172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#2487 Ha igy sem adnak ki demot, akkor egy nagy szar a DICE meg az EA -
#2486 én megmondtam -
haxoror #2485 Persze így is csúszik :( -
#2484 Hogyaza jó kurva anyjukat -
haxoror #2483 This is what happens when unproffessional sources and news peeps arent carefull with information that is given. Planet battlefield gave the first part of the conversation which was "Pushed back to fiscal 2006." Due to both of these departments giving part of the story they failed to report that the rest of the sentance revealed "fiscal 2006 as april - june 2005." This was a huge piece of information that could have kept many gamers from getting pissed and lead to more rumors and unneeded aggitation. You might want to revamp your story on the main page Homer. Everyone makes mistakes. God knows I've made plenty. ;)
2005 :) -
#2482 A szokásos negyedévi pénzügyi jelentéssel együtt az EA vezetői egy sajtókonferenciát is tartottak, mely főként a cég üzleti terveire koncentrált. Azonban azt az apróságot is megjegyezték, hogy a Battlefield 2 márciusi megjelenését elhalasztották a 2006-os pénzügyi évük első negyedévére (április-június).
http://hardwired.hu/ -
#2481 2006? -
Rafia #2480 Aztán nehogy én legyek a hibás...
rossz hír -
#2479 látod, mondom, hogy beérek:D
(9re kell beérni, és 8:30kor kell indulnom, hogy 9 órára ott legyek! ;) -
#2478 fákk ju :DDDD
amugy első óra matek bakker és mult héten se értem rá be de bakker az múlt hét volt szóval én rendes fiú vagyok:DDDD -
#2477 Amúgy meg ha írnátok is dogát nem tök mind1....úgy is elaludnál és nem érnél be -
#2476 :DDDD -
#2475 Nem is 1* -
#2474 Lehet hogy neki régen ez történt meg csak nem tanult rá :D -
#2473 mivah?! :D:D:D:D -
#2472 -
#2471 én azt álmodtam, hogy holnap matematika dolgozatot írunk. de nem így van, holnap nem írunk matematika dolgozatot!! !! -
#2470 -
#2469 Idevág:
Nem rövid huza-vona után végülis az Electronic Arts került ki győztesen a tavaly november 15-én kezdődött felvásárlási folyamatból. A Digital Illusions CE, közismertebb nevén DICE 18,9%-a már korábban a világ legnagyobb kiadójának birtokában volt, mostmár azonban 59,8%-ot birtokol belőle. A tranzakcióra január 27-én kerül sor, addig már azonban nem változnak nagyon a dolgok... legalábbis nincs rá sok esély.
gamestar.hu -
#2468 "Baszki most olvasom az interjút...az egyikbe azt írják hogy könnyű lesz a helivezetés...a másikba azt hogy nehéz Akkor most mi van?"
Nem is lesz heli... :Ð -
#2467 Nincs min. !! 2 hónap és kész -
#2466 min. 2hónap -
#2465 ja...csak már látnám -
#2464 majd meglátjuk 1x -
#2463 -
#2462 Azt hogy majd hiszem ha láttom vazzeg :D
-
#2461 Baszki most olvasom az interjút...az egyikbe azt írják hogy könnyű lesz a helivezetés...a másikba azt hogy nehéz Akkor most mi van? -
#2460 aha -
#2459 mármint mit? hogy nem lesz demo 30.a elött? -
#2458 Na ugye megmondtam -
#2457 Kár lenne érte mivel a bf42-höz a játék elöt már kijöt a single és a multi :( -
#2456 Majd kiderül! De többször mondták is, hogy akarnak! -
#2455 Hivatalos forrásból származió információk szerint két hónap választ el minket a Battlefield 2 megjelenésétől, március végére tehető ugyanis a DICE háborús szériájának legújabb felvonása. Megerősíteni ugyan sem a kiadó, sem a fejlesztőstúdió nem kívánta a hírt, ám az első negyedéves megjelenésre már korábban is több előjel utalt. Az viszont már biztosnak tűnik, hogy a debütálás előtt nem kapunk demonstrációt, legalábbis a DICE többször is megerősítette ezen szándékát.
576.hu -
#2454 Az amit majd kapunk a a hírlevéllel együtt! -
#2453 milyen video? -
#2452 Huh ez az új videó...... Nem semmi lesz,ahogy azt a kis képből látni lehet -
#2451 Na megvanRemélem hamar megjönnek azok a videók -
#2450 Kettő E-mail címet kell megadni? -
#2449 már megvan -
#2448 Na megyek föliratkozni.