172092
  • uHs Gerzson
    És ezt ha meg szabad tudnom hol olvasod mert itt most mondogatod de én is most unatkozom és olvasnék valamit :)
  • TDC Geronimo
    Nah most már 100%-ig biztos, hogy a DICE máris egy BF2 kiegen dolgozik.
  • TDC Geronimo
    Ma új képek várhatók. Lesz infantry-s, tankos meg humvee-s kép is :)
    Jah és holnapra valszeg felkerülnek helis képek is :)
  • Guest
    Ittál? :D
  • TDC Geronimo
    "All the problems we encountered during play sessions earlier this year, such as poor frame rate, are history, as EA and developer DICE have stomped out the bugs and optimized the code."

hmm ez jól hangzik :)
  • haxoror
    És készen van a fejecske. dekurvajó...
    Most kezdjetek el sztorizni a régi szép időkről :P
  • joebacsi
    Ahhoj mester úgy érezte elérkezett a pillanat, hogy beteljesítse a küldetését. Az alkalmas pillanatra várt, hogy megteremtse a kapcsolatot a régi bf topik és az új megváltót éltető közösség között. Hozzászólásával finom átmenetben próbálja átültetni a régi téma egy meghatározó pontját, bevezeti az olvasót ebbe a különleges életérzésbe, mely által az teljesen átlényegülve, a mámoros érzéstől megrészegülve észrevétlenül egy magasabb dimenzióban találja magát. A hozzászólás tökéletességéből adódik, hogy ezalatt nem enged elszakadni az itteni helyzettől, nem terhel minket felesleges részletekkel, egyszerű szövegszerkezetével könnyen fogyaszthatóvá válik. A régi klasszikus hagyományok teljes harmóniában egyesülnek a modern környezetben, így válik teljessé a kompozíció. A katarktikus érzéseket tovább fokozza a hirtelen zárás, mely folytatásra sugall, így egyeNlőre én sem bírok ellenállni:
    , (közben frissítettem, így nemvertek át :D)
  • TDC Geronimo
    Szevaaaasz te elveszett ember :)
    Elég tartalmas a mondanivalód :D
  • Thanatos
    .
  • Ahhoj
    .
  • 3TOMI3
    az mekkor szopatás lenne
  • Thanatos
    ja és 0nál bejelentik hogy a rajongoi nyomsára halasztva 2006.XX.XX-re :P
  • Tgabbar
    És a végén majd mindenki különböző animált giffeket rak be a fórumba,hogy hogy is nézhet ki ahogy hajóra rakják és elúsztatják Európába :).(És persze hogyan viszik ki a boltokba és rakják ki a polcokra).
  • 3TOMI3
    utolsó nap már percenként :)
  • TS Zolly
    26-27
  • TDC Geronimo
    Hát nem is :D
    Huhh mi lesz itt te :)
  • TDC Geronimo
    Nézd meg az órát meg a percet és akkor rájössz, hogy 27 :P
  • polak
    remélem még beírjátok kb 20an:) várhatóan pár nappal a megjelenés elött nem lesz érdemes forumot olvasni ha már most kezditek a visszaszámlálást.
  • Nahar
    26 nap!!!!!!
  • Nauron
    26:P
  • TDC Geronimo
    De sebaj már csak 27 nap! :)
  • TDC Geronimo
    Hát az idei E3 nem hozott valami sok BF2-es médiaanyagot :(
  • TDC Geronimo
    Nemlátod h wow-ozik? :)
    és jól teszi ;)
  • uHs Gerzson
    Hi skorpio téged még látni? :)
  • skorpio7
    Nos a megjelenés közeledtével egyre többször viszont jóval kritikusabb leszek ezzel a game-el mint tettem ezt a BFV-al... előre megrendelés elfelejtve. Majd ha kipróbáltuk és hozza azt az élményt amit a nagy előd, akkor persze megvesszük a dobozos díszpéldányt is. :)
  • TDC Geronimo
    Elég jó bár új dolgot nem tudunk meg. Biztos lesz folytatása is a videónak
  • TDC Geronimo
    Hmmm most szedem :)
  • ACE
    Kis RTS-es résszel kiegészítve...
  • BurnBaby
    amennyire láttam vmivel intelligensebbek a botok, de kb hasonló single lesz mint a bf42ben volt
  • 3TOMI3
    lesz
  • haxoror
    TÉKER!!!!!!!!!44
  • Crem
    Hogyne várnám!:D

Csak közben "kiöregedtem" a napi 6-8 óra játszásból... (sajnos):P

Ui: remélem azért többször benézel ide!
  • bigapó
    az oldalon nem találtam, ezért itt egyszerűbb lesz: on-line játék lesz vagy lesz benne single mód is, mint az 1942-ben?
  • skorpio7
    Szia Crem!
    Te még élsz? :D
    Nem tán te is várod a BF2-őt?
  • uHs Gerzson
    nm ;)
  • DannyL
    thx 4 login
  • uHs Gerzson
    Ja és látjuk a medic unlockolhato fegyverét is aminek igen érdekes a távcsövének a célkeresztje :)
  • uHs Gerzson
    Na van benne egy kis interjú scot evansel vagy hogy irják :P a többi már csak a bf2-röl szól az egyik EA skac játszik és közben olyanokat kérdeznek töle amit már ezer éve tudunk amugy látszik hogy tényleg szép a game :)
  • BurnBaby
    húzzbele!
  • Tgabbar
    Még van 5 perced :).