172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#1805 sokkal jobb társaságban beszélgetni:) minél nagyobb annál jobb:) -
#1804 jah az a szép szám:) amitől annyira félnek a hivő emberek -
#1803 az sok?:) nem néztem, nem is tudom hol kell:) vagy hol lehet -
#1802 Fiuk erre ott van a klánforum :) -
#1801 rá ér még a flém , jön az magától nem kell siettetni , de míg nincs játék nincs min hajba kapni!
Lehet ,hogy tényleg kéne egy kis flém -
#1800 LOL nézted az üzeneteid számát?? 666 -
#1799 -
#1798 flémeljük már tele ezt a forumot foci managger dolgokkal:) -
#1797 majd mielött jáccunk:) -
#1796 a szerverem még mindig üzemel ha gondolod... -
#1795 simán:) majd szerintem ujra letöltöm rolad, kellett a hely:) -
haxoror #1794 thx :D -
#1793 Azért én drukkolok,hogy elinduljon -
haxoror #1792 Idővel kell majd új kártya, ez biztos de bebaszna ha pont a BF2 lenne az a játék ami elsőként nem indul el vele -
#1791 jó is az a cm3... jó rég játszottunk vele Hatt.:)
Még meg van a Barca-Real mentésünk. Ha lesz egy kicsit több időm folytatjuk? -
#1790 Tehát szerintem elengedhetetlen az 1.4-es shader támogatás.De majd kiderül -
#1789 hát nem tudom.Én megnéztem a neten és az volt odaírva,hogy az 1.3-as shadereket támogatja(valaki javítson ki ha tévedek!) És mindenhol az van min confognak írva,hogy 128 MB video card with 1.4 shader support!! -
haxoror #1788 Én azért amit csak tudok kihajtok a gépből látvány terén :) -
haxoror #1787 Memoriából se ártana legalább dupla ennyi de a kártya miatt nem aggódom mert el kell futnia rajta, ha a titanium szériát kihagyják a supported listából egy csomó potenciális gamert zárnak ki -
#1786 Itt csak a videókártya a problémás,mert ha jól tudom a Gef4 titanium csak az 1.3-as shadereket támogatja! Enélkül meg szerintem nem fog menni a bf2,mert nagyon írják mindenhol,hogy "support 1.4 shader!!" -
#1785 ja a másik hogy akár hogy fut én igyis alacsony graff beállitással nyomom:)
még 1 hír: a bf42 nekem ugy szaggatot mint még soha semmi -
haxoror #1784 AMD 2500+
GeForce4Ti128
512ram -
#1783 a bfv nem olyan gépigényes, csak a netes része szar... nekem bfv faszán akadás nélkül fullon megy... szingliben...
pedig nem 1 nagy a vasam -
haxoror #1782 Itt most egy kis kavarodás van mert én nem mondtam semmit az eredeti gamárol csak azt hogy fejleszteni fogom a gépemet hogy jobban menjen majd rajta :)
Természetesen én is a vasra gyúrok először és az orig game csak majd azután. -
#1781 az is fasza:) jah Championship manager 3nál volt még anno egy olyan hogy lepasswordöztöem, nemtom minek láma voltam és aszittem kötelező:)
na egy idő után elfelejtette elfogadni a jelszavam:) akkoriban a Dortmundal nyomtam és épp kezdtem megszoritani a Bayernt:)
cumi:) -
#1780 milyen vasad van? -
#1779 Ideje mindig van a fejlesztésnek. Kérdés, hogy az eredeti gém megvásárlása mellett ki tudja ezt megtenni!!! -
haxoror #1778 A BF42 fullmaxon megy a gépemen a BFV mediumon a BF2 meg legfeljebb ultralown amíg nem lesz pénz fejleszteni de van jónéhány ember aki csak azért nem állt át BFV-re mert nem bírta a gépe, hát itt az ideje a fejlesztésnek mert gondolom nem a BF42-vel akarnak ők se örökké játszani :) -
#1777 Nálam ilyen még régen volt amikor kb fél évig nyomtam egy gyík csapattal és felfuttattam őket 800000. ligából és sztárcsapatot csináltam belőle. Aztán egyszer mentés alatt lefagyott a gépem. Mentés persze betölthetetlen lett és elszált fél éves melóm. Aszittem kettéharapom a szék karfáját. Azóta felváltva mentek 2 fileba ;)) -
#1776 Championship Manager rulez!
Bayern München rulez!
Offtopic rulez!
:)) -
#1775 hehe:) Magyar teammel nem nyomtam, én az Ajaxal probáltam szerencsét, iszonyat teamem lett! egyik este elmentettem másnap mikor mentem melozni eltünt a mentés... mintha még nem is játszottam volna vele... -
#1774 elkerülhetetlen de nem 1 játék miatt és nem azon nyomban:) biztos szivszélütés érne ha nem futna a gépmen én meg kidobtam 12 db ezrest... -
#1773 Ezt hívják mázlinak..... -
#1772 lol micsoda véletlen :D Fradival. Az nemzetközi szinten kihívás :)) -
#1771 Ebbe van valami,de az én gépem túl van a min configon.Én emiatt nem aggódom
-
#1770 nekem is az van meg eredetiben
Football manager rula:) azt agyaltam meg kishijján:) melyik teammel nyomod? -
haxoror #1769 "Gépetfejlesztek, tehát vagyok."
Jön egy csomó más cucc is ami zabálja a vasat ezért ez elkerülhetetlen -
haxoror #1768 LOL -
#1767 Ja igen még egy valami ami marhafontos lehet. Nem tudhatod, hogy a gépeden hogy fog menni(kivéve ha nem NASAtól vásároltad a gépet). Nincs is szarabb mint egy eredeti gém amit nagy izgalommal bont az ember, betesz és telepítésnél hibát ír vagy csak simán szaggat mint barom... Ez nemkicsit dühítő és akkor szaladgálhacc új hardwareért. :( Warezos verzió épp ezért is jó ugyebár, hogy TESZTELD a gémet és ne az éles csontúj gyári gémen szívjál nagyokat... -
#1766 Ne tedd ezt velem