172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#9274 Hát jah.....bár a kommunikáció elég nehézkés lenne :) -
#9273 Akár ezekkel az ufo betükkel is elfogadnám, csak az én gépemre települne már! :) -
#9272 :D -
#9271 Ezaz....a BF2-be kb 20* akkora területet meg játékost kell lekezelnie a motornak, mint a HL2-be.....semmi értelme hozzá hasonlítani -
#9270 Ja bocs... ;D -
#9269 Nem tudom miért hasonlítjátok hl2-höz?
Az teljessen más játék és amúgy is egy nagy szar.
Az is valami tetris klon! :DDDD -
#9268 Gondolod ha ott akkor jelenne meg én nem mennék át? :D -
#9267 Ezek a videók után,már rá kívántam nagyon,és úgyis pénteken jön(ha minden igaz)
Azon is gondolkodtam h Ausztriában megvenném,kb ugyan annyi is,és egy héttel hamarabb tolhatnám mint az itthoniak!Dehát igy nem... -
#9266 naugye ;) -
mobal #9265 sztem a megjelenés európában egységes lesz. tehát 06.24. -
#9264 semmi... :D -
#9263 Ausztriába is 17-én jöhet ki majd?? -
#9262 Reméltem is :)
Amúgy meg nem. Ausztriába is 24-én jön....vagy 23-án....nem is tom :) -
#9261 Háááááát -
#9260 ez igaz ... és egyben nagyon szomoru is! mert annyival nem szebb a grafika! -
#9259 de gépigényben odaveri :DDDDD -
#9258 hl2höz nincs sehol -
#9257 ez számomra mint durva hiba...van olyan jaték ami miatt ez miatt nem jatszottam 2 hétnél többet -
peter31 #9256 Még nincs kint a játék de mindjárt meg lesz a 10000. hozzászólás azért ez is szép teljesítmény.
Számomra most már csak az a kérdés, hogy a motorom vagy a játék lesz meg hamarabb??? -
#9255 A GameSpot videók nagyon jók!! -
#9254 ja nem láttam h írtátok a demo single lesz v. multi,de igy lesz a legjobb h ebből is abból is!Gero ugy döntöttem h letöltöm mégis!! ;) Nem birom azt a 2 hetet!
Ja és Ausztriába 17-én jön ki??
-
#9253 Amikor meg elkezted írni, hogy "A játékiram félelmetesen jónak tűnik!" már azt hittem rosszúl vagy :D -
#9252 Mint már 1000* beírtuk, meg olvasni is lehetett 64 player lesz a max :) -
#9251 Tipikus olyan dolgokat soroltál fel, amik szőrszálhasogatások :)
Rag doll.......néha tényleg furcsa dolgokat produkál...naés?
Ugrás.....talán kicsit szokatlan....naés?
mind olyan dolgok amik a játékélményből szvsz nem vonnak le semmit. -
#9250 "Remélem, ha végre kézhez kapjuk ezt a játékot, valami feledteti ezeket a dolgokat!" ....talán pont a félelmetes játékiram ;) -
Balu8742 #9249 Na ez a durva.... -
Balu8742 #9248 Ja egy valamit ki hagytam !!
Ha meg lessz a stuff Iindítok 1 szervert max létszámmal , majd megosztom veletek itt az IP-t!
Remélem jöttök !!!! -
Balu8742 #9247 Syasztok!
Régi játékos ként csak azt szeretném el mondani, hogy nagyon örülök , hogy végre meg jelenik a BF2.
A megnézet videók alapján felmerült bennem is 1-2 kérdés , de marad az örök szlogen :
Meglátjuk !!!!!!
Eleinte lehettett olvasni , hogy 100 + -os szervereket is létre lehet majd hozni, most meg 64 -fő max...
Hát én továbra is remélem , hogy 100 fő azért meg lessz!! -
#9246 Akkor rajtad fogunk loholni hogy fent van e már? :DDDD -
#9245 őőőő ... is-is
bf42 swii demo ... stb -
#9244 Ja mint a bfv-s patcheknél ;) -
#9243 hát .... direct ftp-n már 3-4 órával elötte kint van. csak okosan kell keresni! -
#9242 De az amcsiknál 10-én már kint lesz szerintm azért tolodik szombatra tehát már reggel játszhatunk vele :) -
#9241 #9237 -
#9240 Hali! Nya’ megnéztem ezt a híres 1 órás videót... nehéz volt, de sikerült!
Pár szó, ami így tartósan bennem maradt:
- A játékiram félelmetesen jónak tűnik! (GERONIMO, ez az első pozitív szavam a BF2ről ;) hehe)
Viszont, van azért jó pár bug ami, durván hat:
- pl, birkaugrás, nagyon idétlenül ugrálnak az emberek (hol a GRAVITÁCIÓ?)
- falba rendre belógnak az emberek textúrái - hihetetlen
- hullák fizikája ... Viccesen gagyi, rég láttam ekkora szart. de majd kiderül
Remélem, ha végre kézhez kapjuk ezt a játékot, valami feledteti ezeket a dolgokat! -
#9239 höö? -
radical@work #9238 Nicsak egy Skiper! Te is megveszed? Mert Flowa meg én tuti. -
#9237 vazz az szombat, akkor nem dolgoznak -
busman001 #9236 ááá nem bírom tovább kell valami új gém. most jött ki a gta de még ahhoz sincs törés. tiszta szopás:) -
haxoror #9235 11 demo
23 full
mindez Ausztráliában
És hogy fasza gépen szarul ment nekik de azóta optimalizálták a progit :)