172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#9435 -
#9434 Áhhh kizárt. Eleve azt nézed, hogy 2 klán majdnem betölt egy szervert akkor meg főleg :) Ráadásúl az a sok új gémer -
#9433 Hmmm mintha ezt már láttam volna egy bemutatón :P -
#9432 1 szerver nem lesz elég szerintem sem ! -
#9431 Valszeg lesz. Ha lesz akkor nekünk is lesz demó szerverünk, de minél több annál jobb :) -
Borg #9430 Ehhez az MP demóhoz gondolom lesz linux szerver nem?
Ha esetleg ez kijönne, és akartok magyar szervert már a demónak is, akkor PÜ-zzetek rám. Elég ritkán tudok benézni ide. -
#9429 Erre nem reagálok :D -
Thanatos #9428 mi ebben a meglepő? ea mindig is egy szemét szar votl és mindig is az marad... bf elött is igy volt és bf után is igy lesz, ez nem újdonság :) -
#9427 Én most is kirakhatok csak nem garantálom, hogy működni is fog ;) -
mobal #9426 battlefield 2 demo link verseny. a leggyorsabb aki élő linket rak be, battlefield 2 demóval kap egy stracsatellás bocicsokit!!! -
#9425 Nyitni kéne egy "Mikor lesz BF2 Demo???" topicot :D -
#9424 Ma este demo? :) -
#9423 ha tényleg ezt megcsinálják akkor az ea......de inkább nem mondok semmit, mert megint kapok a fejemre :D -
#9422 "@TotalBF2|Stadler DEMO TONIGHT ON GAMECENTER
@TotalBF2|Stadler its exclusive
@TotalBF2|Stadler demo comes on friday to public
@TotalBF2|Stadler someone just told me that its posted by an admin on the gamecenter forums
@TotalBF2|Stadler that it will come tonight there and friday to public
@TotalBF2|Stadler im sure it will be upd somewhere else by some pirates
@TotalBF2|Stadler O.o hard to believe that we could all be playn in a few hours"
Höhh! -
#9421 megsem élik hogy tévedjenek :DDDD -
#9420 Ja.
A csirkék nem tévednek. -
Thanatos #9419 tévedni emberi dolog..., msára kenni mgé emberibb... -
Picador #9418 Ki mondta hogy tévedhetsz? Nem tévedhetsz! :) -
Thanatos #9417 vagy éveket -
#9416 Csak nehogy napokat tévedj. -
#9415 jah, és persze tévedhetek is :) -
#9414 megjelenés 06/24 - ez a világ legtöbb táján 1 napra esik ,) órát percet sajnos nem tudok mondani. kb nyitástól zárásig lesz kapható a boltokban szerintem :)
a demo elvileg 06/10, de gyakorlatilag nincs bejelentett dátum. elejtegetik itt-ott, mondja ea xy, meg yx :) következetesen ennek a félhivatalos dátumnak az óra perc infoját sem tudom. mint 2 poszttal lejjebb emlegettem én úgy emléxem h mindig péntek este 7-8 körül kapjuk meg magyar idő szerint (így volt a demoval, patchekkel, stb), ebből bátorkodom feltételezni, h ezúttal sem lesz másképp. -
#9413 Mik a hivatalos megjelenési időpontok?
Mármint a demóé és a full változaté.
én is tudom, hogy júni 24, de ez hivatalos? és milyen idő szerint? és a demó? nem, nem az "azt hallottam" érdekelne, hanem a hivatalos infó. -
#9412 igen -
#9411 sztem nem:) mi a sz@rt röhögsz? -
#9410 :DDDDDD -
#9409 ez igaz h csak gamespot csomaggal lesz penteken elerheto?? -
#9408 okés -
#9407 denagyon várjátok ti ezt a játékot:P Talán letöltöm énis.. (régidcs):) -
#9406 emlékeim szerint péntek este 7-8 körül szoktunk kis hazánkban értesülni a megjelenésekről (demo, patch, bármi) :) az h az xy gamer site előfizetői már 1-2 órával előbb hozzájutnak engem nem nagyon izgat fel :) -
#9405 akkor szombaton demo? reggle? -
mini #9404 sorstárs. nincs is annál jobb! én is úgy teszek, aztán vasárnap megyek lámáskodni az öreg rókák közé, akik már legalább 1 napja tolják. -
#9403 az esetek nagy részében ez úgy zajlik, h ezek a nagy gémer siteok megkapják 1-2 órával előbb, h érezzék a törődést. eddig is mindig így volt :))) -
Rafia #9402 én meg pénteken elmegyek horgászni a hétvégére, lesz..om a demót, hétfő este meg majd kényelmesen letöltöm valahonnan -
#9401 én meg most nézem a pdf filet -
#9400 Én is most kaptam ezt a kis füzetecskét, örültem neki! -
#9399 parasztok -
Gabe18 #9398 Nagyon jó hogy már a demóval is azt nézik hogy lehet pénzt kicsikarni a játékosokból...
De ugye EA cucc a Battlefield 2 is,ugyhogy nem csodálom. -
#9397 Már csak 15 nap, ütni fog ez a játék -
#9396 Ez mondjuk tényleg eléggé visszatetsző dolog...