172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#8074 jovan jovan :) -
Nagydög #8073 Boccs, nekem ez meglehetosen uj dolog volt. :) De persze egy ujszulottnek...
Ez volt rola a legnormalisabb kep az oldalon. Amin teljes meretben latszik, ott ugy nez ki, mint a bazarban kaphato muanyag gyerekjatekok. -
#8072 nem kértem, hogy definiáld az airsoftot (én is régóta ismerem), csak poénodtam egyet a "részlet" szóval, mivel a puska 1/4-ét linkelted be az imént.... -
Nagydög #8071 Nem. Van egy ismeros az amcsi sereg kornyeken a deli szomszedoknal, aztan tud egy par darabot, amik leestek egy teherautorol. :)
Komolyabban. Ez egy AEG. Airsoft Electric Gun. Magyarul egy elektromotorral hajtott "legpuska". Hasonlo jellegu rajongo tabora van, mint a paintballnak, csak ezek a cuccok, altalaban valodi fegyverekrol lettek mintazva.
A Plycon-nal lathatsz egyket sulyos darabot. -
#8070 részletbe veszed? -
Nagydög #8069 Figyi, Geronimo!
Lehet, hogy utalni fogsz, de ha minden jol megy, ma lesz egy ilyenem.
-
Nagydög #8068 "Nanemár, egy AK47 keresztbe átvisz egy vasúti sínt. Milyen üveg az? Ha olyan üvege lenne, hogy a géppuskás sem viszi át, olyan nehéz lenne a heli, hogy fel sem tudna szállni..."
Nem egyszeru uveg. Valami retegelt technika, a'szzem.
Osi regen, ha jol tudom, egy pap talalta fel az elso golyoallo mellenyt. Selyembol volt. Jo par reteg selyembol. -
#8067 ez esetben küldöm másnak. np. csak azt hittem, te hírezed a bf2t ,) -
#8066 sry de az e-mailemet hanyagolom....kb 2 hetente vetek rá egy pillantást :)
Ha valami ilyen van akkor inkább bf.hu-n küldj privit ;) -
#8065 Nah Ben Smith az E3-on azt mondta, hogy a demó 1-2 héttel a full előtt jelenik meg......júni 10 körül :) -
haxoror #8064 A jövő katonai helikopterei: A harctér királynői
Nekem ezt mondták ott... -
#8063 már csak azt magyarázd meg nekem, h amikor átküldöm neked e-mailben az ea hungary-től kapott a gépigény infot egy hete, az miért nem hírértékű, szemben a spanyol ea hírével? :))) -
#8062 pedig vannak ilyen üvegek
fel is szállnak vele a gépek :) -
ACE #8061 Nagyon megnyugtató lenne tudni, hogy ezek a videók milyen gépen lettek felvéve. Mármint azok a gépek, amiken játszanak, milyenek... -
ACE #8060 Nanemár, egy AK47 keresztbe átvisz egy vasúti sínt. Milyen üveg az? Ha olyan üvege lenne, hogy a géppuskás sem viszi át, olyan nehéz lenne a heli, hogy fel sem tudna szállni... -
#8059 10-e körül talán :P -
Nagydög #8058 "A modern helik szélvédője meg tud állítani szinte bármilyen kézifegyverből leadott lövést."
A szallitoke nem igazan. Altalaban az sik lapokbol allo szelvedok golyoalloak. -
Nauron #8057 juni 10.én tényleg lesz demo?:) -
haxoror #8056 A modern helik szélvédője meg tud állítani szinte bármilyen kézifegyverből leadott lövést. -
Nagydög #8055 "Remelém a helikopterek ebben a részben nem lesznek annyira golyóállók, mint BFV-ben..."
Milyen szempontbol golyoalloak? A kopterek meglepoen sok talalatot elviselnek kezifegyverbol. Inkabb az lehet erdekes, hogy mennyire vedi meg a bent ulo delikvenseket. Ha bele kuldesz egy sorozatot a szelvedobe, akkor csak a kopter serul, vagy pilotat is le lehet szedni. -
#8054 Ti4200 nem, Radeon 8500 igen... ez jo vicc baz :D -
haxoror #8053 ?
A helikopterek golyóállóak a valódi világban is -
#8052 Ebben én is bízom!
-
Picador #8051 Remelém a helikopterek ebben a részben nem lesznek annyira golyóállók, mint BFV-ben... -
#8050 Hát ráférne ;) -
#8049 Banner frissitést pls ;)
-
#8048 Én a helis videókat várom már :) -
#8047 Nem rosz :) -
#8046 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :D -
#8045 Most cibálom :) -
#8044 Mert ez ugyanaz azért...meg magyar :P -
#8043 ÚJ VIDEÓ!!! -
#8042 Azért nem az eredetit linkelte be, mert az emberek inkább magyarul tudnak, mint spanyolul. -
#8041 jópofa -
#8040 Miért ne támogatná? -
#8039 6600GT me nem tamogatott?? hmm -
Thanatos #8038 miért nem az eredetit linkelted be? :PPPP -
#8037 Íme a hivatalos gépigény :) -
#8036 Újabb videó
A 28 megás a mostani ;) -
#8035 Megvan :) és azt mondták hogy film lesz nem képek :P