172092
  • akyyy
    20 nap mulva 23-a, várható megjelenés meg 17-e, akkor most
  • Thanatos
  • Meggymag
    Ja és nemtom miért Cifunak írtam :DD
  • Meggymag
    Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy el kell választani 2 fajta játékost. Az egyik a klángémer aki odavan a warokért viszont hányni tud a pubozás lámulás miatt és a másik aki publicon érzi magát otthon és azt gondolja az az igazi királyság. Szvsz(de szigorúan az), hogy marhajó érzés az amikor warozol egy jó klán ellen és épp tankcastába keveredsz. Aberdeenen 1 képernyő távolságról lövöldözitek egymást és shermannal elöbb találsz be neki mint ő P4el. Na ez az ami kurvajó érzés és ekkor érzed, hogy megtanultad a játékot. Én személy szerint szeretem megtanulni a játékot amivel évekig fogok játszani és jó érezni azt, hogy hétről hétre esetleg jobb vagyok. Namármost egy olyan tankozásban ahol ahová célzol oda lő mindenféle ív nélkül, már az első napokban királynak érzi magát mindenki. Én ezt személy szerint nemkedvelem de van aki a gyors skillesedést szereti ugyebár ;) Egyszómintszáz én örülnék ha nem lehetne egyik cuccot se könnyen kezelni és tanulni kelljen egy kicsit mert ez okoz kihívást a játékban. De mindegy én mit akarok úgyis az lesz amit megcsinálnak viszont mivel a BF készítői csinálták így gondolom érezhető lesz rajta a BFes beütés aminek örülni fogok mert a BF mindenidők legjobb multi FPS játéka oszt csá!!!!
  • Beers
    Ha kint lenne,akkor mi nem lennénk itt!
  • Robogo
    MEGÉRDEMLEM TÉNYLEG?Brühüm-brühüm.
    Ez nem volt szép tőled.
  • Tgabbar
    :)
  • Mr Manson
    nem lopták még ki azt a fránya "arany"-t ?
  • Frankie
    aki realitást keres az ne ennél a játéknál keresse :)

én nagyon örülök annak hogy a játszahtóságot többre értékelik a játszhatatlan realizmusnál :)

• Thanatos
    42 se mod alapanyag votl a maga idejében :)
  • Thanatos
    tény engem is zavar néha a realitás de ár ezerszer bebizonyosodott hogy bfnek semmi köze relaitáshoz..., arr amajd ott lesz ofp2 :)
  • Thanatos
  • Thanatos
    én nem is a valóságot emlitettem de bf-ben már sokszor kiderül hogy nema realitás a lényeg ahnem a játékmenet..., mert ha full reális lenne innen pl szeirntem a kutya nem jáccana vele :D
  • ACE
    janem, helyesbítek, tényleg tobb van, csak megtévesztett alul az Insider video
  • ACE
    De azokból csak 4 db. új van, amit 2-án raktak fel, a dátum szerint.
  • uHs Gerzson
    Én BF42-ben amikor elöször játszotam a single demoval akkor nagyon tetszet a kihivás mert a tankokal nem teljesen egyenesen kell lönni hanem szép ivesen és ez volt az igazi kihivás benne én ezért kedvelem máig a tankos részét.
  • haxoror
    Jaja FH tényleg jól sikerült

Abban reménykedtem hogy a BF2 alapjáték már rögtön király lesz és nem csak egy mod-alapanyag mint a 42 :(
  • BurnBaby
    nemtom, mi megszoktuk :) nekem az a fura, amikor dc-ben full egyenesen kell lőni a tankkal :)) bár mondjuk a 80 tonnáját billegtető tigris az tényleg húzós lett :))))
  • haxoror
    Skill?
    Francokat. Mindkettőt (DC, 42) meg lehet tanulni csak a 42 nehezebb mert ésszerűtlen, amikor beül az új ember a tankba a lövedék nem oda megy ahova várja mert maga a tank sem úgy viselkedik ahogy azt elvárná egy tanktól bárki.
    Nem skill kell hozzá hanem egy doboz nyugtató.
    És akit érdekel a game az így is meg tudja tanulni csak IDEGESÍTŐ.

Engem spec nem zavar Gézuka és Pistike rögtön tudja használni a tankokat mert ez szórakoztatóbb mintha csak szenvednének az irányítással és csak halomra lövetnék magukat.
  • [NST]Cifu
    Na ez az a rész, ami már a BF42-ben is szörnyen csípte a szemem... :(
  • Tgabbar
    lol:D
  • uHs Gerzson
    Meghát most minek pocsikáljanak el munkát ha az alap bg42-t csinálják tovább :) én amugy máig azzal nyomulok ha unom a bfv-t ;)
  • Nagydög
    "Egy support-hoz mit szólnál;)?"

Varjatok meg engem is! En leszek a tanacstalan. :)
  • Tgabbar
    Alapvetően és is DC-s vagyok de azért a Forgotten Hope-ra még "visszajárok.Próbáld ki ha még nem tetted volna,mondjuk egy Battle of Foy-al vagy egy Omaha Charlie Sector.Nos ezek a pályák is elmondhatóak mindennek csak lassúnak nem.
  • Tgabbar
    Egy support-hoz mit szólnál;)?
  • Mr Manson
    látod még ők is kételkednek a BF2őben, nem csak én
  • uHs Gerzson
    Azt mondták a BG42 fejlesztöi ha nagyon beválik a Bf2 a közönségnél akkor ök is váltanak :) Ahh már alig várom amikor a Debrecen pályán fogok menni a King Tigerel :D
  • Mr Manson
  • joebacsi
    remélem megy a bg is, gémeskutakat akarok királytigrissel
  • joebacsi
    itt is kisebb lesz, de mégis más :)
  • Mr Manson
    akkor jó, igy már kezd alakulni
  • Rafia
    Forgotten Hope, XWW2 is megy majd BF2 alá.
  • Rafia
    Ez érdekes...biztos nagyon sokat dolgoztak rajta, hogy még véletlenül se legyen realisztikus.
  • Zs0lt1
    hehehe lol :Ð
  • Mr Manson
    én WW2 mod-ot várok. az ilyen "fantázia" harcok nem nagyon jönnek be
  • Zs0lt1
    Az nem 1-2, hanem 12 :-)
  • Beers
    1-2 újabb movie!
  • Meggymag
    Jajj istenem most majd lehet skill is kell a tankozáshoz...áááááá milesz most??? Lehet Gézuka és Pistike nem fog úgy lőni mint az aki 1 éve nyomja már a gémet? Hát akkor ez nem DC lesz.. tisztagáz... De nem kell aggódni haxoror már készül a BF2 noskill mod!!! Abban majd mindenki kurvajó lehet :DDD
  • ACE
    Hádde DC-ben is volt lőpálya, csak sokkal kisebb, mint alap '42-ben.
  • joebacsi
    a dc-é azért közelebb állt a valósághoz :)
    ezt a fajta lövegpályát talán azért vezették be megint, hogy nagyobb skill kelljen a tankozáshoz :)