172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#4209 Szoktam nézni :D! Bár inkább a külföldiket mert ti is onnan nézitek :) és az gyorsabb! Csak ez az 1 kép kimaradt ! -
#4208 Van 1 jobb ötletem menj nyaralni még mielött kiadják! :D -
#4207 :DD
tök eccerű a megoldás: adják ki júníiusban és nyaralásra vigyél magaddal nagy kapacitású laptopot. a többit szerintem sejted... :) -
#4206 most miért, mondjam azt, hogy utálnám hogy a bf2 miatt nem megyek nyaralni? :DD -
#4205 :D szép hozzáállás! -
#4204 ha már júniusig váratna magára, akkor inkább várasson mindjárt szeptemberig
de utálnám, hogy nyaralok és itthon meg ott unatkozik a bf2 cd-m :)) -
Tgabbar #4203 Nézd ,nekem meg már netem se lesz lehet akkor.... -
#4202 igen, mert nézegetünk bf.hu -t :DD
és van új galéria is ott, a hozzátartozó cikk meg íródás alatt -
#4201 ja :) -
#4200 Rohadjon meg a geci EA! Gondoljatok bele most esik a hó meg - ok vannak és amikor BF2-zni fogunk már a strandra fogunk járni és +30C lessz! -
#4199 XG: How much of development has already been completed?
Ben Smith: We are feature-complete (also known as Alpha) at this time. The remaining work is polish and bug-fixing.
XG: Is there any target release date for Battlefield 2? Will we be able to see a public demo any time soon?
Ben Smith: The final demo release date is TBD. Battlefield 2’s release date is 2nd quarter 2005. -
#4198 Láttuk ezt a képet? Medic akció közben :D ! -
#4197 BF? Az egy olyan gazdasági szimulációs izé?... :) -
#4196 Add meg a címed, megyek. bip-bip :) -
#4195 -
#4194 . -
#4193 te droid. -
#4192 . -
#4191 mit tudsz te erröl,életedben nem bfesztél:) -
#4190 jah, kár... :((
akkor nem szólok hozzád, bye...
:))) -
#4189 Nem, ez itt a gonosz ikertestvérem :) -
#4188 Többen vagyunk, akiknek nem tetszik? Hmm... Akkor jó. Kellemes a tudat, hogy a mai "fiatalság" akkor is vállalja a dedós beírásokat, ha már naponta rájuk kell szólni, hogy hagyják abba. Ez a bátorság, ezt már szeretem. Ezt el lehet mesélni a suliban, ettől áll ám a bráner. Ne hallgassatok azokra, akik szerint ez taplóság, ők is köcsögök és jól meg is fogjuk ütni őket!
A hittérítés azért itt folyik, mert miattatok van rá szükség. Persze értelmetlen, mert ezek szerint egy másik ember csak addig yofej, amíg helyesen bólogat. Nyugodtan szard le amit kérünk tőled, te vagy az okosabb. -
#4187 Fritz!!!!
lontájmnószí :)))
hát te még élsz? :) -
#4186 :D -
#4185 :D -
haxoror #4184 Vicces gyerek vagy te rengeteg szabadidővel csak miért pont ebben a topicban erőlteted a hittérítést?
Csatlakozz azokhoz az "emberekhez" akik bazi "felnőttek" és te is csak hetente írj ide.
Viszlát jövő hétfőn -
#4183 Jól van látom visszajöttél :D -
#4182 :D -
wermo #4181 Bisztos jóóóóóóóóóóóóóóóó de ne vedd sértésnek -
#4180 ezt már kiadták vagy csak demó? -
#4179 Mivel még nincs játék amiről lehetne beszélni -De hát ugye fent kell tartani a topicot, mert egy ilyen noname gémről különben nem is értesülne a nagyérdemű-, hát legyen.
Dumáljunk a Tetrisről!
Olyan szép meg színes meg mozog meg minden, sssszúúúppppííííí!!
Akinek meg nemteccik a tetrisz az bekaphattya a bránerem!
Jipííí és OLLÉÉÉ!
(Teljesen érthetetlen módon más fórumokon az "emberek" (gyökerek) gyakran egy hétig nem írnak semmit ha nincs miről. Ha annyira csetelni akarnak, akkor felmennek pl.: IRC-re. Micsoda köcsögök... üssük meg őket!) -
#4178 jah, SEGGFEJEK !!!! :'D
szerintem az időeltolódást miatt lehetett.... -
TS Zolly #4177 Drága BB! Ne is törödj ily apróságokkal. -
TS Zolly #4176 Tegnap kikaptunk az első OpenCup warunkon. Ugye Skiper?
A kis kecseg németek! -
#4175 Végre egy tisztán látó gyerek! Aki nem csak okoskodik! -
#4174 ha flém van az a baj
ha nincs flém az is baj
fene se ért benneteket :) -
wermo #4170 Jól monta a szavait az bisztos nem rossz gyerek nekem bejön mint haver Jó a gyerek!!! -
wermo #4169 JA -
#4168 Érdekes....miután ezt beírta valahogy nincsen hozzászólás...milyen érdekes -
wermo #4167 Már megtanulhatnátok mi a téma ! És nemkéne feszekedni énis linkelni fogok mert jó gyerek ez legalább tudja mi a téma És Skiper nyugi !