172092
  • haxoror
  • Lifeforce
    Nagyon valószínü.
    Remélem nem lesz annyira bugos mint az elődei kezdetén. :)
  • TDC Geronimo
    Ha lesz linux kliens nekünk lesz ;)
  • haxoror
    Lesz demo szerver?
  • Lifeforce
    Ebbe ne menjünk bele :D
    Gyere egyszer fel a CB TS szerverére, és megtudod, hogy milyen a hangminősége a TS-nek ha jól van beállítva. (késéssel együtt)
    Merthogy annyit késik amennyi a pinged. (ugyan az mint a ventrillonál)
  • [NST]Cifu
    TS helyett Ventrilo-t kell használni. Nagyságrendekkel jobb a hangminősége...
  • TDC Geronimo
    Hát sztem is mindenki marad a ts-nél....bár a VoIP hangminősége sokkal jobb, de akkor is.....
  • Beers
    Sokan fognak itt még ts-t használni :) !
  • TDC Geronimo
    Most az 1* :D
  • mesor
    Ok köszönöm!
    Bocsásd meg a tudatlanságomat
  • TDC Geronimo
    Khmmmm.....ez is meg lett mondva 1000*. VoIP-ot csak és kizárólag azok használhatnak akik squadba vannak. Szal Nem fog tudni mindenki beszélni. Te max azzal a 6 fővel fogsz tudni beszélni akikkel egy squadba vagy. Meg aztán 5 sec beszéd után kötelező szünetet kell tartani.
  • mesor
    De azért remélem valami tiltás lesz a mikrofonnal kapcsolatban PL 12 éves kor alatt nem használható! Mert szegény kicsiknak mikrofonon keresztül nagyon idegesítő a hangjuk!
  • TDC Geronimo
    Gamespot leírás, Gamespot képek, Gamespot videók :)
  • Tgabbar
    Sőt még le is tk-z,hogy elvihesse :).
  • TDC Geronimo
    Ide is beírtuk egy párszor :)
    16 playeres single része lesz (training) és 16- 32 playeres multi része.
  • Cobra.
    Nahar ne legyél már ilyen béna. Hagy ne én keressem vissza, hogy mit írtak a demoról, de aki csak pár szót tud angolul, annk is egyértelmű, mi lesz benne.
  • TDC Geronimo
    Nahát igen....az ilyen embereket én is bírom. Nem tud helit vezetni, de elsőként megy oda.
  • Tgabbar
    Én úgy tudom lessz mind a kettő.A single lessz a boot camp(gyakorlás),míg a múlt...na ezt nem kell bemutatni:).
  • Beers
    Remélem hogy multi!
  • Nahar
    én se tudom,de csak kibirom azt a pár napot!:))
    Ez MPDEMO lesz vagy csak Single?Mert erről nem láttám semmit h most melyik!

• Skiper
    :DDDD
  • Gabe18
    Hát az biztos hogy maximum földi járművek vezetésére adom a fejem,de leginkább a gyalogsághoz vonulok be.
    A vietnámi helikopterpilótaságomat is csak of-line teszteltem,de csak a szépre emlékezzünk inkább...
    Na meg inkább nem szaporitanám azokat,akik ott is neten bevártak 3-4 mit sem sejtő utast a sajátjaik közül (akik közül a rutinosabbja már a felemelkedéskor sejthette hogy baj lesz),aztán velük együtt 500 méter szárnyalás után becsapódótt az erdőbe.Respawn után persze megint elsőként rohant a helihez...
  • TDC Geronimo
    Szevasz :)
    Lesz egy pár olyan új játékos BF2-be, mint pl te , de ez így van rendjén ;)
  • Gabe18
    Üdv!
    Hát én is megpróbálkoznék ezzel a játékkal.Eddig Battlefield-el kapcsolatban egy igen rövid életű Vietnámos próbálkozásom volt,de aztán hamar elmaradtam onnan.
    Most örömmel láttam hogy egy közepes beállitásra pontossan jó lesz a pc masinám is.Ugyhogy én is várom a demót szeretettel.
  • Cobra.
    Én örülnék a legjobban, ha Bircsikének menne mid-high-on, mert akkor nekem is menne ott lazán
    De majd örülök, ha 1024*768-on mediumban játszható lesz a 9500pro-n (ha nem lesz nagyon meleg, akkor majd tesztelem 300/600-on is ).
  • ACE
    Vagy az High-Insane-Insane az még nem jó Insane-re? Mondjuk a videókarinak a memória meg core frekijét kicsit fel kell nyomni, hogy XT-nek feleljen meg, de legfeljebb dobok rá egy Zalman hűtőt, és akkor menni fog. 16 pipe már most is megy. és aszondják a freki már nem dob olyan nagyot...
  • ACE
    Nekem kéne proci... lehet még kihasználom június végéig a Sulinetet, és veszek egy 3 Gigás P4-et, meg még 1 Giga RAM-ot, és akkor Insane-en nyomulok :D
  • TDC Geronimo
    Nah szerdán a GIGA TV-s lámák megint tesztelik a BF2-t. 22 és 24h között.
  • CUCLI
    :)
  • 3TOMI3
    nekem asszem de a procit el kell húzni
  • TDC Geronimo
    9500-assal? :P Hát azt megnézném :)
  • Bircsike
    nekem mid-high-on fog futni! :)
  • TDC Geronimo
    Nem szeded le?!?!? Te aztán nem semmi vagy.....bár kiváncsi vagyok, hogy fogod kibírni amikor ha látod, hogy ott a demó előtted :D
  • Skiper
    nekem!
    képregénymód a legjobb
  • Nahar
    jo van akkor!Télleg kinek megy majd a graf high-on??:)
  • Skiper
    péntek vaze!
  • Nahar
    BF.hu-n az interjún vannak érdekes kérdések,végre nem olyan sablonosak...!

Péntek a demo napja.NEM?!
  • Thanatos

a "kommandó" meg nem a létszámtól függ hanem attol hogy kikkel jáccol... 64es szerveren is lehet kommanózni ha olyanokal jáccol együt :)
  • Sheke
    na jó ez igaz
  • joebacsi
    mondjuk megnézed, hogy hogyan fut a gépeden..