172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#8874 A touch more on the demo....
Description
No sooner had the news of its gold status reached our ears and we managed to get the first details of the Battlefield 2 demo which should be released in a little more over a week.
EA has confirmed that Battlefield 2 has gone gold and should make its shipping date of June 21, 2005. According to messages posted on the Australian EA messageboards, a demo of the game will become available sometime before the ship date and should give gamers a decent taste of the game. The demo, expected on Friday June 10, will offer one map with a 16-player single player mode and a 16 and 32-player multiplayer mode. It is expected that there will be a time limit imposed on every round.
In Battlefield 2, players will choose to fight for one of three military superpowers: the United States, China, or the newly formed Middle East Coalition. Armed with the latest modern weaponry, players can take control of any of the game’s 30+ vehicles. Players can also hone their skills against improved enemy intelligence in the new single-player campaign before competing online with up to 64 players in some of the most intense battles on the PC. -
#8873 Totalbf2.com gameplay videó folytatása -
#8872 :DDDDD -
#8871 LOL :D
-
#8870 thx! -
#8869 A lényeg, ami téged érdekel ebből:
A demo tesztelése ma le kellett záruljon, ergo a napokban elérhető lesz. -
#8868 Akkor is rulz amikor szidod és "sohatöbbet Vietnám"-ok hagyják el a szádat? :)) -
#8867 pls aki németes kérnék egy fordítást :)
"Gamespot hat leider noch nicht preisgegeben wann die Demo bei ihnen für die "Premium" Mitglieder zur verfügung steht! Aber die Tests für die Demo sollen heute abgeschlossen geworden seien, das bedeutet das die Gamespot "Premium" Mitglieder die Demo in den nächsten Tagen anfangen können zu Zocken. Wir werden euch sofort mitteilen wenn die Demo auf Gamespot zur verfügung steht!" -
#8866 én nem igy érzem de nem rossz:) vietnám rulzz:) -
#8865 Aki besúgó annak nem hiszek :D -
Thanatos #8864 huh de jó is lenne -
#8863 képesek és kihagyák, valahol olvastam. csak MODban lesz! -
#8862 Ez igaz, de a kettőbe már lesz :D -
haxoror #8861 Pedig nincs is benne M4... -
haxoror #8860 Hát ha a skill nálad a célzást jelenti akkor igazad van. Nemtom mennyire ismered a DC-t de hogy vki pár nap alatt "gyorsan skillesedjen" ahhoz vagy egy gyenge szerver kell vagy a srác egy őstehetség, tény hogy DC-ben nem olyan komplikált a célzás mint 42-ben viszont ugyan úgy kell a skill a boldoguláshoz csak 42-vel ellentétben nem olyan egyértelmű (ott erősen a célzásról szól) hanem összetettebb és a map ismerete, helyezkedés vagy a mozgás közbeni lövés nagyobb szerepet kap.
(Oké az is igaz hogy DC-vel nem elég csak sokat játszani hanem a jobb reflexen is sok múlik)
Nekem ez jobban bejön mint a 42-es katapultos himbilimbi -
#8859 ja néztem, faszán pixeles -
#8858 A víz mennyire bűntet! -
#8857 Mekkora szemét már aki játszik....nemcsak késel, de gázol is :D
(huhh bazz nem szar a GAZ hangja) -
#8856 Huhh és a hangok is....huhh odab@sznak -
#8855 LOL az ötös videóban késelnek....van esze a srácnak :D
Amúgy faszák ezek is :) -
#8854 Zs0lt1 aláírása.....de van benne valami :D -
#8853 Veled vagyunk :DDD -
#8852 ? -
#8851 Örülök, hogy nem csak én érzem így :D -
#8850 "2005.06.10 - Gulf of Oman - Prepare 2 be Spawnraped :-)" lol -
#8849 Nyugi 1 hét és....huhh.....mehetünk a cobrával ;) -
#8848 Nna ez már érdekesebb :-) -
#8847 Ehh már én is ki akarom próbálni :(. -
#8846 hát ja -
#8845 "BF mindenidők legjobb multi FPS játéka" Ebben az egy mondatban benne volt minden -
#8844 -
#8843 tessék, a csámcsogósoknak itt a pilot's reveiw -
#8842 -
#8841 Rah-66 Comanche? :) -
#8840 Ha mind egyformák lennénk akkor mindenki egyfajta játékkal jáccana és tök uncsi lenne az egész. Semmi gond nincs ezzel, hogy ki mit szeret csak jó róla néha elbeszélgetni ;) -
#8839 Félreértés ne essék, de szvsz a BF sorozat olyasmi, mint a Holywoodi akciófilmek. A lényeg, hogy látványos legyen, és szórakoztató, de semmilyen téren nem törekszik a valósághűségre. Az, hogy egy ágyúlövedék lapos röppályán repül ("egyenesen"), nem amiatt érdekel, hogy könnyebben találom-e el a célt, vagy nem, hanem amiatt, mert a valóságban így van.
Kb. olyasmi ez számomra, mint egy autóőrültnek az, hogy a BMW M5 elsőkerékhajtású dízelautóként viselkedik egy autós játékban.
Ettől még semmi bajom a BF-el, időtöltésnek megfelelő, és csendben várom az én izlésemnek megfelelőbb játékokat (Armed Assault, OFP2). ;) -
#8838 nem , neked nagy lomha helik kellenek :D -
#8837 Hát tankokba nem vagyok otthon, de én fürge nehezen irányítható heliket akarok! -
Rafia #8836 Szerintem bármilyen (realistic, arcade) beállításokat használ is egy mod, a lényeg az összhang. Mindkét esetben hónapok választják el a kezdő játékost a profiktól. A 'realizmus' meg már egyéni ízlés kérdése. Az FH tankjaiban sem leszel profi 2 hét alatt. Igaz, bárkit kilősz szemből 1 lövéssel (átlag tankot). A gond az, hogy senkit nem fogsz kezdőnként észrevenni, mert minden tanker a jó kis búvóhelyen lapul, messziről blokkolja az infantryt, és azonnal kilő, ha kidugod az orrod. -
#8835 gondolom Mo-n pár nap csuszással jelenik meg :)