172092
  • Tgabbar
    Arról tudtok valamit ,hogy a víz,mint közeg mennyire lesz "használható"?Mármint a felszínen való úszkáláson kívűl ,akár le is lehet merülni benne?Ne röhögjetek(nagyon :) ),de ha végig gondoljátok azért igen előnyös lehet így álcázni magunkat gyalogosként alkalmanként.
  • Ahhoj
    vad == cad ;)
  • Ahhoj
    vad, már bf.hu -n is válaszoltam tegnap este, csak állandó írogatás helyett olvasni is kéne
  • Cobra.
    Pont te teszel fel ilyen kérdést? Már jónéhányszor le lett írva, talán már az EA oldalán is megtalálható, de bf.hu-n biztos.
  • CAD
    Valahol valami elozetes gepigenyt nem irtak meg?
  • 0Fritz0
    Valószínűleg igen. Yo gyerek volt ez a Buba, enyhe bizonyítási kényszerrel... :)
    Meg is néztem a BF-képeket, de már csak Rush-ról van ilyen pikcsőrsz (Azon viszont megint jót röhögtem).
    Ha jól sejtem, akkor egy másik "párbeszédes kép" kapcsán már mi is eszmecseréztünk. :)
  • TDC Geronimo
    Na jóéjt srácok ;)
    off
    kikapott a Juve
    on
  • Tomeee
    te csináltál bubáról screenshotokat még a bfv elején???
  • Tomeee
    ha most ilyen gáz ez a helyzet akkor mi lesz ha kijön a game???
  • wermo
    Mik rörténne itt látom hogy unalom a topik
  • uHs Gerzson
    Hát igen azt is időben :P
  • Ahhoj
    igen igen, csak benéztem, hirtelen azt hittem teljesen új a kép
    leírás meg ugye nem sokára ;)
  • uHs Gerzson
    DE az infok róla már igen :P
  • Ahhoj
    ja boccs, ez már nem új kép :))
  • Ahhoj
    Predator
    ^^katt :)
  • 0Fritz0
    Kevés, de minőségi! :)
    Remélem frankó netkóddal hozzák ki és nem kell egyből a különböző peccseket várni.
  • Nem3sis At Work
    Szerintem is emberigenyes lesz a jatek es nem mindenki teheti meg hogy beszerzi az eredeti jatekot(sajnos) es a hozza kello hardware-t.Szerintem keves klan lesz itthon.
  • Beers
    Majd meglátjuk!
    Én azért bízom benne,hogy sokan leszünk!
    Az azonban igaz,hogy én nem 20-20-al számoltam!
  • TDC Geronimo
    ÁÁÁÁÁÁÁ THX
  • DonC
    15-20 ?? :) Ekkora mapokon (tudom skálázható a mapméret, de akkor is) 16v16-nál fog kezdödni egy konkrétabb meccs valószinüleg, lesznek klánok igen, de max 10. szerintem ami életképes is marad. A többi ilyen ad-hoc jellegű lesz, amilyet már láttunk párat.
  • Beers
    Igen,nehezebb lesz itthon is a toppon maradni!
    Szerintem 15-20 stabil magyar klán marad (minden bf-et és modot figyelembe véve)!
  • DonC
    szép!
  • joebacsi
    banner frissitve ;)
  • Ahhoj
    ehhez a galériához nem is írok cikket, mert semmi olyat nem tartalmaz az eredeti, ami ne lett volna már a honlapon, szal marad a galéria magába :)
  • Ahhoj
    szegény Bencsi, nehéz sorsod van
  • DonC
    A csapatok valszeg úgy váltanak bf2-re, hogy mennek rögtön a ladderba is. (mi is pl.) Az európai csapatok nagy része is rögtön nekirongyol a bf2-nek, föleg a mostani top BFV/POE/DC klánok. Nem tudom hazánkban milyen mezőny fog összejönni, de szerintem majd ez a játék megjelenése után kiderül.
  • Bencsi
    miért csúny dolog, hisz segít a csapatodnak az előretólt védekezésben!csúnya dolog oda születni, mert így teljesen unalmassá teszed a spammer játékát még akkor is ha a csapatérdek megkivánja tőle!
    nem egy hálás feladat!
  • Ahhoj
    hát eleinte biztos, hosszabb távon meg meglássuk :))
  • Csirke4
    Új kép?
    Miért?
    Megjelent a demo? :O
  • Nahar
    Nem hiszem,szerintem teljesen lefogja kötni őket a BF2!!
  • Cobra.
    Szerintem sokan lesznek a mostani BF42/DC/Vietnam-osok közül, akik a BF2 mellett tovább fognak játszani a mostani BF-ekkel is.
  • Ahhoj
  • TDC Geronimo
    csúnya dolog
  • Ahhoj
  • Me0w
    :D Fanatikus :P
  • Bencsi
    remélem lesznek majd jó grenadespamer helyek!
  • Meggymag
    Van, de NEM!!!!! ;)
  • TDC Geronimo
    A lényegen nem változtat....nem tudni :D
  • BurnBaby
    to be announced
    legalábbis mifelénk :)
  • TDC Geronimo
    Tessék itt a bizonyíték ;)