172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#8034 És ezt ha meg szabad tudnom hol olvasod mert itt most mondogatod de én is most unatkozom és olvasnék valamit :)
-
#8033 Nah most már 100%-ig biztos, hogy a DICE máris egy BF2 kiegen dolgozik. -
#8032 Ma új képek várhatók. Lesz infantry-s, tankos meg humvee-s kép is :)
Jah és holnapra valszeg felkerülnek helis képek is :) -
#8031 Ittál? :D -
#8030 "All the problems we encountered during play sessions earlier this year, such as poor frame rate, are history, as EA and developer DICE have stomped out the bugs and optimized the code."
hmm ez jól hangzik :) -
haxoror #8029 És készen van a fejecske. dekurvajó...
Most kezdjetek el sztorizni a régi szép időkről :P -
#8028 Ahhoj mester úgy érezte elérkezett a pillanat, hogy beteljesítse a küldetését. Az alkalmas pillanatra várt, hogy megteremtse a kapcsolatot a régi bf topik és az új megváltót éltető közösség között. Hozzászólásával finom átmenetben próbálja átültetni a régi téma egy meghatározó pontját, bevezeti az olvasót ebbe a különleges életérzésbe, mely által az teljesen átlényegülve, a mámoros érzéstől megrészegülve észrevétlenül egy magasabb dimenzióban találja magát. A hozzászólás tökéletességéből adódik, hogy ezalatt nem enged elszakadni az itteni helyzettől, nem terhel minket felesleges részletekkel, egyszerű szövegszerkezetével könnyen fogyaszthatóvá válik. A régi klasszikus hagyományok teljes harmóniában egyesülnek a modern környezetben, így válik teljessé a kompozíció. A katarktikus érzéseket tovább fokozza a hirtelen zárás, mely folytatásra sugall, így egyeNlőre én sem bírok ellenállni:
, (közben frissítettem, így nemvertek át :D) -
#8027 Szevaaaasz te elveszett ember :)
Elég tartalmas a mondanivalód :D -
Thanatos #8026 . -
#8025 . -
#8024 az mekkor szopatás lenne -
Thanatos #8023 ja és 0nál bejelentik hogy a rajongoi nyomsára halasztva 2006.XX.XX-re :P -
Tgabbar #8022 És a végén majd mindenki különböző animált giffeket rak be a fórumba,hogy hogy is nézhet ki ahogy hajóra rakják és elúsztatják Európába :).(És persze hogyan viszik ki a boltokba és rakják ki a polcokra). -
#8021 utolsó nap már percenként :) -
TS Zolly #8020 26-27 -
#8019 Hát nem is :D
Huhh mi lesz itt te :) -
#8018 Nézd meg az órát meg a percet és akkor rájössz, hogy 27 :P -
#8017 remélem még beírjátok kb 20an:) várhatóan pár nappal a megjelenés elött nem lesz érdemes forumot olvasni ha már most kezditek a visszaszámlálást. -
#8016 26 nap!!!!!! -
Nauron #8015 26:P -
#8014 De sebaj már csak 27 nap! :) -
#8013 Hát az idei E3 nem hozott valami sok BF2-es médiaanyagot :( -
#8012 Nemlátod h wow-ozik? :)
és jól teszi ;) -
#8011 Hi skorpio téged még látni? :) -
#8010 Nos a megjelenés közeledtével egyre többször viszont jóval kritikusabb leszek ezzel a game-el mint tettem ezt a BFV-al... előre megrendelés elfelejtve. Majd ha kipróbáltuk és hozza azt az élményt amit a nagy előd, akkor persze megvesszük a dobozos díszpéldányt is. :) -
#8009 Elég jó bár új dolgot nem tudunk meg. Biztos lesz folytatása is a videónak -
#8008 Hmmm most szedem :) -
ACE #8007 Kis RTS-es résszel kiegészítve... -
#8006 amennyire láttam vmivel intelligensebbek a botok, de kb hasonló single lesz mint a bf42ben volt -
#8005 lesz -
haxoror #8004 TÉKER!!!!!!!!!44
-
#8003 Hogyne várnám!:D
Csak közben "kiöregedtem" a napi 6-8 óra játszásból... (sajnos):P
Ui: remélem azért többször benézel ide! -
#8002 az oldalon nem találtam, ezért itt egyszerűbb lesz: on-line játék lesz vagy lesz benne single mód is, mint az 1942-ben? -
#8001 Szia Crem!
Te még élsz? :D
Nem tán te is várod a BF2-őt? -
#8000 nm ;) -
#7999 thx 4 login -
#7998 Ja és látjuk a medic unlockolhato fegyverét is aminek igen érdekes a távcsövének a célkeresztje :) -
#7997 Na van benne egy kis interjú scot evansel vagy hogy irják :P a többi már csak a bf2-röl szól az egyik EA skac játszik és közben olyanokat kérdeznek töle amit már ezer éve tudunk amugy látszik hogy tényleg szép a game :) -
#7996 húzzbele! -
Tgabbar #7995 Még van 5 perced :).