172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#9516 Lesznek tört szerverek. Csak azok nem ranked szerverek lesznek -
#9515 Jaaaa úgy nemér :D -
#9514 1 hétig biztos folyamatosan jáccani fogok ,aztán pihenek szerintem,jó h nyáron jött ki,legalább van idő rá!
Tört serverek ugye nem lesznek?!és aki nem veszi meg az majd az MPDEMO-val nyomhatja? :) -
Thanatos #9513 vagy az cheatnek számit ? :DDD -
Thanatos #9512 kitugya, én már bekészitettem az infuziot :DDD -
Thanatos #9511 ott a pont a végén -
#9510 bf.hu :P -
#9509 Ha én beneveznék ti úgyis vesztenétek! :D -
#9508 hol van még? hol????? :) -
#9507 Na az biztos h egy teljes napot végis fogok játszani,majd reggel kb 5-kor fölkelek és egy újabb nap következik!:) -
#9506 ááá mind1!Nem kötöttem senkibe! :D Jöjjön a DEmO inkább! -
Thanatos #9505 apropo ha kijön a demo/full lehet verysenyt rendezni hogy ki birja elgtovább evés, ivás, hugyozás, szarás , alvás, meg bárminemü külvilág nélkül :DDD -
#9504 E3-as videók megtekinthetők regisztrációval... -
Thanatos #9503 én elejétől ezt modntam te kötöttél bele a tankjaiddal..., amugy tényleg ua-ban is lehet tankot vezetni... olyan is... :PPP -
#9502 Nem -
#9501 Csak 1-et? :P -
#9500 várom már a megjelenését! láttam egy kisfilmet, hogy milyen lesz, szerintem nagyon nagyon -
#9499 ez új kép?? -
#9498 tudom,de a cod2 teljesen az uo-ra fog épülni(nagy map,vezethető cuccok,fegyyver,stb..) -
#9497 Egyébként tényleg egész más...szerintem lezárhatjuk ;)
Az első giga.de-s videók se ovltak vmi nagy számok...most már a DEMO a lényeg!!De azért megnézem! :) -
#9496 tiltakoznék kéremszépen :) a sima cod-ban is lehet tankot vezetni, pontosabban az uo-ban... -
Thanatos #9495 levannak szarva, ide a demo-t és kész :) -
Thanatos #9494 magyarul semmiben, bf se a tank vezetésről szol, full más a két game alapkoncepciója, de nagyon :) -
#9493 Ma este 10-kor ujra giga.de-s gyerekek fognak a bf2-vel játszani.
BF2 szerver status -
#9492 hát a COD2 annyiba fog hasonlítani a BF-hez h lehet tankot vezetni! -
Thanatos #9491 ehez meg se codot se cod2-t mert egyik nek sincs ehhez az égvilágon semmi köze semmiylen szempontbol se (még szerencse :P) -
#9490 már NEM érdemes hasonlítgatni másokhoz a cod-ot... -
#9489 szerintem ez a 64 fő elég lesz!COD már elavult,már érdemes hasonlatgani másokhoz...max majd COD2-őt!
Interview videó -
Thanatos #9488 de legyen csak 64fős és legyen elég, ha azt szereted ha kevesen vanak goto q3 1v1ezni... :PPP -
Thanatos #9487 q3 engine suxxx :P amugy meg max annyi hogy ezentul egy servergépen nem futtatnának 50 gameportot :PPP -
#9486 Nem kell ide 64 fős szerver, bőven elég a 32-es is.
Mellesleg ha tele lenne a 64-es, nem lenne elég a 224-es feltöltésű adsl. -
Thanatos #9485 meg lézeres célzás meg még kismillio dolog :) -
Gabe18 #9484 Hát bár nem értek hozzá nagyon,de 150 emberhez milyen szerver kellene már?Én Call of Duty-t nyomtam elég sokat,de ott 30 embernél a legtöbb már kezdett bajban lenni.
Szerintem ha itt 64 emberrel stabil lenne egy-egy szerver,akkor jó lenne ez. -
#9483 Na azt nem is tudtam h kivették a lézeres célmegadást...na de mind1,ezek nélkül is szeretni fogjuk! ;D -
Tgabbar #9482 Lézeres célmegadás,rombolható tereptárgyak(na ez valamennyire lessz),bárhova tapasztható c4,az egyenruhákon egyéni logok viselése....pár apróság:). -
#9481 150 fő helyett 64,azért nem mind1 :DD De azért olyan matalmas idéretek nem voltak,csak pár apróságot fognak kihagyni(pl.kötélen leereszkedés) -
Thanatos #9480 gyk amiket eleinte igértek annak 99% nem lesz csak töredéke :) -
#9479 Nekem megvan a 2004.júliusi Gamestar ,és ott az írják 150 fős serverek lesznek és bizakodnak a jó netkódba!Az elején még így beetették a népet?? :D 150 fős server...huhhh az már durva lenne... -
#9478 akkor igyekezz :DDDDD -
#9477 Bazzeg ne tudd meg......frissítem 5 secenként és kb 10 hozzászólás