172092
  • Ahhoj
    thantos, kifejted?
  • TDC Geronimo
    Én is mondtam neki, hogy bármikor segítek megírni ;)
  • Thanatos
    de itt az a gond hogy nem csak az adott témában... :)
  • BurnBaby
    joebácsi, faq ügyben kommunikáljunk, ha tele vagy lelkesedéssel van hova írni ,)
  • BurnBaby
    ahhoj legalább nem offtopic ,)

manson: Tatcom: (...) a magyarországi megjelenés időpontja pontosan: június 24.
  • TDC Geronimo
    fake
  • joebacsi
    lesz majd egy részletes faq, és tényleg megcsinálom majd, hogy egy hang szól, hogy olvass faqot...a maradék hozzászólások, amik azt kérdezik ami a faqban van, egyszerűen csak törölve lesznek, majd bandew bekeményít, és rend lesz itt :)
  • Beers
    bf2 demo torrent,de szerintem fake! 321 M
  • Ahhoj
  • Ahhoj
    egy igazi fan nem lehet normalis az adott temaban
    mondhatni ellentmondas lenne, vagy ahogy jobban tetszik :)
  • TDC Geronimo
    LOL nagyon komoly :)
  • Thanatos
    tény, ezért becsüllek ám nagyon
  • TDC Geronimo
    De én legalább nem kérdezek hülyeségeket.....
  • Thanatos
    jóvanna sorry hogy pont téged ragadtalak ki de te az m4 mániádal pont jó példa vagyol :D van még jópár nem százas bf fan szerintem :PPP
    szal jobban belegondolva lehet itt is káosz lesz ha megjelenik :/
  • TDC Geronimo
    thx....játszunk mi még egy szerveren :P
  • TDC Geronimo
    Nah pl ez már mehetne is oda :)
  • Mr Manson
    juj tényleg... sok apucikedvence
  • Meggymag
    Majd meglátod mennyi teljesen új láma fog idecsapódni a "honnan lehet letölteni?", "a bf2.exe-t kell elindítanom, hogy mennyen a gém?", "beléptem a menübe most hogyan tövább?? PLZ HEEEEEELP" és egyéb értelmes kérdésekkel + a "nekem már megvan bibibi mekkorakirálysác vagyok" hozzászólásokkal. A legjobb és egyben a legrosszabb időszak a fórumon a játék megjelenésének időpontja.. ;)
  • Mr Manson
    demo?
  • Rusid
    Szerintem létre kéne hozni egy külön topicot valami ilyesmi címmel "Hülye kérdések bf2vel kapcsolatban". A cím még nem végleges ,de valami ilyesmi kéne a bannerbe meg ki kéne rakni a szoba linkjét.
  • Mr Manson
    firefox powa... és semmi gond
  • Nahar
    A Gamespot-on regelned kell magad h letölthess,nem?!Akkor is nem sokkal hamarabb adnák vagyis kilehet várni azt az 1-2 napot!Nekem az nem jön be h szar grafikán kell jáccanom :-/ Fejleszteni kell majd...
  • Thanatos
    nem biztos, én azért remélem hogy bf-et értelmesebb emberek játszák főleg mint gta-t, bár geronimo-t meg haxoror-t elnézve ebben már mégse vagyok oylan biztos :PPP
  • TDC Geronimo
    Legelőszőr a pénzéhes fizetős oldalakon(Gamespot, etc.)lesz fenn....utána jön ki hivatalosan.....elvileg.....
  • Nahar
    ártalmatlan...
  • Hysteria
    de akko se kell virust belinkelni bazz
  • Nahar
    én csak bepróbáltam,kíváncsi voltam a reakciókra!! ;)
    Gondolom EA honlapról lehet majd elsőnek leszedni,aztán kerül föl minden BF2 oldalra ,meg gondolom GS-re is...
  • Hysteria
  • TDC Geronimo
    Lehet azért rakta ki, hogy mindenkinek elszálljon a gépe és mire jön a BF2 addigra szűz windows legyen fenn
  • BEAST #9285
  • Meggymag
    Érdemes megnézni a GTA topicot. Na annak a duplája(spam és idióta kérdés mennyiségre értem) lesz itt. Szal fel lehet kötni....
  • Hysteria
    hej aztmondtad ne rakjam ki te meg kiirod? :D
  • TDC Geronimo
    Amúgy kinnvan torrenten egy ilyen : "Battlefield 2 (DEMO).rar . De ilyenekre lehet számítani amíg nem jön ki a hivatalos demó. Meg ugyanez lesz a full gém megjelenése előtt is.
  • Sheke
    az apád pillangójának a fiát má beizgultam
  • GCR
    Fasza kis trójai . Minek kell ilyet belinkelni ?
  • Nahar
    DEMO!!!!!!!!
  • Sheke
    jujjjj
  • Mr Manson
    még az ea se tudja, legalább is ezt állítják. azt se tudni mikor ér ide a cucc!
    ez 100%!
  • TDC Geronimo
    Azt tudom :D
  • Jabar
    miért? én is tudok félrebeszélni mint az ufók :))))