172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#2447 köszi -
#2446 Na akkor tegnap kijöt egy hir miszerint e-héten aki jelentkezet az EA bf-es hirlevelére az kapni fog egy rakat hirt és 2 új videot. Az egyik az egy a játékon belül készült a másik pedig az egyik játékfejlesztövel.
Ezt már manson már kihirezte csak ha valaki nem igazán tud angolul ;)
ea.com -
#2445 reggelt -
#2444 Pálinkás jó reggelt neked is -
#2443 Jó reggelt mindenkinek.
-
#2442 :DDDD -
#2441 jaja akartam mondani csak lehagytam -
#2440 Köszi az infot akkor is -
#2439 Tudjuk -
#2438 Frissült a BF2 HIVATALOS HONLAP
bf2.com -
#2437 -
#2436 hö! -
#2435 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ kétszer rakta ki LOL
-
#2434 Battlefield Találkozó VI.
2005. január 19. - BurnBaby | Battlefield 1942 hírek
Február 19-én, szombaton 18 órai kezdettel megrendezésre kerül az 6. Battlefield találkozó. A helyszín ismét a Báró étterem és klub (1136 Budapest, Pannónia u. 18.) pincehelysége, ahol októberben találkoztunk. Szokás szerint szeretettel várunk minden Battlefield rajongót, aki szeretne kultúráltan, jó hangulatban eltölteni egy estét azokkal az emberekkel akikkel nap mint nap játszik a neten keresztül - legyen bár BF42, DC vagy BFV vagy leendő BF2 játékos :)
A találkozó remek alkalmat teremt arra is, hogy átadjuk a II. Magyar Desert Combat Bajnokság leendő győztesének a kiharcolt kupát, résztvevőinek pedig az emlékplakettet, amelyet a battlefield.hu stábja biztosít.
Kérem, hogy mindenki, aki el kíván jönni jelezze részvételét (regisztrált, bejelentkezett felhasználóként a bal oldali menűben, felhasználó adatok alatt). Bővebb infot a tovább gombra, az eddig jelentkezett játékosokat pedig bal oldalon a feliratkozás/leiratkozás gomb felett lévő jelentkezettek listájára kattintva találtok. Gyertek minél többen!
A buli helyszíne 1 utcányira van az Astoriától, szóval elég könnyen megközelíthető, de az egyszerűség végett térképet is mellékeltünk. A terem légkondicionált, 100+ férőhelyes, 10-10 fős asztalokkal.
A fogyasztást a pultnál kell rendezni akkor, amikor kikéred az italod, ha pedig az asztalnál rendeltél, akkor amikor a pincér megérkezik szíved vágyával. A múltkori bulihoz hasonlóan ismét egy kedvezményes árakat biztosító, szűkített ital- és étlappal várnak minket.
A nyitvatartás rugalmas, amíg van érdemi közönség nem dobnak ki minket :)
Bf Tali -
#2433 Battlefield Találkozó VI.
2005. január 19. - BurnBaby | Battlefield 1942 hírek
Február 19-én, szombaton 18 órai kezdettel megrendezésre kerül az 6. Battlefield találkozó. A helyszín ismét a Báró étterem és klub (1136 Budapest, Pannónia u. 18.) pincehelysége, ahol októberben találkoztunk. Szokás szerint szeretettel várunk minden Battlefield rajongót, aki szeretne kultúráltan, jó hangulatban eltölteni egy estét azokkal az emberekkel akikkel nap mint nap játszik a neten keresztül - legyen bár BF42, DC vagy BFV vagy leendő BF2 játékos :)
A találkozó remek alkalmat teremt arra is, hogy átadjuk a II. Magyar Desert Combat Bajnokság leendő győztesének a kiharcolt kupát, résztvevőinek pedig az emlékplakettet, amelyet a battlefield.hu stábja biztosít.
Kérem, hogy mindenki, aki el kíván jönni jelezze részvételét (regisztrált, bejelentkezett felhasználóként a bal oldali menűben, felhasználó adatok alatt). Bővebb infot a tovább gombra, az eddig jelentkezett játékosokat pedig bal oldalon a feliratkozás/leiratkozás gomb felett lévő jelentkezettek listájára kattintva találtok. Gyertek minél többen!
A buli helyszíne 1 utcányira van az Astoriától, szóval elég könnyen megközelíthető, de az egyszerűség végett térképet is mellékeltünk. A terem légkondicionált, 100+ férőhelyes, 10-10 fős asztalokkal.
A fogyasztást a pultnál kell rendezni akkor, amikor kikéred az italod, ha pedig az asztalnál rendeltél, akkor amikor a pincér megérkezik szíved vágyával. A múltkori bulihoz hasonlóan ismét egy kedvezményes árakat biztosító, szűkített ital- és étlappal várnak minket.
A nyitvatartás rugalmas, amíg van érdemi közönség nem dobnak ki minket :)
Bf Tali -
#2432 :DDDD -
#2431 skiper majd a joenál leszek ma úgyhogy majd felváltva fogounk nála játszani Majd akkor délután gyere poezni!! -
#2430 -
#2429 Nekem már csak 2 hónap! :D -
#2428 Vagy inkább még két hónap? -
#2427 Vidámabb téma: Már csak két hónap és megjelenik -
#2426 Ja rohadék MSN -
#2425 nem eleg h leall, de aznap vissze se jott.... -
#2424 -
#2423 Huu de megutáltam az a rohadt MSN-t dumálok vagy 3 emberrel és leál na mondom kabbe :D
-
#2422 Egy ideig nekem se volt jó az MSN -
#2421 Ja az igaz:D -
#2420 -
#2419 ICQ és TRILLIAN rulez -
#2418 QRVA MSN UUUTÁLOM -
#2417 Mindenki mondja hogy mi lesz itt akkor hogyha kijön a játék...Hát sztem nagy pangás mert KI AZ A HÜLYE AKI SG-RE ÍR AHELYETT HOGY JÁTSZANA? -
#2416 Lehet azért mert ő már BF2-zik -
#2415 Nem tudom ritkán látni a bfv-s szervereken. -
#2414 Miért kérdezted? -
#2413 és ő ki? -
#2412 Bandew :) -
#2411 zZzZzZ
ki itt az admin? -
#2410 Hát figyi mennék poézni elhiheted csak NINCS SZERVER -
#2409 Gerroniimoo!!!! :)
ma este 8kor war van DC-ben, de ha vége és van időm/kedvem mek poezni ha ráértek :) -