172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Tgabbar #4383 Arról tudtok valamit ,hogy a víz,mint közeg mennyire lesz "használható"?Mármint a felszínen való úszkáláson kívűl ,akár le is lehet merülni benne?Ne röhögjetek(nagyon :) ),de ha végig gondoljátok azért igen előnyös lehet így álcázni magunkat gyalogosként alkalmanként. -
#4382 vad == cad ;) -
#4381 vad, már bf.hu -n is válaszoltam tegnap este, csak állandó írogatás helyett olvasni is kéne -
#4380 Pont te teszel fel ilyen kérdést? Már jónéhányszor le lett írva, talán már az EA oldalán is megtalálható, de bf.hu-n biztos. -
#4379 Valahol valami elozetes gepigenyt nem irtak meg? -
#4378 Valószínűleg igen. Yo gyerek volt ez a Buba, enyhe bizonyítási kényszerrel... :)
Meg is néztem a BF-képeket, de már csak Rush-ról van ilyen pikcsőrsz (Azon viszont megint jót röhögtem).
Ha jól sejtem, akkor egy másik "párbeszédes kép" kapcsán már mi is eszmecseréztünk. :)
-
#4377 Na jóéjt srácok ;)
off
kikapott a Juve
on -
#4376 te csináltál bubáról screenshotokat még a bfv elején??? -
#4375 ha most ilyen gáz ez a helyzet akkor mi lesz ha kijön a game???
:Ð -
wermo #4374 Mik rörténne itt látom hogy unalom a topik -
#4373 Hát igen azt is időben :P -
#4372 igen igen, csak benéztem, hirtelen azt hittem teljesen új a kép
leírás meg ugye nem sokára ;) -
#4371 DE az infok róla már igen :P -
#4370 ja boccs, ez már nem új kép :)) -
#4369 Predator
^^katt :) -
#4368 Kevés, de minőségi! :)
Remélem frankó netkóddal hozzák ki és nem kell egyből a különböző peccseket várni. -
#4367 Szerintem is emberigenyes lesz a jatek es nem mindenki teheti meg hogy beszerzi az eredeti jatekot(sajnos) es a hozza kello hardware-t.Szerintem keves klan lesz itthon. -
#4366 Majd meglátjuk!
Én azért bízom benne,hogy sokan leszünk!
Az azonban igaz,hogy én nem 20-20-al számoltam! -
#4365 ÁÁÁÁÁÁÁ THX -
#4364 15-20 ?? :) Ekkora mapokon (tudom skálázható a mapméret, de akkor is) 16v16-nál fog kezdödni egy konkrétabb meccs valószinüleg, lesznek klánok igen, de max 10. szerintem ami életképes is marad. A többi ilyen ad-hoc jellegű lesz, amilyet már láttunk párat. -
#4363 Igen,nehezebb lesz itthon is a toppon maradni!
Szerintem 15-20 stabil magyar klán marad (minden bf-et és modot figyelembe véve)! -
#4362 szép! -
#4361 banner frissitve ;) -
#4360 ehhez a galériához nem is írok cikket, mert semmi olyat nem tartalmaz az eredeti, ami ne lett volna már a honlapon, szal marad a galéria magába :) -
#4359 szegény Bencsi, nehéz sorsod van -
#4358 A csapatok valszeg úgy váltanak bf2-re, hogy mennek rögtön a ladderba is. (mi is pl.) Az európai csapatok nagy része is rögtön nekirongyol a bf2-nek, föleg a mostani top BFV/POE/DC klánok. Nem tudom hazánkban milyen mezőny fog összejönni, de szerintem majd ez a játék megjelenése után kiderül. -
#4357 miért csúny dolog, hisz segít a csapatodnak az előretólt védekezésben!csúnya dolog oda születni, mert így teljesen unalmassá teszed a spammer játékát még akkor is ha a csapatérdek megkivánja tőle!
nem egy hálás feladat! -
#4356 hát eleinte biztos, hosszabb távon meg meglássuk :)) -
#4355 Új kép?
Miért?
Megjelent a demo? :O -
#4354 Nem hiszem,szerintem teljesen lefogja kötni őket a BF2!! -
#4353 Szerintem sokan lesznek a mostani BF42/DC/Vietnam-osok közül, akik a BF2 mellett tovább fognak játszani a mostani BF-ekkel is. -
#4352 -
#4351 csúnya dolog -
#4350 -
#4349 :D Fanatikus :P -
#4348 remélem lesznek majd jó grenadespamer helyek! -
#4347 Van, de NEM!!!!! ;) -
#4346 A lényegen nem változtat....nem tudni :D -
#4345 to be announced
legalábbis mifelénk :) -
#4344 Tessék itt a bizonyíték ;)