172092
  • Mr Manson
    Ha igy sem adnak ki demot, akkor egy nagy szar a DICE meg az EA
  • Mr Manson
    én megmondtam
  • haxoror
    Persze így is csúszik :(
  • TDC Geronimo
    Hogyaza jó kurva anyjukat
  • haxoror
    This is what happens when unproffessional sources and news peeps arent carefull with information that is given. Planet battlefield gave the first part of the conversation which was "Pushed back to fiscal 2006." Due to both of these departments giving part of the story they failed to report that the rest of the sentance revealed "fiscal 2006 as april - june 2005." This was a huge piece of information that could have kept many gamers from getting pissed and lead to more rumors and unneeded aggitation. You might want to revamp your story on the main page Homer. Everyone makes mistakes. God knows I've made plenty. ;)

2005 :)
  • Mr Manson
    A szokásos negyedévi pénzügyi jelentéssel együtt az EA vezetői egy sajtókonferenciát is tartottak, mely főként a cég üzleti terveire koncentrált. Azonban azt az apróságot is megjegyezték, hogy a Battlefield 2 márciusi megjelenését elhalasztották a 2006-os pénzügyi évük első negyedévére (április-június).

http://hardwired.hu/
  • Mr Manson
    2006?
  • Rafia
    Aztán nehogy én legyek a hibás...
    rossz hír
  • Skiper
    látod, mondom, hogy beérek:D
    (9re kell beérni, és 8:30kor kell indulnom, hogy 9 órára ott legyek! ;)
  • Skiper
    fákk ju :DDDD
    amugy első óra matek bakker és mult héten se értem rá be de bakker az múlt hét volt szóval én rendes fiú vagyok:DDDD
  • TDC Geronimo
    Amúgy meg ha írnátok is dogát nem tök mind1....úgy is elaludnál és nem érnél be
  • Skiper
    :DDDD
  • TDC Geronimo
    Nem is 1*
  • uHs Gerzson
    Lehet hogy neki régen ez történt meg csak nem tanult rá :D
  • Skiper
    mivah?! :D:D:D:D
  • TDC Geronimo
  • Skiper
    én azt álmodtam, hogy holnap matematika dolgozatot írunk. de nem így van, holnap nem írunk matematika dolgozatot!! !!
  • TDC Geronimo
  • Mr Manson
    Idevág:

Nem rövid huza-vona után végülis az Electronic Arts került ki győztesen a tavaly november 15-én kezdődött felvásárlási folyamatból. A Digital Illusions CE, közismertebb nevén DICE 18,9%-a már korábban a világ legnagyobb kiadójának birtokában volt, mostmár azonban 59,8%-ot birtokol belőle. A tranzakcióra január 27-én kerül sor, addig már azonban nem változnak nagyon a dolgok... legalábbis nincs rá sok esély.

gamestar.hu
  • PlaTina512
    "Baszki most olvasom az interjút...az egyikbe azt írják hogy könnyű lesz a helivezetés...a másikba azt hogy nehéz Akkor most mi van?"
    Nem is lesz heli... :Ð
  • TDC Geronimo
    Nincs min. !! 2 hónap és kész
  • Mr Manson
    min. 2hónap
  • TDC Geronimo
    ja...csak már látnám
  • Mr Manson
    majd meglátjuk 1x
  • TDC Geronimo
  • uHs Gerzson
    Azt hogy majd hiszem ha láttom vazzeg :D
  • TDC Geronimo
    Baszki most olvasom az interjút...az egyikbe azt írják hogy könnyű lesz a helivezetés...a másikba azt hogy nehéz Akkor most mi van?
  • TDC Geronimo
    aha
  • Mr Manson
    mármint mit? hogy nem lesz demo 30.a elött?
  • TDC Geronimo
    Na ugye megmondtam
  • uHs Gerzson
    Kár lenne érte mivel a bf42-höz a játék elöt már kijöt a single és a multi :(
  • Joe004
    Majd kiderül! De többször mondták is, hogy akarnak!
  • Mr Manson
    Hivatalos forrásból származió információk szerint két hónap választ el minket a Battlefield 2 megjelenésétől, március végére tehető ugyanis a DICE háborús szériájának legújabb felvonása. Megerősíteni ugyan sem a kiadó, sem a fejlesztőstúdió nem kívánta a hírt, ám az első negyedéves megjelenésre már korábban is több előjel utalt. Az viszont már biztosnak tűnik, hogy a debütálás előtt nem kapunk demonstrációt, legalábbis a DICE többször is megerősítette ezen szándékát.

576.hu
  • TDC Geronimo
    Az amit majd kapunk a a hírlevéllel együtt!
  • Mr Manson
    milyen video?
  • TDC Geronimo
    Huh ez az új videó...... Nem semmi lesz,ahogy azt a kis képből látni lehet
  • TLD Robi
    Na megvanRemélem hamar megjönnek azok a videók
  • TLD Robi
    Kettő E-mail címet kell megadni?
  • Mr Manson
    már megvan
  • TLD Robi
    Na megyek föliratkozni.