172092
  • Joe004
    Bye Bye Trauma (DC megalkotói)
    Digital Illusions have decided to discontinue the New York office, Trauma Studios. All of the twelve employees are offered employment at the head office in Stockholm.

- The conditions have changed and the future plans of the company differ considerably from when Trauma Studios was acquired in September of 2004. The acquisition of Trauma Studios was nevertheless particularly motivated. The deal contained value in form of rights to trademarks as well as a new game concept, says Thomas Skoglund, the chairman of the board of Digital Illusions.
  • Joe004
    Még mindíg nincs demó? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ patkányok!
  • Joe004
    Rontom a színvonalat! BF2 VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
  • Joe004
    BF2 VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
    Mikor lessz már DEMÓ? :-)
  • geri15
    Azért reméljük nem :) Ami ott megy az embertelen komolyan.
  • TDC Geronimo
    bazzeg mi megy a GTA:SA topicba
    Félek, hogy ez a topic is erre a színvonalra jut majd a megjelenés idején
  • joebacsi
    jah majd csajokkal felénekeltetem a következő karaoke partin
  • Thanatos
    elbasztál valamit! és ez ERŐ már cask egyre halmozodik bennem, épp msot folyotttam meg a szomszéd kutyáját vele... , ja várj ez lehet másik játék, nem a bf2, keverem valamivel :D
  • Ahhoj
    akkor majd nem siman bemondja, hogy olvass faq-t, hanem dalban mondja el :P
  • haxoror
    Hát persze hogy azok :)

[hogy a rákba tudta elolvasni? Még mindig lát a szemeivel! Valamit elbaszhattam a rituálé közben ]
  • haxoror
    Ez szerintem nem jó ötlet, látom magam előtt ahogy ezerrel tépkedem le a hangszórókat a gépről miközben az egész iroda engem bámul aztán magyarázkodhatok hogy az "Olvass faqkot" egy új rapszám...
  • Thanatos
    wow, és azok a reflex/szerencse tápolós ultrabf2táp fajták ugye? :D
  • haxoror
    Nyertél három extra tűt a viaszbabádba
  • TDC Geronimo
    Jah ez az a videó ami a májusi hírlevélben volt.....a testlab :)
  • joebacsi
    jah, tom, sok 40-es alkesz mondta már ezt nekem a helyi késdobálóban :D
  • Jabar
    http://www.firescore.com/Articles/article.2005-05-19.9405822888

jobb felső sarokban van 1 kicsi video :)
  • TDC Geronimo
    Amúgy maga a vietnam sem rossz. Ha a motorba nem nyúlnak bele akkor nem lett volna ilyen amilyen. Ha jól megnézed elég ötletes dolgokat raktak bele amivel fel is dobták a játékmenetet.....csakhát abba az amúgy sem a bugmentességéről híres bf motorba ne turkáltak volna bele........
  • Guest
    Miért, csak az alap jó legyen, a kiegészítőkkel max nem játszunk :)
  • Thanatos
    minek foglalkozol vele? nem hallotál még róla hogy tanulni, illetve tantárgyakal foglalkozni csak a gyávák szoktak? :D
  • TDC Geronimo
    "DICE's Canadian studio will stay open, and focus mainly on expansion packs" Istenem most segíts!
  • joebacsi
    1. van egy rakat dolgom már így is, és ha még a faqot is bevállalnám mellé, akkor esélyem se lenne matekkal foglalkoznom, így talán hétvégére eljutok odáig :)

2. mittomén, nem az én ötletem volt hogy 13dikán vizsgázzak :)
  • TDC Geronimo
    Jah....talán túl jó lett a netkód? :)
  • TDC Geronimo
    Vitázás helyett inkább olvassátok ezt
  • Thanatos
    nekemse de néha jó ilyesmivel feldobni a topicot meg az irl-t :PPP
  • Jabar
    hmm, ez igy nem mükszik, copy/paste :)
    http://www.tdg.sohosted.com/temp/demo_testing.png
  • Jabar
    érdekes a ping :)
  • Mr Manson
    tudom... warez megjelenés?
  • Ahhoj
    kotoszkodes nem kenyerem se online se irl, ezert mondtam en is, hagyjuk a temat ;)
  • Thanatos
    nem a gero - m4 párhuzamra céloztam, de lényegtelen..., és különben is hibbanatak itt midnig is votlak és lesznek és tényleg csukjuk le a témát mert mai kötözködés adagomat már elhasználtam IRL szal le vok fáradva :P
  • Ahhoj
    ok, akkor hagyjuk, nagyon nem vagyunk egy velemynen, zarjuk le ennyivel ;)
  • Thanatos
    nalátod erről beszélek!!! :D
  • Ahhoj
    a, mennyit keszulsz te arra, hogy ennyire nincs idod faq-t csinalni? :)))
    b, hogy a fenebe lesz neked olyan sokara? :) (nekem holnap...)
  • Guest
    Na haggyatok :))
  • Ahhoj
    geronak van egy kis maniaja m4 tekintetben, szerintem se normalis eset, de attol meg ertelmes emberke (de nem en mondtam ;D )
    ha van mas is, akkor mire gondolsz vagy nem ertem? :)
    (meg epp azert kerdem, mert nem ertem... ha ertenem nem kerdeznem... eeeerteed!)
  • Meggymag
    nospam plz ;)
  • joebacsi
  • Guest
    hi
  • Thanatos
    minek? aki érti mire gondolok az érti aki nem az nem..., az emg hogy bf-es társaságban se mindenki olyan hejjde normális nem feltétlen baj :PPP
  • joebacsi
    őő gero firkantja össze (legalábbis a nagy részét), úgyhogy megírással vele kell konzultálni, én csak majd megcsinálom itt neki a felületet, de majd csak a hétfői matek szóbeli után, úgyhogy demó idejére még nem lesz működő verzsön...:(
  • Meggymag
    Lelettébszva MUHAHAHA!!! :D