172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#8754 jaj atya gatya -
#8753 Én meg még mindig nem értem, mit rinyáltok, sokkal jobb is lett a BFV, csak vannak akik nem bírják a dzsungelt, a meleget, meg a tempót... -
#8752 hehe majd ha jáccunk eggyütt akkor beszélj így -
#8751 tőled már előre félek... -
#8750 Hát jah -
#8749 de milyen hozzálállás ez az igazság ez lesz tudkóra hogy fikázni fogja aki nem tud vele jáccani!(de én tudok):D:D:D:D:D -
#8748 még ennél rosszabbra is készűlj fel -
#8747 épp ezért normálisabb viszonylag egy bf közösség, mert ide ész is kell :) -
#8746 ez lenne a normális hozzáállás ... de öszintén ... hol vannak csak normális emberek :DDD -
#8745 Előre látom, hogy azok foglyák nagyrészt fikázni a gémet, akik újak lesznek és majd lezuhan 2* a helivel meg 5* a repcsivel azt szarozza a gémet....holott ő a láma. A többiről nem is beszélve..... -
#8744 Egyszerű a kérdés....megnézitek, ha nem tettszik nem játszotok vele ennyi....csak aztán ne nyavalyogjatok itt -
#8743 Ezt eddig is tudtuk.... -
#8742 flém!! :DDDDD -
Thanatos #8741 bfv-re is ezt mondták és mi lett belőle... :P
de az biztató hogy ezt az eredeti fejlesztők csinálják :) -
#8740 Miért van rossz előérzeted? Nem ez lessz a BEST-OF-BATTLEFIELD NUMBER ONE? -
#8739 -
#8738 Mindenképpen vigyél magaddal kamerát és majd eladjuk a jogokat. -
busman001 #8737 ne máá ha nem fog menni a gépemen megbaxom az ea games-et az annyjuk hátán -
#8736 már nagyon kiváncsi vagyok milyen lesz ez a game, kicsit rossz előérzetem van :=( -
#8735 totalbf2 :
Over at the EA Play site one of the admins has posted a little bit of information about the demo, check it out:
Although final dates for the Battlefield 2 demo have not been locked down we understand we will be allowed to make it available in little over a week.
Once again these features are not 100% final but the demo will contain:
One map
16-player single player
16 and 32-player multiplayer
Time limit per round
Other information we have received is that the testing of the demo finishes tomorrow, so could be released as early as Monday. Also, the map is known to be Gulf of Oman. Judging by EA's tendency to release stuff on Friday though, clear your schedule for the 10th. Read it for yourself here.
-
#8734 király -
#8733 -
#8732 hehe könnyű lesz -
#8731 Király lett,
A gef4-es kérdés szándékosan maradt le? :( -
#8730 akkor az jó :DDDDDDD -
#8729 De majd az uj embereket fogod löni akik életükben elöször fognak bf-zni :) -
#8728 Lesz benne nyugi ;) -
#8727 remélem lesz benne valami jó kis dzsungeles map :D -
#8726 francba... akkor egy fragem se lesz? :) -
#8725 "Tyúk" :) ! -
#8724 Akkor majd csirke lépésben haladok :P -
#8723 Sztem nem kell ahhoz megállnod ;) -
#8722 Thx BB az adosod leszek (de nem fogok a bf2-s szervereken megálni hogy megölj és szerez egy fraget ;)). -
#8721 Elolvatuk,köszönjük a fáradozásaidat BB ;) ! -
#8720 Nembaj 1 hét és ....... huhh :) -
#8719 én csak azt kérdeztem meg, amit ti tudni akartatok :) -
#8718 Tényleg olvassátok el , mert nagyon sok jó infó van benne....thx BB ;) -
#8717 BF2 interjú - bf.hu
Tessék elolvasni! :) -
Nauron #8716 :)) -
#8715 Majd ha a kutya se ír ide akkor nézz körül a neten ;)