172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#2527 ;) -
#2526 Huh de sokat írtatok Nembaj elolvastam és azt kell mondanom....IGAZATOK VAN -
#2525 Na arra várhatunk ! Szerintem még el se kezdték csinálni!! -
#2524 :DDDD -
haxoror #2523 Kegyetlen! Ördögi!
Benne vagyok! -
#2522 Battlefield Conversion -t adnák ki akkor most legalább! -
#2521 örülj neki ha kiadják egyáltalán -
#2520 és egy csomó horgas orral heheheheheeh.
amikre rajzolok vért piros szinnel
bocs de kicsit felment bennem a pumpah :) -
#2519 mindjá be is teszek a bf2 banner helyére egy vörös "fákk-íjé" feliratot egy szép nagy adag kakikupaccal :DDDD (vicc) -
#2518 ugye ugye... horgas orrú sz*rból faragott banda..... -
#2517 -
#2516 Ja az király! Roger That BB :D ! Amúgy meg tényleg valami Izraeli patkány lehet az igazgató Skiper :D ! -
#2515 a dyna balster nagyon jo jatek. a mai napig verre meno csatakat vivunk haverokkal ;) -
#2514 mély tisztelettel kérem, h kicsit vegyetek vissza az anyázós, egyebelős részből. felháborgással hajrá, nyelvezettel szelíden :) -
#2513 szvsz azt a 2-3 hónapot kibírja mindenki.
pl. ott a tetris, dyna blaster... -
#2512 A kurv@ @nyukat ejtsék teherbe!
Szinte éreztem, hogy nem lesz ez olyan sima ügy! -
#2511 fogadjunk, hogy egy nagy orr a vezérigazgatója -
#2510 zsidó ea -
#2509 De ezért most bele kell rakniuk mindent amit ígértek!
Követelések:
1,120 játékos!
2,Klánjelzések!
3,Kötélen való leereszkedés!
4,Több szétlőhető tereptárgy!
5,Javítsák ki tökéletesre a közelharcot!
6,max 10 nagyobb bugot elengedünk talán :D !
7,És persze jelenjen meg tavasszal!
Mert ha nem teljesítik: Lopok 1 kombi ladát tele rakom C4 el, szembe állítom az EA székházzal, kikötöm a kormányt és rádobok 1 téglát a gázpedálra! -
#2508 ezzel kompenzal az EA? mert ugye szegénynek csökken a bevétele. szomoru.
de sok mindent vár akkor tőle ha képes volt a DICEből még venni soksok részvényt -
#2507 Fuck már nem tudok írni! :D -
#2506 Nem lábád a fejét hogy meg ne sántukjon !!!!!!!!!!!!! -
peter31 #2505 Mondjuk erre komoly sansz van... -
#2504 höhö :DDDD -
#2503 én nem szeretem most annyira az electronic arcot :| -
#2502 hát a doom3 kijött júliusban:D -
#2501 DOBJUK MEG HÓGOLYÓVAL RAFIA LÁBÁT!!!! -
#2500 Nos az én véleményem az, h 2005 április, júniust írnak.. ebből az következik h elvileg júniusban kiadnák, de mivel nyáron nem adnak ki játékot, ezért csak október lesz belőle! Majd figyeljétek meg! -
Rafia #2499 -
#2498 Ja bocs ez nem ment neked csak az EA-nek :)
-
#2497 FUCK YOU FUCKEN FUCK -
haxoror #2496 Az egészről Rafia tehet, ő hozta a hírt! Verjük meg! -
#2495 Na jó hír fogad ma itthon :( ! Mocskos EA ez azért van mert megvette a részvényeket tuti! Baszodna meg összes rohadt bankár! -megyek terroristának iraq ba meg Iránba! Az első dolgom az lessz, hogy 1 c4 el megrakott kocsit beállítok az Ea főhadiszálásának előcsarnokába! A második meg az, hogy az összes Diceos halántékához 1 odanyomok 1 ak47 et! És ha nem dolgoznak gyorsabban lelövöm őket ! -
#2494 Legalább a POE-ból jön ki februárban egy frissebb verzió. Azok legalább betartják amit mondanak -
#2493 Ja -
#2492 Én maradok a POE-nél -
#2491 ja
bf.hu-n megelüztél -
Rafia #2490 A tanulságot levonhatja mindenki. Marketingeseknek nem elhinni semmit, a DICE csak dolgozzon szorgalmasan. Előrendeléseket gyorsan leállítani, hisztériát fékezni. Demo vagy full után lehet örülni (ill. sokkal kisebbet csalódni). Addig is mindenki jáccon forgattenhópot. -
#2489 Tudod mit....kapják be és kész -
haxoror #2488 Akkor mégegyszer hogy tiszta legyen, a 2006-os financiális év az EA-nál 2005 áprilisában kezdődik, azért tolhatták el a megjelenést hogy a Q1 mérlegük az eladások miatt kurva jó legyen.
Most tavasszal jön a game.