172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Tgabbar #4343 Eg ynémet csapatot láttam,akik már nekikezdtek egy ideje,és egész szépen haladnak.Asszem ez lessz a neve : Das Reich Schlägt Zurück Mod
De van egy másik is ,ami készül ,annak pedig Frontline lessz a neve.Már ha elkészül.... -
#4342 Hát azt mondták, hogy külön team már neki is állt készíteni ;) -
Temporal Vortex #4341 Át
Azért marad az 1942 is. És főleg milyen alap lesz ha írnak majd a BF2-höz WW2 modot -
#4340 valami ilyesmit :) -
Tgabbar #4339 Ez a TBA azt jelentené,hogy Time Before Arrive? -
#4338 Nem tudom ti olvastátok-e a nemrég (kb 1 hónapja:)) megjelent G-vel kezdődő és amestar-al végződő médiába a BF2-es cikket. Hát hogy ott mennyi f*szságot írtak :D
Mire a végére értem meg is néztem hogy valóban a BF2-ről írtak-e :D -
#4337 Igazad van itt az oldaluk címe :D -
#4336 Hmmmm. Ezt nem is tudtam -
#4335 igaz is...június végéig még van időd...mert addig tuti várni kell :( -
#4334 Páran a dc 0.7 illetve dc final készítők/tesztelők közül készítenek Desert Conflict néven modot melynek első felvonásában majd a dc-s mapokat hozzák át az új game-ba. -
#4333 majd egyszer ha nagy leszek megoldom... :) -
#4332 ejnye-bejnye :D -
#4331 Hacsak mindenki egy 1000-el beszáll sztem összejönne annyi ember, hogy tudjál újjítani :D Annyi ember meg szeret téged hidd el hogy összejönne ;) ....na elkezdjük? :DDD -
#4330 Tényleg! Már el is felejtettem hogy Trauma is BF2-t fejleszti. -
#4329 Naugye :D -
#4328 Nem nem...az már eleve benne lesz :D
Trauma studió is benne van a fejlesztőcsapatba....tehát rögtön egy DC-s mod is üti a markunkat ;) -
#4327 végre vmi hasznom is lenne belőletek... ,) -
#4326 Ha jól tudom lesz DC BF2-re is. -
#4325 Mondom én....hamar összejön ez ;) -
#4324 Vmennyi kis pénzmaggal tudok adakozni, jó célokra. -
#4323 Hát jah sztem is. Bár fájó szívvel fogjátok otthagyni nemde? :D -
#4322 Jah azt azért gondoltam hogy nem mindenki fog átjönni....valakinek a II. vh jön be nagyon és ezért tolja a bf42-őt. Neked meg tessék gépet újjítani BF2-ig...ha nem lesz rá keret majd csinálunk egy "vegyünk BB-nek gépet, hogy tudjon BF2-ni velünk" topicot azt majd összedobunk neked ;) -
#4321 DC-sek nagyrésze szerintem át fog jönni. Legalábbis magamból kiindulva. -
#4320 :DDDDD -
#4319 mind biztos nem. van akit kifejezetten a 42 hangulata tart ki a játék mellett. én pl egy darabig szintén nem, mert a jelenlegi vasamon el se fog indulni :) de ott fog röhögni a dobozos bf2 a polcon inspirációnak :) -
#4318 Ténlyeg ha már "benéztem" ide megkérdezem, hogy akik most bf42/dc/vietnamoznak azok mind át fognak jönni BF2-re? Mondjuk gondolom ez nagyban függ attól is, hogy milyen lesz a gém. Sztem rossz nem lehet ;) -
#4317 op, tippeltél -
#4316 Akkor tippelek.....fegyverek :P -
#4315 TOP SECRET -
#4314 A gerzsi a fegyvereket vitte vagy a járműveket? -
#4313 :DDD
sejtettem :)
hmm, és látom van ben smith-es interjú, még azt is meg kell csináltatni valakivel :))
(fegyvereket meg járműveket már okosan kiosztottam :DD) -
#4312 Mármint nem azt tetted jól, hogy nem írtál cikket hanem azt, hogy feltetted a bf.hu-ra :D -
#4311 Jól tetted ;) -
#4310 jah, ezeket a képeket már tegnap feltettem bf.hu -ra, csak a hozzátartozó cikket nem volt időm megírni este... -
haxoror #4309 Részemről befejeztem. -
haxoror #4308 Aki sört hozott a kosarában azzal senki nem genyázott de aki fórumszabályzatot meg lenézést na az lett elküldve.
Akárhova tekerheted ez így volt.
A #4253-at meg kár hogy magadra vetted (te is) mert rád pont nem vonatkozott
(persze ez is erősítheti az együvé tartozást: utálja mindenki haxot mert ő tehet mindenről :) közösségi szellem rulez) -
#4307 Egy új kép....... nameg még 1 :D -
#4306 na ja ez a másik :DDD
nem nem..amúgy sztem jó lett......csak nekem hiányzik róla az M4 :D -
#4305 Na a békére való tekintettel rögtön egy hírrel kezdeném. Kikerült egy új interjú amelyet Ben Smithel készítettek. Ebből kiderül, hogy a játék megjelenését 2005 második negyedére tolták. Ami valszeg június lesz. Meg az is, hogy arra a kérdésre hogy lesz-e demó azt válaszolta hogy a demó megjelenésének dátuma TBA --> ebből az következik hogy lesz demó...aztán ki tudja :D
interjú -
#4304 és csak 1 bf2 felirat van rajta. ez már az amortizáció?