172092
  • Skiper
    jovan jovan :)
  • Nagydög
    Boccs, nekem ez meglehetosen uj dolog volt. :) De persze egy ujszulottnek...
    Ez volt rola a legnormalisabb kep az oldalon. Amin teljes meretben latszik, ott ugy nez ki, mint a bazarban kaphato muanyag gyerekjatekok.
  • Skiper
    nem kértem, hogy definiáld az airsoftot (én is régóta ismerem), csak poénodtam egyet a "részlet" szóval, mivel a puska 1/4-ét linkelted be az imént....
  • Nagydög
    Nem. Van egy ismeros az amcsi sereg kornyeken a deli szomszedoknal, aztan tud egy par darabot, amik leestek egy teherautorol. :)

Komolyabban. Ez egy AEG. Airsoft Electric Gun. Magyarul egy elektromotorral hajtott "legpuska". Hasonlo jellegu rajongo tabora van, mint a paintballnak, csak ezek a cuccok, altalaban valodi fegyverekrol lettek mintazva.

A Plycon-nal lathatsz egyket sulyos darabot.
  • Skiper
    részletbe veszed?
  • Nagydög
    Figyi, Geronimo!

Lehet, hogy utalni fogsz, de ha minden jol megy, ma lesz egy ilyenem.

• Nagydög
    "Nanemár, egy AK47 keresztbe átvisz egy vasúti sínt. Milyen üveg az? Ha olyan üvege lenne, hogy a géppuskás sem viszi át, olyan nehéz lenne a heli, hogy fel sem tudna szállni..."

Nem egyszeru uveg. Valami retegelt technika, a'szzem.
    Osi regen, ha jol tudom, egy pap talalta fel az elso golyoallo mellenyt. Selyembol volt. Jo par reteg selyembol.
  • BurnBaby
    ez esetben küldöm másnak. np. csak azt hittem, te hírezed a bf2t ,)
  • TDC Geronimo
    sry de az e-mailemet hanyagolom....kb 2 hetente vetek rá egy pillantást :)
    Ha valami ilyen van akkor inkább bf.hu-n küldj privit ;)
  • TDC Geronimo
    Nah Ben Smith az E3-on azt mondta, hogy a demó 1-2 héttel a full előtt jelenik meg......júni 10 körül :)
  • haxoror
    A jövő katonai helikopterei: A harctér királynői

Nekem ezt mondták ott...
  • BurnBaby
    már csak azt magyarázd meg nekem, h amikor átküldöm neked e-mailben az ea hungary-től kapott a gépigény infot egy hete, az miért nem hírértékű, szemben a spanyol ea hírével? :)))
  • BurnBaby
    pedig vannak ilyen üvegek
    fel is szállnak vele a gépek :)
  • ACE
    Nagyon megnyugtató lenne tudni, hogy ezek a videók milyen gépen lettek felvéve. Mármint azok a gépek, amiken játszanak, milyenek...
  • ACE
    Nanemár, egy AK47 keresztbe átvisz egy vasúti sínt. Milyen üveg az? Ha olyan üvege lenne, hogy a géppuskás sem viszi át, olyan nehéz lenne a heli, hogy fel sem tudna szállni...
  • TDC Geronimo
    10-e körül talán :P
  • Nagydög
    "A modern helik szélvédője meg tud állítani szinte bármilyen kézifegyverből leadott lövést."

A szallitoke nem igazan. Altalaban az sik lapokbol allo szelvedok golyoalloak.
  • Nauron
    juni 10.én tényleg lesz demo?:)
  • haxoror
    A modern helik szélvédője meg tud állítani szinte bármilyen kézifegyverből leadott lövést.
  • Nagydög
    "Remelém a helikopterek ebben a részben nem lesznek annyira golyóállók, mint BFV-ben..."

Milyen szempontbol golyoalloak? A kopterek meglepoen sok talalatot elviselnek kezifegyverbol. Inkabb az lehet erdekes, hogy mennyire vedi meg a bent ulo delikvenseket. Ha bele kuldesz egy sorozatot a szelvedobe, akkor csak a kopter serul, vagy pilotat is le lehet szedni.
  • Me0w
    Ti4200 nem, Radeon 8500 igen... ez jo vicc baz :D
  • haxoror
    ?
    A helikopterek golyóállóak a valódi világban is
  • Beers
    Ebben én is bízom!
  • Picador
    Remelém a helikopterek ebben a részben nem lesznek annyira golyóállók, mint BFV-ben...
  • TDC Geronimo
    Hát ráférne ;)
  • uHs Gerzson
    Banner frissitést pls ;)
  • TDC Geronimo
    Én a helis videókat várom már :)
  • uHs Gerzson
    Nem rosz :)
  • TDC Geronimo
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :D
  • TDC Geronimo
    Most cibálom :)
  • TDC Geronimo
    Mert ez ugyanaz azért...meg magyar :P
  • Zs0lt1
    ÚJ VIDEÓ!!!
  • Zs0lt1
    Azért nem az eredetit linkelte be, mert az emberek inkább magyarul tudnak, mint spanyolul.
  • Skiper
    jópofa
  • Beers
    Miért ne támogatná?
  • Hysteria
    6600GT me nem tamogatott?? hmm
  • Thanatos
    miért nem az eredetit linkelted be? :PPPP
  • TDC Geronimo
    Íme a hivatalos gépigény :)
  • TDC Geronimo
    Újabb videó