172092
  • Skiper
    huzz anyádba, LETKZLAK KISKÖCSÖG! >D
  • TDC Geronimo
    Ezt ne nekünk mond! Hanem azoknak akik ide néha betévednek és osszák az észt arról hogy mi jó és mi nem!
  • BurnBaby
    nah még most szólok meow csak mértékkel public
    (a szemét stimmel)
    ,)
  • Me0w
    Jo reggelt neked is noname baratom
  • Me0w
    De addig a faszert kell szetoffolni ezt a szart?
  • Nahar
    Nem értem mit kell kötözködni,meg egymást osztani!
    Ja meg a játékról semmi újjat már nem lehet írni...csak ha majd kijön,ahogy Haxoror mondta akkor lehet írni warrol,serverről,meg mittom én miről!
  • TDC Geronimo
    Én láttam.....olvastam...de akkor is...akik itt írnak azok többsége nem "public szemet" ahogy te fogalmaztál!!! Nagyon is sokat tettek a bf társadalomért!
  • Joe004
    Itt 1edül ti vagytok a public szemét csak úgy szólok, jó reggelt!
  • Nahar
    Jesszus mennyi idióta ember kerül erre a topicra...
  • Me0w
  • Nem3sis At Work
    Amugyis menni keszultem letelt a muszak. :-)
  • TDC Geronimo
    "public szemet" azért sztem jól válogasd meg kinek és mit mondassz!!!
  • TDC Geronimo
    nabazz..kiteszem a lábam fél órára és ez megy itt :D
  • Me0w
    Nemesis, hagyd oket, az osszes ilyen kis iq5 emberbol lesz a public szemet :D Akik feljonnek 10 percre, lelonek 3 csapattarsat, vagy a felszallas kozben nekimennek 5 tarsnak meg 3 jarmunek :D Ilyenek is kellenek, lesz kin gyakorolni :)))
  • Ahhoj
    akkor meg bénán csinálod
  • Ahhoj
    csak az első felét szántam neked :)
    (meg majd megtanuljátok jól bf.hu jó!!!) :DD

(amúgy persze nem zavar, ha vki másolgatja onnan az írásaimat, de annyit elvárok cserébe, hogy egyszer tüntesse fel hogy http://www.battlefield.hu , másszor meg azt hogy Ahhoj ;) )
  • Skiper
    tudom, hogy mire megy, de én élvezem a vitákat :) elvégre ez egy fórum
  • Ahhoj
    te meg minek foglalkozol vele? főleg így? épp ezért cisnálja :)
    szivasd meg és vagy ne szólj hozzá vagy érts vele egyet, mint én :DD
  • Joe004
    Ne nekem mond!
  • Skiper
    kurvára nem az érdeklődésemet keltetted föl, simán berágtam rád, egyszerű.
    mégis mit akarsz itt? nevelni a társaságot? mire jó ez? hülye vagy?!
  • Ahhoj
    cikket mint olyant nem teszek be egy az egyba, max linket, ugyanazért, amiért képet, mert szerintem elrontja ennek az oldalnak a kinézetét :)

amúgy meg ki mondta hogy szabadon terjeszthető az én szellemi termékem? HE? legközelebb odaírom kopirájt meg minden!!! :))))
    (tényleg nem lenne célszerűbb egy link? :( )
  • Nem3sis At Work
    akinek nem inge nem veszi magara.
  • Nem3sis At Work
    pedig nekem pont ugytunt a valaszaidbol hogy felkeltettem erdeklodesed.
  • Joe004
    Nem3sis At Work te meg menj innen a francba nem kiváncsi rád senki!
  • Ahhoj
    a kor még stimmelne is, de az iq is ott körül lesz!

Üdvözlettel:
    [Iq level 10] Ahhoj
  • Skiper
  • Joe004
    Má nem azért de, hogy jön ide az Americas Army LOL! :D
    Ahhoj máskor ide is tedd be hamarább mint wermo :) !
  • Skiper
    tényleg nem veszed észre, hogy nem érdekelsz senkit? :)
  • wermo
  • wermo
    Aki újonc és most szerette meg :)

Kasztok
    2005. február 20. - Ahhoj | Battlefield 2 hírek

A minap látott napvilágot a hivatalos Battlefield 2 oldalon egy részletesebb leírás az amerikai kasztokat, járműveket és fegyvereket illetően. Kezdésként álljanak itt a kasztok, a másik két kategória is hamarosan jön!

Mesterlövész

Mesterlövészként gyorsan tudsz mozogni, de a halhatatlansághoz vezető utat a rejtőzködés jelenti. Álcázó ruhában észrevétlen maradhatsz egy eldugott helyen, így igen nagy távolságból csökkentve az ellenség létszámát. Vagy kússz a magas fűben, és helyezz el klémorokat a gyanútlan gyalogság számára! Az akna akkor robban, mikor a közelébe megy valaki, szóval helyezd el, és siess onnan.
    Fegyverek: kés, hangtompítós pisztoly, mesterlövész puska, kézigránát, klémor.

Rohamosztagos

Minden támadó csapat lényege. A rohamosztagosok komoly tűzerőt képviselnek magas fokú mobilitással párosítva. Erejét a gépfegyver/gránátvető kombó, illetve a puska automata és félautomata módja jelenti. Félautomata módban értelemszerűen lasabban lehet lőni, viszont cserébe lényegesen nagyobb pontosságot lehet vele elérni. A gránátvető használata furcsa lehet, ezért inkább gyakorolj mielőtt élesben használnád. Ha úgy találod körbevettek, használd a füstgránátot a visszavonuláshoz.
    Fegyverek: kés, pisztoly, gépfegyver, gránátvető, füstgránát.

Tank-elhárító

A tank-elhárító rakéta rendelkezik a legnagyobb ütőerővel a kézi fegyverek közül. Irányíthatod is a rakétát kilövés után a célzókereszt mozgatásával. Ez nem csak a mozgó járművek ellen jön jól, hanem például amikor saroknál akarsz tüzelni. A géppisztolyoddal két módban lehet lőni: egyesével, nagyobb pontosság mellett, míg automata módban közelharcnál lesz nagyobb esélyed.
    Fegyverek: kés, pisztoly, géppisztoly, irányított tank-elhárító rakéta

Támogató egység

Mikor elfogy a lőszer, és már nincs semmi remény, akkor jön a támogató egység. Felbecsülhetetlen értékű, hogy lőszert tudsz biztosítani a csapat részére. Az óriási mennyiségű muníció cipelésének következménye, hogy nem a leggyorsabb katona a harcmezőn, de szerencsére a páncélnak köszönhetően némi védelmet élvez, míg hasalva pár komoly sorozatot lead a géppisztolyából. Továbbá automatikusan újratölti társai töltény készleteit, mikor vele egy járműben vannak.
    Fegyverek: kés, pisztoly, könnyű géppisztoly, kézigránát, töltényes táska.

Speciális egység

Gyors és halálos, a speciális alakulat katonái hangtompítós pisztollyal vannak felszerelve, megadva a lehetőséget az ellenfél likvidálásnak teljes észrevétlenség mellett. De ha zajt akarsz, a C4-es bombával menni fog. Helyezz el C4-et bárhol, és robbantsd amikor az ellenséges gyalogság arra jár, robbants vele hidakat, vagy egy járműre téve várj, míg az ellenfél köré gyűlik, és repíts a levegőbe mindent!
    Fegyverek: kés, hangtompítós pisztoly, gépkarabély, kézigránát, C4.

Mérnök

A csapatok a mérnökre támaszkodnak, akinek elsődleges feladata a járművek épségben tartása. Mérnökként számos járműben utazva minden közeli, saját járművet javít. Amilyen jó a különböző eszközök tatarozásban, olyan jó azok elpusztításában is. Egy jól elhegyezett akna, és a jármű teljesen megbénul vagy fel is robban. Helyezd ezeket az aknákat forgalmas utakra, de csak egy bucka mögé, vagy sarok környékére, és akkor a sofőr nem fogja észrevenni őket. Továbbá hidakat is tud javítani a saját csapat előnyére.
    Fegyverek: kés, pisztoly, shotgun, kézigránát, tank-elhárító akna, csavarkulcs.

Orvos

Az orvosok fő feladata a csapattársak gyógyítása és újraélesztése egészségügyi csomagok és defibrilátor segítségével. Egy csapattárs komoly sérülés esetén egy rövid ideig még feléleszthető lesz, mialatt meg mentheted az életét, ha időben oda érsz. Tartsd észben, hogy a defibrilátor elég nagy töltéssel tud rendelkezni ahhoz, hogy egy ellenséges gyalogost megölj vele. Továbbá egy jármű, amiben egy orvos utazik, mobil kórházzá változik, ugyanis gyógyít minden további utast és a közelben állomásozó szövetséges egységeket.
    Fegyverek: kés, pisztoly, géppuska, kézigránát, egészségügyi csomag, defibrilátor
  • wermo
    Ez nem BAttlefield 2 kép
  • wermo
    BOCCS HOGY NEM LINKELEM

Itt egy kép :

• wermo
    Haggyad gerzsont
  • Nem3sis At Work
    Sajnalom hogy igy faj nektek az igazsag.
  • TDC Geronimo
    :DDDDDDDDD
  • Skiper
    te is be akarod? ;DD
  • haxoror
    Nézz körül itt, rengeteg topic van még amit AZONNAL ellenőrizni kell!!!
    Lehet hogy OFFolnak benne vagy még az is lehet hogy spammelnek!!!
  • uHs Gerzson
    Mé neked az is van? :D
  • Skiper
    bekapod a kukimat?
  • TDC Geronimo
    Sztem ebbe a skálába egyedül te passzolsz bele