172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#4263 Te jó ég mi volt itt,egy kicsit lemaradtam.............. -
#4262 Jó banner lett -
Thanatos #4261 ??? nekem simán láccika fenti banner... :) -
#4260 pff...hát én is csak gratulálni tudok a sok hülyegyereknek, különösképpen skippernek, aki keményen megmutatta, hogy kegyetlenül megszivatja a népet, és leszedte a bannerét felülről.
Amíg mindenki kezet nem csókol neki, és áhítozik a megbocsátásért, itt egy szutyok banner, ami persze meg se közelíti a MESTER alkotásá, de talán egy darabig megteszi, annak ellenére, hogy egy bf42-es geci műve...
(amúgy még oldalakat lehetne írni az itteni helyzetről, de inkább nem teszem) -
#4259 Igen a szokásos szinvonal megvan a topicba..... -
Nauron #4258 mennyi a max büntetöpont?azaz ha betelik vele a sor akkor kapnak még1sort?:D -
#4257 én még kis ideig véletlen azt hittem jófej vagy...
te mennyire ismered bf42-eseket hogy ennyire tudod mennyire normális társaság alakult ki?
szegény te :) -
#4256 azok a bf42 es és dc s gecik akik idejöttek azok ugyanazok akik majd szétrúgják a valagatokat a bf2őbe is.
Készüljetek fel kislányok mert az uj verzióba sem a virág lelketekkel fogtok nyomulni a beásott állások felé. szal majd név szerint megmutathatjátok milyen nagylegények vagytok megint .
-
haxoror #4255 Abban azért reménykedem hogy ugyan az lesz a BF2-vel mint a BFV-vel, kipróbáljátok, lefikázzátok aztán visszahúztok a redvás scenetekbe és nélkületek idővel a BF2-ben is kialakulhat majd egy normális társaság mint ahogy a BFV-ben most van. -
Nauron #4254 hajrá haxoror....szépen mész a bann felé:D(bár igaz amit mondasz) -
haxoror #4253 Köszönet a bf42/dc-s geciknek hogy sikerült lerántani ezt a topicot is a jó öreg bf szintre.
Fritz meg a többi sótlan droid örülhet mert mostantól nem lesz fölös off csak az ősklánok flémelnek meg szopják egymás faszát felváltva.
Mégegyszer:
A jó büdös kurva anyátokat. -
Chaos Mad #4252 skiper nem engedte el magát egy picit ? :D -
#4251 az vagyok. -
#4250 Jó hát hozzászólások számára kíváncsi leszek! Köszünjük szépen! -
Duel #4249 Büszke lehetsz magadra -
haxoror #4248 Hát visszaolvastam amíg lehetett de nem tudtam kihámozni ebből semmit -
Mi vanb veled skiper?
Méer van 4 büntid?
Amúgy megjelent a demo vagy mért van 132 új hsz? -
#4246 (/me mennyi nagy sértődést, anyázást, flémet, stb-t megélt bf42 topikban, és tapasztaltan okosan tudja nem szabad felvenni a kötözködést :DD) -
#4245 :)
ja, hát ennyi. majd játszunk, ott is pofázunk eleget :)
nehezen, de: sok siker bf42-eseknek, akik idejönnek, és 1 óra alatt szétrúgják a mi kedves légkörünket:) én sem illek ide, 'sztok.
ui.: mortimer egy anyabaszó köcsög, mert túltűntetett engem!! :'DDD
(s mellesleg mortika: a zsidózást a Magyar Alkotmány ENGEDÉLYEZI! te antimagyar kis s*ggarc)
;DDDD
bannojj morti, élvezz rá a logotlan nevemre, ah, te pimasz ! hogy én menynire gyűlöllek, pedig nem is besztélkünk, mu - háh - háh....
-
#4244 jaja :)
és nem amradt ki ez a kép, ott volt eddig is!!! -
#4243 Na jó volt veletek....akikkel itt nap mint nap beszélgettem.....én lelépek...aki akar velem kommunikálni az msn-en megteheti...na köszi a sok kommentet....( a BF2 híreket meg majd bf.hu-ra írom..ott megtaláljátok) na könnyes búcsú.....ciao -
#4242 :D -
haxoror #4241 WOW Skipert előléptették mi a franc történt itt? -
haxoror #4240 Ez gondolom nem azt jelenti hogy végre észreveszed magad és leszállsz rólunk?
Tudod a te típusod a becsöngetős-jehovás, senki sem kért meg hogy ránkerőltesd azt ami szted a helyes, az off minket szórakoztat ha neked nem tetszik akkor így jártál szvsz
(Ha van Isten akkor erre nem válaszolsz hanem egy nagyot csalódsz általában a mai "fiatalokban" és lelépsz) -
#4239 Nem éppen tapsollak de már megbántam thx! -
#4238 Volt banner...nincs banner -
#4237 Ja tényleg térden állsz előttem. :D -
#4236 Sanszos, (tudod egy mindenkiért...) de ne aggódjál _most_ nem fognak idejönni :) -
#4235 LOL melletted állok 1 képen ha jól emlékszem! -
#4234 Sry! De nekem nagyon úgy tűnt, hogy szólt a fél FRX nek és ide hívja őket flamelni! Természetessen aki nem flamelni jön ide arra nem vonatkozik! -
#4233 Igaza van joe! Ez valóban nem volt szép...Azért a második helyért is igen keményen meg kellet küzdeni szvsz....E mögött is komoly teljesítmény van.... -
#4232 Hey Joey, miért gondolod hogy a fejünkbe szállt a 2. hely?! Jót ittunk rá bftalin! Még jó hogy te nem voltál ott ... vagy ott voltál mert akkor nem mertél odajönni hozzánk! :)) -
#4231 Tudod Joe két dolog van, nem akarok flamet.
Van itt ez a Higher "gyerek" aki mondott valamit. Annyi a különbség, hogy te ezek után mondtál valamit ami már engem is érint. Erre én azt mondom b... (amit gondolsz:)) Tehát ez nem túl szép tőled. Ha netalántán Highernek akarsz valamit mondani akkor mond Neki, meg tudja magát védeni. Vágod? -
#4230 ;) -
#4229 hmm? :) Amúgy jó a topic, Geronimo felhívta rá a figyelmemet! :) -
#4228 Fejetekbe szállt a 2. hely még szerencse, hogy az FB nyert és nem ti! Le lehet állni és nem csak kötekedni kéne idejönni! Bf2 ben eldől van e okunk pattogni ott találkozunk addig is le lehet szálni a magas lórol és
nem belekötni mindenkibe! -
#4227 Jó te tudjuk sokat tettél a bf(dc) scenért...téged már nehéz lesz behozni...de majd ha kijön a bf2 megpróbáljuk ;) -
#4226 nincs bf2 ergo nincs bf2 scene ... mit is tettél konkrétan akkor? nem idegesíteni akarlak hanem pusztán irritál az alpári stílusod. vágod lowlife? -
#4225 jah, még az a nevetséges, hogy itt mocskoljuk egymást amiatt, amit a fórumon és a bf játékban láttunk. és ez alapján hozunk ítéletet. hehe, semmit sem ismerünk egymásról, csak annyit, hogy nem jövünk ki a bf2-téma téren.
most az, hogy te lesenkizel engem, ugyanakkora marhaság, mint hogy én elküldelek a k*rva anyádba vagy senkizlek.... :P -
#4211 Pl. Egyetlen magyat Poe szerver a miénk, rengeteget foglalkozunk a BF2 vel kitárgyaljuk stb.. és Gero néha felrak pár hírt a bf.hu-ra! Ja és Skiper csinálta a topic tetejére ezt a szép logót és még pár embernek avatart! Azt hiszem ennyi!