172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#4166 Ok...ezt majd megbeszéljük :D -
TS Zolly #4165 Ez csak a reklám helye. -
#4164 így van. -
TS Zolly #4163 Jogdij wazze jogdij! -
#4162 A te hozzászólásodat fogom belinkelni mindenkinek aki idetéved és ossza az észt -
#4161 NA VÉGRE EGY EMBER AKI ÉRTI MIRŐL IS VAN SZÓ -
TS Zolly #4160 Most csak ugy összefoglalom magamnak az olvasottakat.
Van ez a Battlefield2 topic. Játék ugyan még nincs, de ha már topic van, akkor páran feljönnek ide irogatni egymásnak mindenféle témáról. Lehet a téma bármi ami az eszükbe jut. Jól elvannak egymással, még a repülöket sem dobálják meg hogolyoval.
Néha-néha feltéved ide, nem a hangadókhóz tartozó user, és beszól a törzs iroknak. User vagy modi most ez nem lényeges. Na akko tovább töprengek. Ez az user vagy modi (tök mindegy) elvárja, hogy ezek a nagyszájú törzsirók ne irjanak vissza az észrevételére. De ezek a nagyszájú galád törzsirók, a Battlefield2 szoba B közepe ezt nem tolerálja. Kitőr a flém amiért az user modi(tökmindegy) beszólt nekik. Jön az user modi (tökmindegy) kollegája, aki a flém kellös közepén olyanba szól bele, amihez, lássuk be semmi köze sincs. Ö csak a flém forro, tüzes platnijára önt még fáradt olajat, amiért a B közép mégjobban berág.
Összefoglalva. Még mindig csak magamnak! Szerintem hagyni kéne had irogassanak mindenfélét, ha majd lesz gém, akkor ugyis arrol fog menni a téma. Ja meg persze ki, hogyan, mikor, mivel csitel. Ez a topic meg legalább összehozza addig is a Battlefieldeseket, DC-seket, Vietnámosokat. -
#4159 Sorry h angolul mondom ki ,és az én kiejtésem szerint " KÁJT ",bocsi -
#4158 :D -
#4157 "KIT-okról", az aztán a szép magyar kifejezés :DDD -
#4156 Ja fekát magyarra átfordítva a cigányokat(ha vkit sért,akkor romákat)!!Ja azok mehetnek elŐre,adunk egy kést nekik... -
#4155 hát töltsd le!!! Azt gyere velünk játszani ;) -
#4154 Ha meg volna,én CoD-ozok!! -
#4153 Hát vannak elegen nem? Őket kell előredobni ha baj van -
#4152 Most néztem meg jobbban a KIT-okról a képeket tele van fekával!!! -
#4151 Hagyjátok a f*szba a bf2-őt (még sajna sokára lesz).....addig gyertek inkább poezni :D -
#4150 -
#4149 BF2 ben majd csinlunk 1 Bf42 VS BFV-t akkor talizunk :D! -
#4148 :D vicc volt (naivságot próbáratevő).. :] -
#4147 Add a linket! románoknak serverük sincs!!! -
#4146 maradjá má, ki se agyják a játékot! (a román bf2-odal szerint -nem hivatalos- ) :) -
#4145 nem baj ha no comment? :))) -
#4144 Bárcsak már találkoznánk ott!2mp több lesz,majd bekempelek Egyébként oK majd ott meglátjuk! -
#4143 -
#4142 Ahhoj nem :) Csak nemesis szolt hogy flame van :) -
#4141 Aztán utána visszajönni ám -
#4140 Ebbe ne menjünk bele....ezt azért kaptam mert csúnya voltam és linkeltem ide a híreket meg az infókat a BF2-ről...de gonosz is vagyok... -
#4139 nah megyek mosom kezeimet
meg a kezembe akadó tányérokat, egyebeket...
skiper addig pls azt se írd le, h mit nem lehet. thx ,) -
#4138 nem értem, ezt miért hozod fel. nem ismered az előzményeit sem.. -
#4137 Te Me0w, nagyon fáj neked hogy most itt beszélgetnek a népek? :)
Eddig ami nem ide illő rész, az az volt, amit nemesis legelőször beírt, illetve amit reagáltak rá a többiek :) (de hát ez is olyan téma, hogy legtöbb helyen le kell játszani párszor :) )
Üdvözlettel,
[Iq level 10] Ahhoj a 'public szemét' -
#4136 Na jó elég menjél vissza DC-zni! -
#4135 Majd bf2ben talalkozunk :) arra a 2 mpre amig elsz ;) -
#4134 Ja, ki minel tobbet tett, annal tobb kis haromszoge van, rgr? :))) -
#4133 :DDDDDDD -
#4132 nézelődök én itt rendszeresen, de ugye csak akkor szólok be(le) ha okom :) -
#4131 Szerinted nektek mondom?! én is azokra értettem h feljönnek,leosztják a topic szinvonalát,aztán többet nem is látni őket!(mint most ez a két majom!) -
#4130 most olyan szívesen írnám, hogy:
meow: te egy fasz vagy.
nemesis: te is.
de nem szabad -
#4129 Csókolom csókolom.....te is megérkeztél? -
#4128 bár nem vagyok moderátor, beindult az automatika: kéretik az egymást negatívan minősítő kifejezéseket mérsékelni. thx -