172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#4303 Nah szóval....Már több mint fél napja megy a mocskolódási hadjárat. Én személy szerint nem szeretem a vitákat és szeretek az emberekkel jóba lenni....ezért itt megragadnám az alkalmat, hogy bocsánatot kérjek mindazoktól az emberektől akiknek nem tettszett ami itt ment (jogosan v. jogtalanul ebbe most ne menjünk bele mert nincs újabb 12 órám :DDD)A lényeg a lényeg : azért mind a két fél mondanivalójába volt igazság. És akkor legyen végre rend és mindenki beszéljen a várva várt játékról...mégha nincs semmi hír se :D .
SPAM ENGINE OFF
FLÉM ENGINE OFF
u.i : nekem nem tettszik a banner, mert nincs rajta Spec Ops meg M4...na jó azért nem rossz :DDD -
#4302 jah és hamarosan bf2s leszek :) -
#4301 nem az szúrta a szemüket, hanem h amikor más is letette volna a kis piknikkosarát jól felrugták és elmondták mindenféle területfoglaló szemétnek - úgy nagyjából az egész kapcsolódó sceene-nel együtt :) de igazad van, tök fölöslegesen pampognak itt. pont ahogy ti :)
naponta megnézem mi van ebben a topicba (ahogy az összes bfesben), nemigen szólok belétek. de amikor mocskolódásba megy át - mindegy melyik oldalról kezdeményzeve - meg általánosságban klánok, xy gém játékosainak, stb szidásába, azt nem bírja a gyomrom. ahogy a g*cizést, egyebelést sem, ami tegnap óta az ultimate szókészlet itt...
#4253 ügyben - édesanyám kösz remekül, se nem büdös, se nem kéjeleg üzletszerűen :) feltételezem h ugyanez vonatkozik a nagyérdemű jelentősebb részére. kérlek tehát ezek felemlegetését mellőzd.
teszem ezt milyen alapon? jó érzés, közösségi szellem, miazmás. na meg mert magam is egy bf/dc-s (időnként bfvs) g*ci vagyok... -
haxoror #4300 Kijött a game?
Nem.
Van miről "értelmesen" beszélni?
Nincs.
A topicban addig is mi azért jól elvoltunk de EZ nem tetszett nektek hát sry
Ezt a "csak mi írhatunk ide senki más" dolgot én (mi?) nem mondtuk, egyszerűen az nem tetszett hogy csak fikázni és flémelni jöttek egyesek.
Ennyi.
És mielőtt beépül a köztudatba nem általában utálok mindenkit hanem csak azokat akik tök fölösleges jöttek pampogni meg jól rendet csinálni mert szvsz erre az égvilágon semmi szükség nem volt, az egész nekem úgy jön le hogy faszán piknikeztünk a golfpályán még megnyitás előtt de ez szúrta mások szemét. -
#4299 hax
elárulnád, h mitől bánt téged, h más is ír ide, mint te meg a néhány barátod? pl az a sok 'rohadt kis szar' régi bfes? meg új? meg dcs, vietnámos, meg cs-s, meg mit tudom én? olyan emberek, akiket érdekelne a játék szintén?
sajnos (?) a bf mezőny (legyen bár 42, dc vagy bfv) viszonylag egységes kis hazánkban. nem akarlak elszomorítani, de ennek a közösségnek lesz része a bf2 rajongótábor is.
lehet besértődni és levenni a bannert, mert a sok szemét idejön. csak akkor legyen oly kedves és lássa be a készítője, h csak és kizárólag a saját szórakoztatására készítette. -
#4298 Mag, van még hely a klánban? :) -
haxoror #4297 Így hirtelen leszarom hogy ki minek tartott illetve tart most.
Hetekig nagyon jól elvoltam pár haverral ebben a topicban, szórakoztatott a hülyéskedés és a néha felbukkanó hírek kitárgyalása stb. ez sajnos néhány emberkének nemtetszett ezért most vége, egyébként Skiper is pont ezért vette le a bannert mert ez a topic már nem az mint amihez a banner készült.
Személyszerint rohadt kis szarnak tartok mindenkit akinek bármilyen része volt ebben az átalakulásban.
Persze várható volt hogy az öregek majd asszimilálni akarják a topicot a sajátjuk képére de szvsz ezzel meg lehetet volna várni legalább a game megjelenését bár ez most már mindegy, remélem annyi értelme volt ennek az egésznek hogy legalább ti jól fogjátok magatokat it érezni.
Bár ennyi erővel ezt a topicot meg is lehetne szűntetni és össze lehetne vonni a bf42-essel hiszen a bf2 scenejének a többségét úgy is ők fogják adni amint azt már tudhatja mindenki. -
#4296 csinos a banner
btw
:) -
#4295 Tessék, most a sok geci ős BF-es szétoffolja a topicot. :)
(Tipp: Ezzel a jehovás szöveggel kicsit eltévedtél, a franc se akar téged nevelni, az apuci és anyuci dolga. Senki sem mondta, hogy most tessék bocsánatot kérni és kussolni, de ha eddig nem értetted meg... egyébként én is értelmesebbnek hittelek... Ámen :) )
OFF
Arríva Tetris!
ON -
#4294 Mit akarsz egész ős a banner, ahhoz képest "hogy egy bf42-es geci műve..." -
#4293 mert akkor meg az lenne a baj, hogy ki az aki mindenki felett áll és igaza van mindig bla bla bla .D
és jó az aláírásod :DD -
#4292 Sztem azért nem mert egy még meg nem jelent gém nem létező scenejéből kéne embert választani. Ami picit nehézkes :) -
Cat #4291 mért nem választotok egy olyan házigazdát, aki figyel is a topicra? és akkor nem kéne a moderátorhoz rohangálni, hanem megoldanátok egymás között -
#4290 nah joejt mindenkinek! -
#4289 711 :) -
#4288 őő
akkor egyelőre mászok csicsikálni, mert érzem, hogy csökken a koncetrációképesség... -
#4287 mind1, elég a vitából, ennek se eleje se vége
inkább irány az 5k :DDD (joke ) -
#4286 sry, ha nem volt egyértelmű, de a lényegen nem változtat... -
haxoror #4285 "sztem nem a "váá"-zás volt a fő probléma, hanem az, ahogyan reagáltak egy páran, mikor nemtetszésünket fejeztük ki.
a gumiban csináltam nekik egy külön topicok, ahhol kiélhetik szenvedélyüket, dehát mindhiába...a bünti viszont helyrerázta a helyzetet, pár egyed kivételével...
az utánna lévő anyázás, meg a besértődés, "csakazértisbeleköpökamoderátorszemébe" viszont iszonyú szánalmas volt...lehet, hogy a bf42-es topicban is van egy "kevéske" spam (főleg 80k környékén ), de az össze se hasonlítható ezzel, ami itt folyik..."
Hát már bocs de én ebből azt hittem hogy még a multkoriról beszélsz -
#4284 nem rád gondoltam, nem te áradoztál arról mennyit tettél már ezért a scene-ért :)
(te buta 80k-s spammer!!! ) -
#4283 "érdemben != egy banner ;)"
ezért sok egyeNlőre jár :D -
#4282 #4245
... -
#4281 meg tegyük hozzá, hogy a bf2 scene-jének vagy a felét a mostani bf42sök fogják kitenni
és asszem két kezem már bőven elég ahhoz, hogy összeszámoljam hányan tettek valamit érdemben ezért a közösségért!
(érdemben != egy banner ;) )
szóval ha már vagdalkozunk a szavakkal, hogy ki mit tett :) -
haxoror #4280 Időben izgultunk rá csak csúszk a megjelenés aztán a demot vártuk az meg elmaradt, kb. ez volt a folytonos hype oka -
haxoror #4279 "az utánna lévő anyázás, meg a besértődés, "csakazértisbeleköpökamoderátorszemébe" viszont iszonyú szánalmas volt.."
Ez a hihetetlen, vagyis a story hihető is lehetne csak rohadtul nem így történt de ezt már akkor is elmontuk neked is. -
#4278 Jah az tény, hogy odabaszott mindenkinek a BF2 demó és megjelenés körüli hercehurca... Nameg ahogy láttam ti eléggé beleéltétek magatokat az egészbe és így érzékenyen érintett benneteket. Érdekes megfigyelni, hogy melyik az a gém ahol ennyi hozzászólás van még jópár hónappal a megjelenés elött... Túl korán izgult rá mindenki az az igazság. Emléxem még visszaszámlálást is indított valaki. Így visszanézve elég szomorkás az egész. -
#4277 mi az olyan nagyon hihetetlen benne, amit nem képes elfogadni a kicsi szíved? -
#4276 túl nagy nem hivatalos felhajtás volt a demót illetően, ide nyúlik vissza... -
#4275 Nemolyan rossz az :) Amúgy a szép kerek számokért folyó verseny az egész SGre kiterjed szal az így van és így is lesz mindig sztem. Tehát ezzel nincs is baj. Viszont régebben(amikor itthon virágzott a BF) hát másról szólt az egész, ezt te is tudod ;) SGt imádtam és imádni fogom de én és sztem mindenki más is megválogatja azt, hogy hová irkál és én vagyok olyan hülye, hogy nem állok le spammelni és szeretek az adott témához írni néha. Amúgy meg nemtom miért van ez de más gémek topicjaiban nagyon kis %ban van ilyen mint ami itt történt. Pedig ez a gém meg se jelent még. Lehet ez a baj??? -
#4274 ejnye ejnye -
haxoror #4273 Aha persze...
Te legalább elhiszed amit leírtál? -
haxoror #4272 Akkor azon sértődtél meg.
no comment... -
#4271 "bf42/dc-s geciknek"
no comment... -
#4270 de, és jól esett :) -
haxoror #4269 Mint ahogy te is tudod semennyire. Ezért írtam a BFVt példának a normális társaságra mivel azt viszont ismerem.
A #4255 meg sztem elég egyértelműen a dc-sekről (tudod volt ma itt egy flém) szólt de te jól magadra vetted az összes 42-es nevében is, ennek hála joebácsi is jól besértődött stb. -
#4268 huhh elég ratyi a helyesírásom, de egyeNlőre így is marad -
#4267 sztem nem a "váá"-zás volt a fő probléma, hanem az, ahogyan reagáltak egy páran, mikor nemtetszésünket fejeztük ki.
a gumiban csináltam nekik egy külön topicok, ahhol kiélhetik szenvedélyüket, dehát mindhiába...a bünti viszont helyrerázta a helyzetet, pár egyed kivételével...
az utánna lévő anyázás, meg a besértődés, "csakazértisbeleköpökamoderátorszemébe" viszont iszonyú szánalmas volt...lehet, hogy a bf42-es topicban is van egy "kevéske" spam (főleg 80k környékén ), de az össze se hasonlítható ezzel, ami itt folyik... -
#4266 biztos csak cacheből tölti be (hacsak a MESTER nincs vicces kedvében, és le-föl teszi) -
#4265 -
#4264 Hát ez de fura helyzet. Egy tény: nagyon jó lenne ha mire kijön a játék, már lenne egy kialakult közösség körülötte aki értelmesen tud irogatni a topicba, nem spammel hülyeségeket és nem flémeli szarrá egymást csak azért mert az milyen jó dolog. A mai BFes sceneből van mindkét oldalról ember szépen de nagyon remélem egy olyan ember fogja mindezt kézben tartani aki értelmes spam mentes légkört tud tartani a topicban(régebben a BF topic is ilyen volt) nem úgy mint a most kialakult BF topicban... Az meg, hogy "VÁÁÁÁÁÁ"zás folyt itt napohosszat hát az már régóta láccott, hogy azt vagy egy admin elégeli meg vagy esetleg a mostani BFesek akiknek kb annyi joguk van beszólni mint az eddig itt lévőknek. Spamtopicból már kurvára elég szal legyen ez már egy normális értelmes BF2vel kapcsolatos topic. Vagy legalább próbáljuk meg azzá tenni....mert miért ne... De ez csak az én véleményem szal akár faszság is lehet