172092
  • Mr Manson
    köszi
  • uHs Gerzson
    Na akkor tegnap kijöt egy hir miszerint e-héten aki jelentkezet az EA bf-es hirlevelére az kapni fog egy rakat hirt és 2 új videot. Az egyik az egy a játékon belül készült a másik pedig az egyik játékfejlesztövel.
    Ezt már manson már kihirezte csak ha valaki nem igazán tud angolul ;)

ea.com
  • Mr Manson
    reggelt
  • uHs Gerzson
    Pálinkás jó reggelt neked is
  • TLD Robi
    Jó reggelt mindenkinek.
  • Skiper
    :DDDD
  • TDC Geronimo
    jaja akartam mondani csak lehagytam
  • uHs Gerzson
    Köszi az infot akkor is
  • TDC Geronimo
    Tudjuk
  • Mr Manson
    Frissült a BF2 HIVATALOS HONLAP
    bf2.com
  • TDC Geronimo
  • Skiper
    hö!
  • uHs Gerzson
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ kétszer rakta ki LOL
  • uHs Gerzson
    Battlefield Találkozó VI.
    2005. január 19. - BurnBaby | Battlefield 1942 hírek

Február 19-én, szombaton 18 órai kezdettel megrendezésre kerül az 6. Battlefield találkozó. A helyszín ismét a Báró étterem és klub (1136 Budapest, Pannónia u. 18.) pincehelysége, ahol októberben találkoztunk. Szokás szerint szeretettel várunk minden Battlefield rajongót, aki szeretne kultúráltan, jó hangulatban eltölteni egy estét azokkal az emberekkel akikkel nap mint nap játszik a neten keresztül - legyen bár BF42, DC vagy BFV vagy leendő BF2 játékos :)

A találkozó remek alkalmat teremt arra is, hogy átadjuk a II. Magyar Desert Combat Bajnokság leendő győztesének a kiharcolt kupát, résztvevőinek pedig az emlékplakettet, amelyet a battlefield.hu stábja biztosít.

Kérem, hogy mindenki, aki el kíván jönni jelezze részvételét (regisztrált, bejelentkezett felhasználóként a bal oldali menűben, felhasználó adatok alatt). Bővebb infot a tovább gombra, az eddig jelentkezett játékosokat pedig bal oldalon a feliratkozás/leiratkozás gomb felett lévő jelentkezettek listájára kattintva találtok. Gyertek minél többen!

A buli helyszíne 1 utcányira van az Astoriától, szóval elég könnyen megközelíthető, de az egyszerűség végett térképet is mellékeltünk. A terem légkondicionált, 100+ férőhelyes, 10-10 fős asztalokkal.

A fogyasztást a pultnál kell rendezni akkor, amikor kikéred az italod, ha pedig az asztalnál rendeltél, akkor amikor a pincér megérkezik szíved vágyával. A múltkori bulihoz hasonlóan ismét egy kedvezményes árakat biztosító, szűkített ital- és étlappal várnak minket.

A nyitvatartás rugalmas, amíg van érdemi közönség nem dobnak ki minket :)

Bf Tali
  • uHs Gerzson
    Battlefield Találkozó VI.
    2005. január 19. - BurnBaby | Battlefield 1942 hírek

Február 19-én, szombaton 18 órai kezdettel megrendezésre kerül az 6. Battlefield találkozó. A helyszín ismét a Báró étterem és klub (1136 Budapest, Pannónia u. 18.) pincehelysége, ahol októberben találkoztunk. Szokás szerint szeretettel várunk minden Battlefield rajongót, aki szeretne kultúráltan, jó hangulatban eltölteni egy estét azokkal az emberekkel akikkel nap mint nap játszik a neten keresztül - legyen bár BF42, DC vagy BFV vagy leendő BF2 játékos :)

A találkozó remek alkalmat teremt arra is, hogy átadjuk a II. Magyar Desert Combat Bajnokság leendő győztesének a kiharcolt kupát, résztvevőinek pedig az emlékplakettet, amelyet a battlefield.hu stábja biztosít.

Kérem, hogy mindenki, aki el kíván jönni jelezze részvételét (regisztrált, bejelentkezett felhasználóként a bal oldali menűben, felhasználó adatok alatt). Bővebb infot a tovább gombra, az eddig jelentkezett játékosokat pedig bal oldalon a feliratkozás/leiratkozás gomb felett lévő jelentkezettek listájára kattintva találtok. Gyertek minél többen!

A buli helyszíne 1 utcányira van az Astoriától, szóval elég könnyen megközelíthető, de az egyszerűség végett térképet is mellékeltünk. A terem légkondicionált, 100+ férőhelyes, 10-10 fős asztalokkal.

A fogyasztást a pultnál kell rendezni akkor, amikor kikéred az italod, ha pedig az asztalnál rendeltél, akkor amikor a pincér megérkezik szíved vágyával. A múltkori bulihoz hasonlóan ismét egy kedvezményes árakat biztosító, szűkített ital- és étlappal várnak minket.

A nyitvatartás rugalmas, amíg van érdemi közönség nem dobnak ki minket :)

Bf Tali
  • Skiper
    :DDDD
  • TDC Geronimo
    skiper majd a joenál leszek ma úgyhogy majd felváltva fogounk nála játszani Majd akkor délután gyere poezni!!
  • TDC Geronimo
  • Joe004
    Nekem már csak 2 hónap! :D
  • TDC Geronimo
    Vagy inkább még két hónap?
  • TDC Geronimo
    Vidámabb téma: Már csak két hónap és megjelenik
  • TDC Geronimo
    Ja rohadék MSN
  • Bercy #2425
    nem eleg h leall, de aznap vissze se jott....
  • TDC Geronimo
  • uHs Gerzson
    Huu de megutáltam az a rohadt MSN-t dumálok vagy 3 emberrel és leál na mondom kabbe :D
  • TLD Robi
    Egy ideig nekem se volt jó az MSN
  • TLD Robi
    Ja az igaz:D
  • TDC Geronimo
  • Mr Manson
    ICQ és TRILLIAN rulez
  • TDC Geronimo
    QRVA MSN UUUTÁLOM
  • TDC Geronimo
    Mindenki mondja hogy mi lesz itt akkor hogyha kijön a játék...Hát sztem nagy pangás mert KI AZ A HÜLYE AKI SG-RE ÍR AHELYETT HOGY JÁTSZANA?
  • TDC Geronimo
    Lehet azért mert ő már BF2-zik
  • uHs Gerzson
    Nem tudom ritkán látni a bfv-s szervereken.
  • TDC Geronimo
    Miért kérdezted?
  • Mr Manson
    és ő ki?
  • uHs Gerzson
    Bandew :)
  • Mr Manson
    zZzZzZ
    ki itt az admin?
  • TDC Geronimo
    Hát figyi mennék poézni elhiheted csak NINCS SZERVER
  • Skiper
    Gerroniimoo!!!! :)
    ma este 8kor war van DC-ben, de ha vége és van időm/kedvem mek poezni ha ráértek :)
  • Skiper