Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[modi totyik-10k] kulabácsi haverjának haverjának haverja -.-
Sztem Running felesleges megsertodnod azon, hogy a Zolly mit mond mert senkit nem erdekel a velemenye.Megsertodik azon hogy torlod a kepet.Vicc az egesz, nem tudom minek veszed magadra.Ha meg mindenen ennyire felhuzod magad akkor meg lehet tenyleg el kene gondolkoznod azon hogy atadod a jogokat, de kerlek ne egy Zolly szintu embernek.Meg jol vegzed a dolgodat es azert mert beszolnak meg nem kene olyat tenned amit megbansz, mert szerintem fontos neked ez a kozosseg es elvezed amit csinalsz itt fuggetlenul attol mit mondasz most.
GameOver fikazasat meg szerintem be lehetne mar fejezni, mert ezerszer jobban jatszik mint ti(es nemutolso sorban meg ertelmes gondolatai is voltak amivel az osbefes topiklakok felet tulszarnyalta), fuggetlenul attol hogy meddig jatszott a demokkal, es nemutolso sorban szerintem mar elegge kezdetek kifogyni, mar az ertelmetlen ervekbol is, hogy miert kell utalni eppen amit mond fuggetlenul attol hogy ertelmes-e vagy nem.Az angolok elleni 32v32 meccsen kepes volt tartani magat a taktikahoz, ami azokrol akik oltjak folyamatosan minden ok nelkul, nem mondhato el es meg ezek utan is azzal jottok hogy csapatjatekra alkalmatlan.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Sikeres szavazás
Eredmények:
Miért dzsó legyen az új házigizda?
Mert szép 11
Mert okos 6
Mert köcsög 60
:DDD
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

A régi elmúlt, az új megkezdõdött.
Adjon az Úristen békességet ennek a világnak
és töltse meg az emberek szívét is békességgel.
Ami rossz volt, és szomorú a múltban, az feledtessék el.
De ami jó volt és szép, annak maradjon emlékezete örökkön örökkétig.
Legyen az Úristennek hála és köszönet a múlt esztendõért
s az újat, ami most kezdõdött el, ajánljuk hát az Õ kegyelmébe.
Mert Õbenne vagyon minden bizodalmunk.
Ámen
(Wass Albert)
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Horda_ [HUN]MRPN - Horda_ Yeti http://battlefield.clanwar.hu
A sok hozzaszolastol azt hittem, kijott az 1.5-os patch. Helyette mi van... <#shakehead>#shakehead>
BUÉK!
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fûben és mégse szívja el\"
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!