172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#8794 A lényeg az hogy alapból egyenesen lő a löveg, de egy bizonyos távolságból elkezd hamar süllyedni. Tehát messzebbre kb úgy kell vele lőni mint '42-ben. -
Thanatos #8793 izlések és pofonok... én meg télleg aszondom hogy hurrá mert a atany közép ugye..., a nf42 tanklövöldözései se votlak a legjobbak a dc-é se... vagyis jó volt midn a kettő meg nem is, ez talán végre télleg jó lesz :P -
ACE #8792 Lefordítanád? -
haxoror #8791 Remélem a DC mod gyorsan elkészül hozzá mert ez így egy rakás szar :P -
haxoror #8790 "I was very pleased with the main guns trajectory. Initially the shell is fired straight but there is a distinct and pronounced drop in its trajectory, far greater then anything in DC or POE. This will certainly require the tanker to develop some level of skill in hitting targets from great distances. Gone are the days where you point and shoot but also gone is the loop trajectory of the BF1942 tanks. They have merged both to give the user the nice crisp straight shot but at the same time force that user to develop skill if they want to kill targets from distance."
hurrá :/ -
#8789 bf2 tankjairól egy kis leírás angolul egy playertől :) -
haxoror #8788 Nálam bebuktatta :)
Jó volt a 42 de miután kipróbáltam a DC-t már nem erőltettem tovább pedig bejön nekem is a WWII fíling de sztem a 42 túl belassult volt.
Sztem ha vki kidugja a fejét a fedezékből akkor azt jóeséllyel lőjék is le, és ne ugrálhasson a hülye gránátaival abban a biztos tudatban hogy a gagyi fegyverek miatt 50 méternél messzebről max mákból szedhetik le vki.
Nekem bejött a DC és a BFV, remélem (és nagyon úgy néz ki) hogy a BF2 ezekre fog hajazni aminek én baromira örülök :) -
#8787 42-t a DC már egyszer bebuktatta
ezzel azért vitatkoznék :) -
#8786 20 nap!!!
(az hogy en is tudjak jatszani, az meg meg +120 nap .D) -
haxoror #8785 42-t a DC már egyszer bebuktatta pedig az "csak" egy mod, simán jobb lesz a BF2 vanilla már alapból pláne majd amikor kezdeni kijönni hozzá a modok amik rendbeteszik az EA szokásos fasságait (katapult tankok meg ilyesmi :P) -
haxoror #8784 "meg a tempót..." -
Thanatos #8783 épp ezt modm hogy nincs iylen előitéletem sőt én a vietnam és a bf2 korszakát jónak tartom (hangulatfüggő ugyan de sokszor jobbnak mitn 2.vh sokkal :P)
és nincs olyan magasan mégis nem egy nagy game igen magasan bebukta már ezt, igy én iylenbe már nem bizok :) -
#8782 Azért nincs az olyan magasan, hogy ne lehessen leverni ;)
BF2 pont erre törekszik majd, de akinek pl a II. vh jön be nagyon és nem szereti a modern harcászatot akkor annak az istenér se fog tettszeni a BF2....az ilyenek eleve előítéletekkel futnak neki a játéknak... -
Thanatos #8781 meg vannak akiknek mindez sokkal bejönne mint a 2.vh ha a game jó lenne de nem az... :P -
Thanatos #8780 nem feltétlen..., én pont attol félek hogy 42 oylan magasra rakta a lécet hogy igy ez csalódás lessz kicsit... :/ -
#8779 Nemám aztán nem látlak a szervereken :)
Spec ops mellé kell más is a csapatba ;) -
#8778 Na azé' :) -
#8777 áhh mire kijön már lesz hozzá gépem (kopp-kopp-kopp) :) -
#8776 Ejnye :)
AKkor majd tolok videókat a fórumba ha kijön jó? :P -
#8775 jah, mondjuk nekem még nincs meg a vasam hozzá, úgyhogy én annyira nem izgulok, hogy adják már ki :) -
#8774 Jah bazzeg ez a videó (is) mennyire bűntet már -
#8773 jokis kép :) -
#8772 Jah sorry -
#8771 Nem árt tisztába lenni a dolgokkal ;) -
#8770 Ezt honnan tudod? És honnan sejtettük? -
#8769 A demóba a Gulf of Oman pálya lesz benne.....bár ezt eddig is sejthettük -
#8768 -
#8767 eezaaaz 8-@ -
#8766 pedig bent van a pakliba... a képek szépek (inkább alakulnak...pixelesek) de a jaték túl arcade-nak néz ki... ha igy van, megyek veled... ea-t baszni -
#8765 Szia téged is látni :). -
#8764 Hívjuk Dr kotászt... -
-
#8762 jólbeszélsz embö'! ;) -
#8761 monnyuk ha hastingsen beundúl a 2 mi8 az us alapra... -
CUCLI #8760 a cikk finomra sikerült és számomra sok új infó van banne ^^ -
#8759 Á, szarrákempelődni légierő által BF42ben is simán lehet... :) AZ annyira nem volt újdonság... -
#8758 überfasza lesz a játék, faszé kell már előre parázni, oltjátok egymásba a negatívumokat. minek leállni azon balhézni, hogy kinek mekkora LESZ az arca?...
ez olyan, mint a népesség létszámának megjóslása: butaság azt számolgatni, hogy hány gyereket fognak szülni azok a 'babák', akik még meg sem születtek....
azaz legyen csak béke, nyugalom, ha valaki egózik, majd jól pofánverjük puskatussal, vagy az itteni eszközökkel :| -
#8757 meg a heliket -
#8756 ez hogy jön ide -
CUCLI #8755 Zsíroskenyér...