172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
haxoror #9194 -
Lifeforce #9193 Nagyon valószínü.
Remélem nem lesz annyira bugos mint az elődei kezdetén. :) -
#9192 Ha lesz linux kliens nekünk lesz ;) -
haxoror #9191 Lesz demo szerver? -
Lifeforce #9190 Ebbe ne menjünk bele :D
Gyere egyszer fel a CB TS szerverére, és megtudod, hogy milyen a hangminősége a TS-nek ha jól van beállítva. (késéssel együtt)
Merthogy annyit késik amennyi a pinged. (ugyan az mint a ventrillonál) -
#9189 TS helyett Ventrilo-t kell használni. Nagyságrendekkel jobb a hangminősége... -
#9188 Hát sztem is mindenki marad a ts-nél....bár a VoIP hangminősége sokkal jobb, de akkor is..... -
#9187 Sokan fognak itt még ts-t használni :) ! -
#9186 Most az 1* :D -
#9185 Ok köszönöm!
Bocsásd meg a tudatlanságomat -
#9184 Khmmmm.....ez is meg lett mondva 1000*. VoIP-ot csak és kizárólag azok használhatnak akik squadba vannak. Szal Nem fog tudni mindenki beszélni. Te max azzal a 6 fővel fogsz tudni beszélni akikkel egy squadba vagy. Meg aztán 5 sec beszéd után kötelező szünetet kell tartani. -
#9183 De azért remélem valami tiltás lesz a mikrofonnal kapcsolatban PL 12 éves kor alatt nem használható! Mert szegény kicsiknak mikrofonon keresztül nagyon idegesítő a hangjuk! -
#9182 Gamespot leírás, Gamespot képek, Gamespot videók :) -
Tgabbar #9181 Sőt még le is tk-z,hogy elvihesse :). -
#9180 Ide is beírtuk egy párszor :)
16 playeres single része lesz (training) és 16- 32 playeres multi része. -
#9179 Nahar ne legyél már ilyen béna. Hagy ne én keressem vissza, hogy mit írtak a demoról, de aki csak pár szót tud angolul, annk is egyértelmű, mi lesz benne. -
#9178 Nahát igen....az ilyen embereket én is bírom. Nem tud helit vezetni, de elsőként megy oda. -
Tgabbar #9177 Én úgy tudom lessz mind a kettő.A single lessz a boot camp(gyakorlás),míg a múlt...na ezt nem kell bemutatni:). -
#9176 Remélem hogy multi! -
#9175 én se tudom,de csak kibirom azt a pár napot!:))
Ez MPDEMO lesz vagy csak Single?Mert erről nem láttám semmit h most melyik!
-
#9174 :DDDD -
Gabe18 #9173 Hát az biztos hogy maximum földi járművek vezetésére adom a fejem,de leginkább a gyalogsághoz vonulok be.
A vietnámi helikopterpilótaságomat is csak of-line teszteltem,de csak a szépre emlékezzünk inkább...
Na meg inkább nem szaporitanám azokat,akik ott is neten bevártak 3-4 mit sem sejtő utast a sajátjaik közül (akik közül a rutinosabbja már a felemelkedéskor sejthette hogy baj lesz),aztán velük együtt 500 méter szárnyalás után becsapódótt az erdőbe.Respawn után persze megint elsőként rohant a helihez... -
#9172 Szevasz :)
Lesz egy pár olyan új játékos BF2-be, mint pl te , de ez így van rendjén ;)
-
Gabe18 #9171 Üdv!
Hát én is megpróbálkoznék ezzel a játékkal.Eddig Battlefield-el kapcsolatban egy igen rövid életű Vietnámos próbálkozásom volt,de aztán hamar elmaradtam onnan.
Most örömmel láttam hogy egy közepes beállitásra pontossan jó lesz a pc masinám is.Ugyhogy én is várom a demót szeretettel. -
#9170 Én örülnék a legjobban, ha Bircsikének menne mid-high-on, mert akkor nekem is menne ott lazán
De majd örülök, ha 1024*768-on mediumban játszható lesz a 9500pro-n (ha nem lesz nagyon meleg, akkor majd tesztelem 300/600-on is ). -
ACE #9169 Vagy az High-Insane-Insane az még nem jó Insane-re? Mondjuk a videókarinak a memória meg core frekijét kicsit fel kell nyomni, hogy XT-nek feleljen meg, de legfeljebb dobok rá egy Zalman hűtőt, és akkor menni fog. 16 pipe már most is megy. és aszondják a freki már nem dob olyan nagyot... -
ACE #9168 Nekem kéne proci... lehet még kihasználom június végéig a Sulinetet, és veszek egy 3 Gigás P4-et, meg még 1 Giga RAM-ot, és akkor Insane-en nyomulok :D -
#9167 Nah szerdán a GIGA TV-s lámák megint tesztelik a BF2-t. 22 és 24h között. -
CUCLI #9166 #9078
:) -
#9165 nekem asszem de a procit el kell húzni -
#9164 9500-assal? :P Hát azt megnézném :) -
Bircsike #9163 nekem mid-high-on fog futni! :) -
#9162 Nem szeded le?!?!? Te aztán nem semmi vagy.....bár kiváncsi vagyok, hogy fogod kibírni amikor ha látod, hogy ott a demó előtted :D -
#9161 nekem!
képregénymód a legjobb -
#9160 jo van akkor!Télleg kinek megy majd a graf high-on??:) -
#9159 péntek vaze! -
#9158 BF.hu-n az interjún vannak érdekes kérdések,végre nem olyan sablonosak...!
Péntek a demo napja.NEM?! -
Thanatos #9157
a "kommandó" meg nem a létszámtól függ hanem attol hogy kikkel jáccol... 64es szerveren is lehet kommanózni ha olyanokal jáccol együt :) -
#9156 na jó ez igaz -
#9155 mondjuk megnézed, hogy hogyan fut a gépeden..