172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#9154 én nem szeretem a demókat de a bf2őt naon várom de ha eddig vártam tovább is tudok.végül is mitér a demó csomó fegyver jármű pálya .akkor inkább megvárom a teljest. -
atwe #9153 Elvileg Pénteken Lesz Demo!!!
Úgy halotam
Ha nem akkor javitsatok ki
-
#9152 Ti leszeditek?! Mert én nem inkább szenvedek még pár napot! -
#9151 télleg szombaton demo kirakirakirakira -
#9150 én most elemzem a mapokat,elég jól megvannak csinálva,nekem a városiak jönnek be nagyon!A Dalian Plant (1.) is bejön!
-
#9149 :DD -
Tgabbar #9148 Akkor szombaton demo ? -
haxoror #9147 Nyugi elegen fogják kempelni a repteret :D -
#9146 Csak mintha azt olvastam volna...na de mind1 jo az a 64 is! :)
A jármű ember elosztásra kíváncsi leszek!Remélem jol oldják meg! -
#9145 Miért lennének +100-asok? 64-esek lesznek max :) -
#9144 Majd egy lezárt szerveren ;) -
#9143 ja és zsírok a mapok!Mehet a taktikák készítése! ;) -
#9142 +100-as serverek lesznek? -
#9141 zsír, akkor teljesül majd az álmom ! ....
mellesleg meg lehet állapodni, pl. csak jeeppet használunk járgánynak [vagy azt a stílszerű homokfutót].
mindenesetre én arra szeretnék kilyukadni, hogy tényleg milyen fasza, filmszerűen izgalmas taktikázásokat rögtönözhetünk így.
persze ezt a sima játékban is megoldhatjuk, azonban ott gyakran előfordul a "vigyázz bazzmeeg helikopter szájj be és huzzunk bazmeeg!!" effekt, és lőnek a kommandónak. Deh Hát ez aZ ÉLET!
szóval bocs, ha valakinek útban álltam az agyonlövős taktikáját illetően, én a játékot mindenképp élvezni fogom, ha sikerül a kommandó a haverokkal, ha nem -
Thanatos #9140 nem lenne érték mert tul sok jármű lenne és gyalogos katonával egyszer se találkoznál :P és a jármüveknek se lenne értéke mert kilövik alólad beugrasz egy másikba oszt kész
mig ha több az ember mitn a jármű és kiszedik alólad akkor pl átérezheted miylen assiként egy tankcsata közepén hasalni :D -
#9139 "én annak örülnék, ha be lehetne vágni egy olyan madmax stílust, hogy ha a játékosok teszem azt 8an vannak, nyugodtan fellőhetik a 64személyes conquest verziót a pályából" - Ennek semmi akadálya nincs! Csak fordítva nem lehet.....mivel nehéz lenne egy 16-os mapra bezsúfolni 64 embert :) -
#9138 Talán,de hol van ez pl. alameinhez? -
#9137 én annak örülnék, ha be lehetne vágni egy olyan madmax stílust, hogy ha a játékosok teszem azt 8an vannak, nyugodtan fellőhetik a 64személyes conquest verziót a pályából. fasza lenne fílingje, mire megtalálsz valamit, követed, cselezel, szóval kommandó... na ott aztán tényleg érték lenne a zsákmány!
nem is beszélve arról az érzésről, amit az ilyen háborús filmek adnak: "ott mintha lenne valami.. áhh... vak lárma.." és bazeg aztán tényleg ott van! csak mivel qrvanagy a map, mindenki parázik -
mobal #9136 mér pl. wetlands elég jó hozzá. nézd meg folyó + híd. ... -
#9135 Nem igazán vagyok elragadtatva ezektől a pályáktól!
Nincs igazán olyan,ahol egy jó páncélos csata kialakulhatna :( ! -
#9134 :DDD
Nyugi, folyt köv! :)))) -
#9133 Jah a te build-ed jobb volt amit a múltkor küldtél :D -
#9132 milyen demo?
Jah ez a tetris klon bf2?
bah :) -
#9131 "Finally the announcer said this saturday the 11th the demo does come out for Australia, and the full release for Australia is the 23rd of this month. " :) -
#9130 jolett thx :)) -
#9129 Nah kész csak hozzáírtam még egy keveset :) -
#9128 hajra -
#9127 Még nincs kész....kicsit dolgozok még rajta :)
-
CUCLI #9126 lesz pár map -
#9125 Huhh.....sok idegeskedés és káromkodás közepette csak összehoztam :)
Battlefield 2 pályaleírások -
Thanatos #9124 vagy nem emrt utolso pillanatban törlik eddigi rendszerkövetelményeket és közlik hogy 3.4ghz , 2giga ram és 6800 alatt el se indul... -
mobal #9123 még ki se jööt a gém és tom ,hogy med lesz :D -
#9122 Én low-medium között vagyok,egy kicsit turbozni kell majd a nyáron még!! :) -
Tgabbar #9121 Jézusom milyen képeid vannak.Te aztán nem "unatkozhatsz" :D. -
#9120 Úgy érzem, nem kell fejlesztenem, kicsit lejjebb veszem a grafikát, simán elfut a 300-as cerkán TNT2-vel :) -
#9119 ez engem is érinteni fog remélem nem csak a levegöbe beszélnek az Ati-nál -
Thanatos #9118 10 hsz is elég lett volna... -
#9117 Oh kösz!
Hát ö hmm. Zúzós mint mindegyik rész ami eddig kijött, hát ebből A64 lesz :( Valahogy nem így terveztem. -
#9116 Amúgy nemrég linkeltem be......csak egy kicsit kellene visszaolvasni..... -
#9115 Tessék