a BF2 mindenképp továbblépés szvsz és ha valaki a sorozat BÁRMELYIK részével rendszeresen játszik akkor nem fog benne csalódni.
  • polak
    hát az a video nagyon meggyöző volt:) a C&C Generalsnak is kb ilyen szép volt:)
  • polak
    hmm manager?:) neked van igazad, jo is a manager gamma
    mondjuk ugy 1 honapja elfogott az ideggörcs és majdnem rázuztam az egyik managert tartalmazo diskemre... milyennel szoktál gémelni?:) melyik volt az a 3d-s amit megvettél? lehet nekem is pont az van meg
  • TDC Geronimo
    Há má Csaknem.Most amúgy is depis vagyok
  • Meggymag
    NNya látom vannak itt olyanok is akik értik a lényeget :)
  • Nauron
    "de épp azért kell a bf2-őt megvenni eredetibe,mert olyan hosszú az élettartama! "

ezt honnan veszed?azért mert láttál gigányi videot a játékrol...csak nehogy koppanj!!
  • TDC Geronimo
    Na ne ilyen dúrván!!!
  • Joe004
    Lehet, hogy nekem Bf-ben nem volt nagy klánéletem de másik gameben volt ok?
  • TDC Geronimo
  • uHs Gerzson
    Én ezt az embert az elmegyógy intézetben láttam egy magánszobában ahol a korlapon csak ez volt mint diagnozis:
    "BF2 életmániás és fertözöt"

Várható gyogyulás egy probálható verzió és annak késöbbi teljes gyogyszere. Remélem minél elöbb meggyogyul szegény elvtársunk és visszajön a való világ élvezetére.
  • Guest
    Figyelj, ő csak azt mondta, hogy nem biztos, hogy feltétlenül el kell verni tizenkétezer forintot egy olyan játék előrendelésére, amiről végső soron még csak videók vannak. Az ember majd kipróbálja (demó és/vagy warez), és ha bejön, akkor lehet a kasszához járulni, hiszen - amint te is írtad - netes játékhoz, klánozáshoz kell az eredeti.
    (U.i.: Ja, és talán ne Magot akard kioktatni a klánélet rejtelmeiről ;))
  • Mr Manson
    Elösször nézzük meg és utánna istenitsük!
    Én előrendeltem, de demo vagy warez után könnyen lemondhatom még...

Ilyen videok meg képek, nem gyöznek meg. Marketing!
  • TDC Geronimo
    Ez azokra a 14 év körüliekre nem vonatkozik akik bf-eznek
  • TDC Geronimo
    Majd kiváncsi leszek a sok fikázó lámára akik életükbe egyszer sem töltötték be a bf-et,de a bf2-vel játszani fognak,mert "HŰŰŰŰŰ DE SZÉP A GRAFIKÁJAAAAAAAA". És majd írják a fikázós baromságaikat. (Figyeljétek meg átlag életkor 14év lesz)
  • Ransom
    lol

Majd ha vkinek állatkertet akarok mutogatni ide irányítom ok? ^^
  • TDC Geronimo
    Igen,de épp azért kell a bf2-őt megvenni eredetibe,mert olyan hosszú az élettartama! (szerintem). Ez nem csak egy singli kaland Ez a szerelem hónapokra mitöbb évekre szól
  • Joe004
    Gero nyugodj meg nem kell velük foglalkozni majd felébrednek! Ráadásul klánozáshoz meg kell venni, főleg ha indulni akarnak CB-n stb stb ...nem csak "gyerekzsúrokat" akarnak tartani!!!
    Az ilyen emberekre majd röhögve fogunk visszaemlékezni! BB király voltál a Fix TV-n!
  • Meggymag
    Focimanager buzi voltam/vagyok/leszek és annó(soksoksoksok éve) kijött az első 3Ds!!! focimanager. Ráizgultam mint a kanos srác a jó csajra és megvettem. Kb 2 hétig tartott a gémelés vele(sajna nálam ennyi egy játék kivéve ha BF meg pár sportgém) aztán szidtam magam, hogy milyen barom voltam mert elköltöttem 12 ruppót arra, hogy pár hétig örüljek... Gyagya voltam de többet nem követtem el ezt a hibát. Annyi gém jön ki, hogy egyszerűen nem lehet 1 játékkal jáccani mindig így megvenni számomra értelmetlen 1 gémet. Hálisten a focimanagerekhez nem kell eredeti ;)))
  • TDC Geronimo
    Hát nem tudom én úgy várom ezt a játékot mint a messiást. Kérdezd csak meg a gerzsont . Ha szar lenne(ami lehetetlen) akkor is tetszene,mert már annyira rá vagyok kattanva.
  • TDC Geronimo
    mit vettél meg?
  • Meggymag
    Hát ja én biza warezről szedem. Ciki vagy nem akkoris így van... BFnél is csak azért szereztem eredeti kódot mert olyan gém volt aminél megérte de csak a klánozás miatt.(kb még 1 ilyen játék volt életemben) Nagyonsokáig kell magamat győzködni, hogy 12 ezret költsek egy gémre(asszem 1* előfordult de sajna megbántam mert szarvolt).... :(
  • TDC Geronimo
    Akkor te az a "én meg warezről szedem" típus vagy nem?
    Utána meg az "én majd megveszem"
    Hát nengem már a név kötelez. Ezért tuti az első nap ott fogok állni a bolt előtt és megveszem,akárki akármit mondd
  • Meggymag
    legalább annyira vagyok illetékes mint a többi fórumozó :) Mivel szereztem kódot így minek vettem volna meg??? Ha nem szereztem volna akkor 4 rongyé megvettem volna de így....
  • TDC Geronimo
    Ezaz
    BB téged is látni itt?
  • BurnBaby
    azt hiszem nagyon nem vagy illetékes. bfet megvetted? ,)
  • Meggymag
    Látom betört az "én majd megveszem" meg az "én már megrendeltem" nameg az "én meg warezről szedem" szlogen ittis. Ezeken mindig jót nevetek egy olyan játéknál amiből még demó sincs ;) Jajj tom annyira szépek meg fűdecsilivilik a mozik és annyiradeannyira jó a gameplay, hogy ez már anélkül jáccik, hogy kipróbálná az ember. De azért 12000 FTot csak így "zsákbamacsira" odaszórni valamire aminek még a telepítőjét se látta az ember háááááááát ez azért erős. Én nagy BFes vagyok és kezdetek óta nyomom de azért úgy SEMMIÉRT nem adok ki pénzt, hogy ne láttam volna belőle egy kalózverziót legalább. Nade ez én vagyok :) Ájm núb!
  • Joe004
    Februárban jön a demo! Nem győzöm ismételni több profilod lehet nem munka szórakozás! Lan-nak semmi köze a stat rendszerhez ott nem lessz!
  • spacepunk
    Csak nosztalgiából igazán kiadhatnának egy Wake Island demót, vagy egy El Alamein-t...
    Ha lenne játszható demo, azzal nagyjából el lehetne dönteni mennyire zsákbamacska a bf2.
    Tényleg! Régen ennyi idővel a megjelenés előtt kint volt már a bf Wake demo nem?
  • Rafia
    De ha lanon indítok egy szervert, hogy a haverokkal a botokat öljük, akkor ugye nem leszek megfosztva semmitől?
  • Mr Manson
    Aki komolyan akar vele foglalkozni ugy is megveszi.
    Ez alap...
  • haxoror
    Amikor azt a részt tanították beteg voltam...
    Akkoris hülyeség a stat rendszer mert a szórakozásról a teljesítményre helyeződik a hangsúly és az már majdnem munka! [keresztet vetős szmájli]
  • haxoror
    :DDDD
  • Joe004
    A BF1942-t a SVÉD DICE csinálta, a BFV-t a Kanadai! A BF2-t megint a SVÉD DICE csinálja! Ahogy befejezték a BF1942-t rögtön nekiálltak a BF2 nek, késöbb bevették a DC-s srácokat is! Magyarul a BFV-hez semmi köze
    azoknak akik a BF2-t csinálják!
  • TDC Geronimo
    MÁR VAGY 100* BEÍRTAM IDE HOGY A BF2-ŐT NEM AZOK CSINÁLJÁK AKIK A BFV-T!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • uHs Gerzson
    Hát akkor az elégé lol lenne amikor futok az abramsomhoz és azt látom hogy Out of Order és azt látom a mellete lévö dzsipen hogy ready to kill :DDDDDDDDDDD
  • Joe004
    Nekem még VGA karit is kell vennem, vinyót na meg az eredeti gamet szóval nem lessz kis pénz de meg fogom venni! A stat alatt én nem csak azt értem, hogy mennyi fraged van stb stb hanem azt is, hogy fejlődsz új fegyver alkatrészeket kapsz , nagyobb rangod lessz, és állítólag az elején nem szálhatsz be minden járműben ha nincs meg az elegendő xp-d de ez csak pletyka! Szóval aznap amikor megjelenik már sipirc fel a netre és xp gyűjtés!
  • polak
    jaja főleg hogy a bfv-ben is remek teljesitményt nyujtottak, megtiszteltetés lehet hogy fizethetünk nekik:) remek fickok!