172092
  • TLD Robi
    Te jó ég mi volt itt,egy kicsit lemaradtam..............
  • TLD Robi
    Jó banner lett
  • Thanatos
    ??? nekem simán láccika fenti banner... :)
  • joebacsi
    pff...hát én is csak gratulálni tudok a sok hülyegyereknek, különösképpen skippernek, aki keményen megmutatta, hogy kegyetlenül megszivatja a népet, és leszedte a bannerét felülről.
    Amíg mindenki kezet nem csókol neki, és áhítozik a megbocsátásért, itt egy szutyok banner, ami persze meg se közelíti a MESTER alkotásá, de talán egy darabig megteszi, annak ellenére, hogy egy bf42-es geci műve...

(amúgy még oldalakat lehetne írni az itteni helyzetről, de inkább nem teszem)
  • SZEG007
    Igen a szokásos szinvonal megvan a topicba.....
  • Nauron
    mennyi a max büntetöpont?azaz ha betelik vele a sor akkor kapnak még1sort?:D
  • Ahhoj
    én még kis ideig véletlen azt hittem jófej vagy...
    te mennyire ismered bf42-eseket hogy ennyire tudod mennyire normális társaság alakult ki?
    szegény te :)
  • Vorpal
    azok a bf42 es és dc s gecik akik idejöttek azok ugyanazok akik majd szétrúgják a valagatokat a bf2őbe is.
    Készüljetek fel kislányok mert az uj verzióba sem a virág lelketekkel fogtok nyomulni a beásott állások felé. szal majd név szerint megmutathatjátok milyen nagylegények vagytok megint .
  • haxoror
    Abban azért reménykedem hogy ugyan az lesz a BF2-vel mint a BFV-vel, kipróbáljátok, lefikázzátok aztán visszahúztok a redvás scenetekbe és nélkületek idővel a BF2-ben is kialakulhat majd egy normális társaság mint ahogy a BFV-ben most van.
  • Nauron
    hajrá haxoror....szépen mész a bann felé:D(bár igaz amit mondasz)
  • haxoror
    Köszönet a bf42/dc-s geciknek hogy sikerült lerántani ezt a topicot is a jó öreg bf szintre.

Fritz meg a többi sótlan droid örülhet mert mostantól nem lesz fölös off csak az ősklánok flémelnek meg szopják egymás faszát felváltva.

Mégegyszer:
    A jó büdös kurva anyátokat.
  • Chaos Mad
    skiper nem engedte el magát egy picit ? :D
  • Skiper
    az vagyok.
  • Joe004
    Jó hát hozzászólások számára kíváncsi leszek! Köszünjük szépen!
  • Duel
    Büszke lehetsz magadra
  • haxoror
    Hát visszaolvastam amíg lehetett de nem tudtam kihámozni ebből semmit
  • Csirke4

Mi vanb veled skiper?
    Méer van 4 büntid?
    Amúgy megjelent a demo vagy mért van 132 új hsz?
  • Ahhoj
    (/me mennyi nagy sértődést, anyázást, flémet, stb-t megélt bf42 topikban, és tapasztaltan okosan tudja nem szabad felvenni a kötözködést :DD)
  • Skiper
    :)
    ja, hát ennyi. majd játszunk, ott is pofázunk eleget :)
    nehezen, de: sok siker bf42-eseknek, akik idejönnek, és 1 óra alatt szétrúgják a mi kedves légkörünket:) én sem illek ide, 'sztok.

ui.: mortimer egy anyabaszó köcsög, mert túltűntetett engem!! :'DDD
    (s mellesleg mortika: a zsidózást a Magyar Alkotmány ENGEDÉLYEZI! te antimagyar kis s*ggarc)

;DDDD
    bannojj morti, élvezz rá a logotlan nevemre, ah, te pimasz ! hogy én menynire gyűlöllek, pedig nem is besztélkünk, mu - háh - háh....

• Ahhoj
    jaja :)
    és nem amradt ki ez a kép, ott volt eddig is!!!
  • TDC Geronimo
    Na jó volt veletek....akikkel itt nap mint nap beszélgettem.....én lelépek...aki akar velem kommunikálni az msn-en megteheti...na köszi a sok kommentet....( a BF2 híreket meg majd bf.hu-ra írom..ott megtaláljátok) na könnyes búcsú.....ciao
  • Skiper
    :D
  • haxoror
    WOW Skipert előléptették mi a franc történt itt?
  • haxoror
    Ez gondolom nem azt jelenti hogy végre észreveszed magad és leszállsz rólunk?

Tudod a te típusod a becsöngetős-jehovás, senki sem kért meg hogy ránkerőltesd azt ami szted a helyes, az off minket szórakoztat ha neked nem tetszik akkor így jártál szvsz

(Ha van Isten akkor erre nem válaszolsz hanem egy nagyot csalódsz általában a mai "fiatalokban" és lelépsz)
  • Joe004
    Nem éppen tapsollak de már megbántam thx!
  • TDC Geronimo
    Volt banner...nincs banner
  • Higher
    Ja tényleg térden állsz előttem. :D
  • DonC
    Sanszos, (tudod egy mindenkiért...) de ne aggódjál _most_ nem fognak idejönni :)
  • Joe004
    LOL melletted állok 1 képen ha jól emlékszem!
  • Joe004
    Sry! De nekem nagyon úgy tűnt, hogy szólt a fél FRX nek és ide hívja őket flamelni! Természetessen aki nem flamelni jön ide arra nem vonatkozik!
  • TDC Geronimo
    Igaza van joe! Ez valóban nem volt szép...Azért a második helyért is igen keményen meg kellet küzdeni szvsz....E mögött is komoly teljesítmény van....
  • Higher
    Hey Joey, miért gondolod hogy a fejünkbe szállt a 2. hely?! Jót ittunk rá bftalin! Még jó hogy te nem voltál ott ... vagy ott voltál mert akkor nem mertél odajönni hozzánk! :))
  • DonC
    Tudod Joe két dolog van, nem akarok flamet.
    Van itt ez a Higher "gyerek" aki mondott valamit. Annyi a különbség, hogy te ezek után mondtál valamit ami már engem is érint. Erre én azt mondom b... (amit gondolsz:)) Tehát ez nem túl szép tőled. Ha netalántán Highernek akarsz valamit mondani akkor mond Neki, meg tudja magát védeni. Vágod?
  • TDC Geronimo
    ;)
  • DonC
    hmm? :) Amúgy jó a topic, Geronimo felhívta rá a figyelmemet! :)
  • Joe004
    Fejetekbe szállt a 2. hely még szerencse, hogy az FB nyert és nem ti! Le lehet állni és nem csak kötekedni kéne idejönni! Bf2 ben eldől van e okunk pattogni ott találkozunk addig is le lehet szálni a magas lórol és
    nem belekötni mindenkibe!
  • TDC Geronimo
    Jó te tudjuk sokat tettél a bf(dc) scenért...téged már nehéz lesz behozni...de majd ha kijön a bf2 megpróbáljuk ;)
  • Higher
    nincs bf2 ergo nincs bf2 scene ... mit is tettél konkrétan akkor? nem idegesíteni akarlak hanem pusztán irritál az alpári stílusod. vágod lowlife?
  • Skiper
    jah, még az a nevetséges, hogy itt mocskoljuk egymást amiatt, amit a fórumon és a bf játékban láttunk. és ez alapján hozunk ítéletet. hehe, semmit sem ismerünk egymásról, csak annyit, hogy nem jövünk ki a bf2-téma téren.
    most az, hogy te lesenkizel engem, ugyanakkora marhaság, mint hogy én elküldelek a k*rva anyádba vagy senkizlek.... :P
  • Joe004
    Pl. Egyetlen magyat Poe szerver a miénk, rengeteget foglalkozunk a BF2 vel kitárgyaljuk stb.. és Gero néha felrak pár hírt a bf.hu-ra! Ja és Skiper csinálta a topic tetejére ezt a szép logót és még pár embernek avatart! Azt hiszem ennyi!