172092
  • Tgabbar
    Eg ynémet csapatot láttam,akik már nekikezdtek egy ideje,és egész szépen haladnak.Asszem ez lessz a neve : Das Reich Schlägt Zurück Mod
    De van egy másik is ,ami készül ,annak pedig Frontline lessz a neve.Már ha elkészül....
  • TDC Geronimo
    Hát azt mondták, hogy külön team már neki is állt készíteni ;)
  • Temporal Vortex
    Át
    Azért marad az 1942 is. És főleg milyen alap lesz ha írnak majd a BF2-höz WW2 modot
  • TDC Geronimo
    valami ilyesmit :)
  • Tgabbar
    Ez a TBA azt jelentené,hogy Time Before Arrive?
  • TDC Geronimo
    Nem tudom ti olvastátok-e a nemrég (kb 1 hónapja:)) megjelent G-vel kezdődő és amestar-al végződő médiába a BF2-es cikket. Hát hogy ott mennyi f*szságot írtak :D
    Mire a végére értem meg is néztem hogy valóban a BF2-ről írtak-e :D
  • TDC Geronimo
    Igazad van itt az oldaluk címe :D
  • TDC Geronimo
    Hmmmm. Ezt nem is tudtam
  • TDC Geronimo
    igaz is...június végéig még van időd...mert addig tuti várni kell :(
  • Higher
    Páran a dc 0.7 illetve dc final készítők/tesztelők közül készítenek Desert Conflict néven modot melynek első felvonásában majd a dc-s mapokat hozzák át az új game-ba.
  • BurnBaby
    majd egyszer ha nagy leszek megoldom... :)
  • TDC Geronimo
    ejnye-bejnye :D
  • TDC Geronimo
    Hacsak mindenki egy 1000-el beszáll sztem összejönne annyi ember, hogy tudjál újjítani :D Annyi ember meg szeret téged hidd el hogy összejönne ;) ....na elkezdjük? :DDD
  • Nem3sis
    Tényleg! Már el is felejtettem hogy Trauma is BF2-t fejleszti.
  • TDC Geronimo
    Naugye :D
  • TDC Geronimo
    Nem nem...az már eleve benne lesz :D
    Trauma studió is benne van a fejlesztőcsapatba....tehát rögtön egy DC-s mod is üti a markunkat ;)
  • BurnBaby
    végre vmi hasznom is lenne belőletek... ,)
  • Nem3sis
    Ha jól tudom lesz DC BF2-re is.
  • TDC Geronimo
    Mondom én....hamar összejön ez ;)
  • Nem3sis
    Vmennyi kis pénzmaggal tudok adakozni, jó célokra.
  • TDC Geronimo
    Hát jah sztem is. Bár fájó szívvel fogjátok otthagyni nemde? :D
  • TDC Geronimo
    Jah azt azért gondoltam hogy nem mindenki fog átjönni....valakinek a II. vh jön be nagyon és ezért tolja a bf42-őt. Neked meg tessék gépet újjítani BF2-ig...ha nem lesz rá keret majd csinálunk egy "vegyünk BB-nek gépet, hogy tudjon BF2-ni velünk" topicot azt majd összedobunk neked ;)
  • Nem3sis
    DC-sek nagyrésze szerintem át fog jönni. Legalábbis magamból kiindulva.
  • TDC Geronimo
    :DDDDD
  • BurnBaby
    mind biztos nem. van akit kifejezetten a 42 hangulata tart ki a játék mellett. én pl egy darabig szintén nem, mert a jelenlegi vasamon el se fog indulni :) de ott fog röhögni a dobozos bf2 a polcon inspirációnak :)
  • TDC Geronimo
    Ténlyeg ha már "benéztem" ide megkérdezem, hogy akik most bf42/dc/vietnamoznak azok mind át fognak jönni BF2-re? Mondjuk gondolom ez nagyban függ attól is, hogy milyen lesz a gém. Sztem rossz nem lehet ;)
  • Ahhoj
    op, tippeltél
  • TDC Geronimo
    Akkor tippelek.....fegyverek :P
  • Ahhoj
    TOP SECRET
  • TDC Geronimo
    A gerzsi a fegyvereket vitte vagy a járműveket?
  • Ahhoj
    :DDD
    sejtettem :)
    hmm, és látom van ben smith-es interjú, még azt is meg kell csináltatni valakivel :))
    (fegyvereket meg járműveket már okosan kiosztottam :DD)
  • TDC Geronimo
    Mármint nem azt tetted jól, hogy nem írtál cikket hanem azt, hogy feltetted a bf.hu-ra :D
  • TDC Geronimo
    Jól tetted ;)
  • Ahhoj
    jah, ezeket a képeket már tegnap feltettem bf.hu -ra, csak a hozzátartozó cikket nem volt időm megírni este...
  • haxoror
    Részemről befejeztem.
  • haxoror
    Aki sört hozott a kosarában azzal senki nem genyázott de aki fórumszabályzatot meg lenézést na az lett elküldve.
    Akárhova tekerheted ez így volt.
    A #4253-at meg kár hogy magadra vetted (te is) mert rád pont nem vonatkozott
    (persze ez is erősítheti az együvé tartozást: utálja mindenki haxot mert ő tehet mindenről :) közösségi szellem rulez)
  • TDC Geronimo
    Egy új kép....... nameg még 1 :D
  • TDC Geronimo
    na ja ez a másik :DDD
    nem nem..amúgy sztem jó lett......csak nekem hiányzik róla az M4 :D
  • TDC Geronimo
    Na a békére való tekintettel rögtön egy hírrel kezdeném. Kikerült egy új interjú amelyet Ben Smithel készítettek. Ebből kiderül, hogy a játék megjelenését 2005 második negyedére tolták. Ami valszeg június lesz. Meg az is, hogy arra a kérdésre hogy lesz-e demó azt válaszolta hogy a demó megjelenésének dátuma TBA --> ebből az következik hogy lesz demó...aztán ki tudja :D
    interjú
  • BurnBaby
    és csak 1 bf2 felirat van rajta. ez már az amortizáció?