172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#9395 Azta kurva micsoda battlefield 2 fanatizmus.Visszaszámlálás:D
Én most kaptam egy cd galaxis kis könyvet ott már álítólag van B2.
Megtudom érteni amúgy ezt a függőséget.Az 1942 engem egyenesen odabaszott:) -
#9394 az -
haxoror #9393 Beszarás hogy már a demot is warezolni kell -
#9392 "A Battlefield Nation rajongói lap levadászott egy video interjút, mely az E3 során készült Scott Evans executive producerrel. Mr. Evans az ominózus klipben azt állítja, hogy a (péntekre tervezett) demo egy bizonyos ideig csak a Gamespot Complete előfizetőknek lesz elérhető. Egyelőre hivatalos álláspont nincsen az üggyel kapcsolatban."
- parasztok -
#9391 És ilyen ultra-alap-gagyi windows-od van, alap háttérképpel? -
#9390 nem is érdemes... spam és kamu a 90%a -
#9389 Naná, ha nem leszek lusta végigolvasni ezt a rengeteg hozzászólást. :-D -
#9388 hmm -
#9387 Köcsög imageshack, tessék. -
#9386 Nekem már megvan a full, szal ilyen fostalicska demókkal én már nem foglalkozok :P -
#9385 Az remek lenne:).Reméljük a legjobbakat:) -
#9384 hm?
az EA ált. USA idő szerint tolja ki a cuccokat. azaz nálunk este 8 és 9 óra között történnek ott a nagy dolgok! -
#9383 péntek éjfél! :'D -
#9382 hú akkor jó!THX -
#9381 Az IGN videókat már csak regisztráltan lehet megnézni,vagy mI?? -
#9380 ja -
#9379 Az Alap játékhoz ugye lesz MAP EDITOR?!!?!?
. -
#9378 magyar idő szerint? -
Thanatos #9377 kamu :P -
Thanatos #9376 nem feltétlen :) -
Landor #9375 Na és? Kinek nincs ilyen pingje? :D -
#9374 Jujj az jó lenne.(:
Csak sajna nem igaz.(:
Vagy igen?
Nem lehet tudni....
Na mind1 majd meg fogjuk tudni....
Ja és Beast-tól lopok egy kicsit: -
#9373 -
#9372 Belső infók szerint(egy supervisor srác biztos forrásból tudja) a BF2 demó HOLNAP vagyis SZERDÁN 11 órakor fog megjelenni és nem pénteken. Remélhetőleg igaza van és holnap ill már majdnem ma jácchatunk a demóval :)) -
#9371 Komoly mi? :D -
#9370 -
Tgabbar #9369 Szerintem fél napot azzal fogok tölteni,hogy minden animációt megnézek minden kaszttal(persze csak miután megmutattam mi is az az alázat Geronak :D). -
#9368 :D -
#9367 Vagy C4-ezni :D
Bár emberre sajna nem lehet rakni :( -
#9366 minek? úgyis mindenki defibrillátorozni fog :D -
#9365 jajj így már tudom.....a májusi hírlevélbe volt benne a testlab videó. Itt megnézheted. -
Thanatos #9364 szvsz olyan verzio kéne mint egykét más gameban is ltáható votl mrá hogy előlről/oldalrol, etc több szúrás/vágás kell mig teljesen hátulról (gyk ezt csak ugy érheted el ha nem vesz észre az illető) akkor csak egyetlen szúrás és halott a delikvens..., ezzel szimulálva ugye azt hogy hátulról védtelen vagy de amugy senkise töürné mzdulatlanul hogy egy szurásal kibökd a szemit :PPP -
#9363 itt jobb felső sarokban van egy késelés -
#9362 DEFI POWAAAAAA! :D A kés-t meghagyom Tsabinak :D ! -
#9361 Huhh meg nem mondom neked így hírtelen, hogy melyikben van, de ott nagyon élethű volt a ragdoll. A vietnámi késelésről meg annyit, hogy persze, hogy elég 1 suhintás csak néha 3*-i suhintásnál is csak a ruhálya porzott és semmi baja nem lett :D -
#9360 "a new game concept"
Remélem ez meg egy jóféle építkezősRTS-FPS keverék lesz. :) -
#9359 JA!!!
Asszem még senki nem említette, de szerintem qrvasokat dobott a dolgokon, hogy a kés kábé másfélszer erősebb lett 42-ről V-re. Amikor megjelent, élmény volt, hogy nem kell össze-vissza gyaszatolni a mocskos kemper hátát, hanem elég egy jól irányzott döfés a késsel, ill. suhintás a kaszával, és a delikvens elhalálozik.
Na, ha ezt elcseszik, nagyon morcos leszek! :]
Télleg, ragdoll hogy szereti a kést?
(Írtátok, hogy egy videóban van késelés, melyik is az?) -
#9358 Még mindíg uncsi ez az SG bye bye Mikor lesz már demó? :-) -
#9356 A patkány neked szólt! BF2 VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! -
#9355 Joe bazzeg rég írtál ide, de ahogy látom nem is baj :P